Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Обеци

Да сънуваш Обеци на сън какво значи? Тълкуване на Обеци на сън.
Обеци
Сънуваш ли обеци, скоро ще се видиш с човек, който ти е на сърце и който обичаш. Една обеца ако видиш в съня си, очаква те щастие в любовния живот.

Една обеца ако носиш в съня си, без да искаш ще направиш нещо, което ще нараниш някой, който обичаш. Ако си слагаш обеца насън, дълга и стабилна връзка ще имаш.

Друг човек да си слага обеци ако видиш насън, някой ще ти окаже подкрепа, ще ти подаде ръка в труден момент.

Видиш ли обеци по други части на тялото си, не на ушите, ще чуеш клюки по твой адрес, който ще те разстрои и нервира. Вероятно ще ти причини щети, които трайно ще увредят реномето ти в обществото.

Ако изгубиш обеца в съня си, любовни терзания и мъка те очакват, може би ще бъдеш с разбито сърце; двете обеци ако си загубиш насън, страдания и проблеми ще се настанят в живота ти за определен период.

Две обеци ако носиш насън, ще разкриеш тайна, ще разбереш истина, за която до този момент си нямал ни най-малка идея.

Ако подаряваш на някого обеци в съня си, ще се отървеш от тежко бреме, което досега те е измъчвало. Една обеца ако намериш в съня си, щастие в любовта ще откриеш и ще се радваш на здрава и стабилна връзка.

Ако мъж сънува, че носи обеца, в делата и в личния му живот ще настъпя неочаквани и доста необичайни промени, които ще се развият по различен начин.

Някой ако ти подарява обеци в съня ти, ще трябва да решаваш чужди проблеми и да помагаш на някого.

Сънуваш ли, че намираш комплект обеци, скоро ще минеш под венчило.

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати