Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Края на едно приятелство

Края на едно приятелство

Края на едно приятелство
Историята е за приятеля ми и най-добрия му приятел = приятели са от 1 клас до сега са се карали но никога така жестоко. Имат общ бизнес причината за скарването е че приятеля ми взима поръчките и не обича да обсъжда със брат си както му вика поръчките бяха се разбрали да работят до преди Коледа и чак януари но приятеля ми взе една поръчка на 26 и му се обади че трябвало да е готова до 30 ти и се скараха!

Братчето му в прав текст му заяви че му писнали тези извънредни поръчки неговата лакомия няма граници и не пожела да се появи във фирмата да я направят приятеля ми пък си намери друг с когото да работи. Мислех че ще пак ще е всичко по старо му не се карат така за 1 път но и двамата не се поздравяват разминават се със джиповете даже не дойде и приятеля ми да му изплати дела!

Говорих със него онзи ден защо не дойде да поговорят а той ми каза твоя е алчен за пари ако може ще спи във фирмата миналата година работихме щях да си загубя ръката на едната машина заради това не работя по празници да е някаква поръчка за много пари а тя глупава поръчка за 700 лева не му искам парите от дела си да си работи със тоя новия да му е жив и здрав.

Приятеля ми днес го видя със Г класата беше спрял пред един магазин видя го в последния момент спря на 20 метра от него той го видя но все едно не му познаваше х5 само се качи в джипа и си тръгна а приятеля ми продължи и не обели нито дума не знам какво да ги правя!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: