Билки при стомашни проблеми

Билки при стомашни проблеми

Билките са най-ценният подарък, който природата е създала за нас. Те ни помагат в много ситуации, включително и при стомашни неразположения. Вижте най-полезните билки при стомашни проблеми.

1

Стомашни проблеми

Стомашни проблеми - най-новите заглавия, избрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Стомашни проблеми от Ezine.bg. Списък на статиите за Стомашни проблеми. Online сайт за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Стомашни проблеми.
Стомашни проблеми - Тъмната страна на тренировките

Тъмната страна на тренировките

19.11.20170270

Могат ли упражненията не само да ви поддържат във форма и слаби, но и да ви разболеят и да ви прилошее от тях? Да, това поне показва ново изледване.

Стомашни проблеми - Йога срещу газове и подут корем. Ето как

Йога срещу газове и подут корем. Ето как

21.08.201701531

Стомашните проблеми възникват, когато чревните бактерии не могат да разграждат храната правилно. Йогата може да намали газовете в стомаха и червата и да нормализира храносмилането, подобрява функционирането на черния дроб и. . .

Стомашни проблеми - Симптоми на зараза с хеликобактер пилори

Симптоми на зараза с хеликобактер пилори

31.01.201706263

Много често стомашно-чревните проблеми се дължат на зараза с хеликобактер пилори и инфекциите причинени от чуждите микроорганизми, попаднали в тялото на човек.

Стомашни проблеми - Потискането на емоциите ще ви причинят тези ужасни неща!

Потискането на емоциите ще ви причинят тези ужасни неща!

05.07.20160917

Днес всеки човек до една или друга степен е свикнал да държи всичко в себе си. Причините съвременният човек да действа така са много и често са напълно оправдани. Истината обаче е, че това се отразява по един чисто физически начин на телата ни. Ето как

Стомашни проблеми - Причини за често повръщане

Причини за често повръщане

26.07.201508200

Гаденето и повръщането не са болести. Те са само признак за наличието на определено заболяване. Дължат се на спазъм на стомаха и хранопровода, които усилено се движат и позволяват на съдържанието на стомаха да излезе навън.

Стомашни проблеми - Защо усещаме тежест в стомаха?

Защо усещаме тежест в стомаха?

16.07.2015024259

Едно от най-честите оплаквания в клиничната медицина и изобщо във всекидневието, е тежестта в стомаха. Тя се проявява по всяко време, дори когато не сме яли нищо.

Стомашни проблеми - Гастроезофагеален рефлукс

Гастроезофагеален рефлукс

03.06.201507072

Гастроезофагеалният рефлукс е състояние, при което се получава преминаване на стомашното съдържимо в хранопровода. Симптоми при гастроезофагеален рефлукс. Лечение на гастроезофагеален рефлукс.

Стомашни проблеми - Хранителното отравяне може да е симптом на апендицит

Хранителното отравяне може да е симптом на апендицит

03.01.201501046

Апендицитът представлява възпаление на апендикса, който е придатъкът на сляпото черво и се намира на границата между тънките и дебели черва. Най-честата причина, довеждаща до възпалителния процес, е запушването на отвора на апендикса.

Стомашни проблеми - Причини за подуването на корема

Причини за подуването на корема

07.12.2014011009

Най-честите причини, които довеждат до подуване на корема, са изпълването му с газово съдържимо, при синдрома на раздразнените черва и запек.

Стомашни проблеми - Твърд корем

Твърд корем

24.03.2014010014

Твърдият корем може да бъде срещнат и при бременни жени и напълнели хора. Всъщност този симптом много често говори просто за нарушен хранителен режим, прекаляване с храната и т. н.

Стомашни проблеми - Ротавирусите

Ротавирусите

16.11.20130601

Ротавирусите са тези вируси, които най-често причиняват острите вирусни диарии. Около 95 процента от децата се заразяват с ротавирус още преди 5-годишна възраст.

Стомашни проблеми - Причини за подут корем

Причини за подут корем

19.09.2013017935

От неприятно подуване на корема се оплакват жени, които са в периода преди менструация. Често състоянието е придружено от неприятни усещания. Дължи се главно на промяната на някои женски полови хормони.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни