ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Ревността ни раздели

Ревността ни раздели

Ревността ни раздели
Здравейте. Искам да споделя проблема си с вас и ако някой може да ми даде съвет, ще бъда благодарна.

На 26 години съм и от 2 години имам връзка с мъж, който е 10 години по-голям от мен. В началото се разбирахме чудесно, живеем в различни градове, но се виждаме всяка седмица.

Но от известно време той започна да ме ревнува много повече от преди, не знам къде е проблема.

В петък вечерта се скарахме и майка ми разбра всичко. Той обеща пред нея, че това повече няма да се повтори и днес си тръгна като се разбрахме, че продължаваме връзката си.

Но вечерта ми се обади и започна да се заяжда за всевъзможни неща. След това затвори телефона и го изключи. Не знам какво да мисля и предприема.

Има ли бъдеще нашата връзка ? Как да се справя с ревността му ? Тежко ми е защото го обичам, но не искам да падам в краката му. Предпочитам той да ме търси и моли, а не аз, както става обикновенно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
анелия илинова
трябва да провери6 дали тои не ти изневерява и да се държи6 по-мило с него така 4е да се 4увства единствен...:)
2
0
сандо
сандо
13.11.2013 04:39
вземи се изчукай с някой поне да има за какво да ревнува нема нужда да се правиш на маймуна заради него просто се разбий от чукане със случайни
2
1
Мария
Мария
01.02.2011 21:08
Благодаря за коментара. Като се замисля, май сте права.
1
0
Уилма
Уилма
01.02.2011 19:29
Една жена не бива да се моли и да пада на колене, Госпожице. Вие освен, че обичате, имате ли и собствено доствонство ? Щом сега го търсите и молите, представете си какво би станало след години. Познавах една такава жена, която така с години си търпи да я тъпчат и да я тормозят, защото много обичала обекта. Обичта изисква също обич, взаимно уважение и респект. Този човек ще Ви използва безскрупулно и никога няма да си дава сметка, колко много Ви наранява. Защо искате да си причините това ? Нужен Ви е по-уравновесен и по-отговорен партньор (дали има и такива в България ?), а не такав, с който можете само да си късате нервите за глупости. Как ще работите, ако някой така Ви тормози ? Освен това десет години разлика вече са и малко много, явно че той е особняк и малко куку, щом никоя не го е взела до сега.
2
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: