Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Не мога да се боря с 5 прости момчета

Не мога да се боря с 5 прости момчета

Не мога да се боря с 5 прости момчета
Здравейте, дано сред вас намеря добри хора, които да ме разберат! От както се помня съм обект на тормоз от няколко души, лошото е, че започнаха да се увеличават. Обиди, свързани с носа ми, освен това намират и с какво друго да се заядат и нервите ми буквално не издържат! Дори последния път единият от тези, които ме тормози извика едно момче и му каза да започне да се заяжда с мен и този естествено веднага започна само малко му трябваше и единия вика направо и съсипи нервите, нещо от този род беше.

Не знам как да се справя! Омръзна ми, съсипана съм, а и не мога да се боря с 5 прости момчета, просто не е по силите ми вече! Чувствам се прекалено безпомощна! Ако ми дадете съвет как евентуално да се справя, ще ви бъда безкрайно благодарна! :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
miglena
miglena
02.10.2015 10:31
Щом не е в училище, просто избягвай тази компания. Ако пък е невъзможно, то или им се опълчи или сподели с някой по-възрастен. Подобни проблеми са често срещани в наше време, мен например ме тормозеха в училище, спъваха ме, обиждаха ме. И сега, последствия - аз самата се държа гадно с хората, като защита, за да не може повече никой да ме нарани. Това обаче не е правилно, трябва да се справиш с тях. Явно е, че няма как да говорите нормално, но подобни насилници (тъй като вербалното и психическо насилие в някои случаи е по-страшно от физическото), трябва да бъдат спрени!
2
0
фьфз
фьфз
18.09.2015 11:32
В училище ли е този проблем?
0
44
preslava
preslava
19.09.2015 20:28
ne
0
3

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
41
33
20
10
Дай твоята оценка: