Моля, помогнете! Лекарите не знаят какво ми е

Моля, помогнете! Лекарите не знаят какво ми е
Здравейте! ! Имам проблем, който поне до сега нито алерголози, нито дерматолози разрешиха! ! Имам усещането, че не и м е ясно точно за какво става въпрос ! ! Преди повече от година промяната започна първо от палеца и след това обхвана палец, показалец и среден пръсти на двете ръце! ! Почвам да усещам като, че ли съм се нажилила с коприва, след това пръстите се подуват малко и кожата се опъва. При допир кожата боли и се появява сърбеж! !

Постепенно това отминава и кожата става като подметка с намалена чувствителност! ! На следващият етап започва белене и след като се обели, нещата малко се поуспокояват! ! След около десетина дена, започва всичко пак отначало! ! Забравих да кажа, че преди беленето, кожата става жълтакава на цвят! ! Всички казват алергия, не от нищо противоалергично не минава! ! Някаква идея, някой да е имал подобни симптоми ? Идеи за лекарства и имена на други лекари? Просто търся помощ! ![Още подобни истории тук]

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

dobromir
dobromir
15.09.2018 15:05
Здравей според мен трябва да си направиш тест за алергии към храни и лекарства но тези симптоми не са страшни но са много болезнени.И самите лекари понякога се затрудняват със диагнозата но рано или късно ще открият заболяването.Ти бъди по настоятелна и ходи при други лекари и където ще съвпаднат две еднакви мнения това е точното заболяване успех и дано по скоро се върне твоята прекрасна усмивчица.
0
0
Роси Трифонова
Роси Трифонова
14.09.2018 15:25
Здравейте,
Надявам се да не съм права, но може да се поинтересувате за заболяването системна склеродермия. Ако беше алергия, досега ми се струва, че лекарите трябваше да са я уточнили. Пак казвам, дано да греша с предположението си. Успех!
1
0