Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Птица

Значението на Птица в съня си как се тълкува? Тълкуване на Птица в съновника.
Птица
Присъни ли ти се пълно птиче гнездо, много поводи за радост в семейството ще имаш; празно ако е - страдания и неволи ти предстоят.

Птица ако видиш в съня си, скоро очакваш добри новини, които ще те развълнуват.

Ако ядеш или печеш птица насън, неприятни или досадни хора ще почукат на вратата ти; гости, които не си канил ще имаш.

Нощни птици в съня са знак за предстоящо нещастие; морски птици вещаят кратки радостни и вълнуващи моменти; пойни птици - новини и известия скоро ще достигнат до теб; прелетни птици в съня са знак за нова любов или нова работа; грабливи птици насън вещаят поява на конкуренти, с които ще се наложи да се съревноваваш.

Ако в съня си уловиш птица, ще се радваш на нови и големи материални придобивки, които отдавна искаш, но досега не си съумял да си ги позволиш.

В съня си ако прехвърчат птички наоколо, ще се радваш на крепко здраве, спокоен живот и прекрасни мигове с любимите хора.

Птица ако видиш в съня си, оглеждай се за знаци от съдбата, отвъдното или други вестители. Сънят е знак за свързване с духовното.

Ако убиеш птица в съня си, пази се от загуба или беда; храниш ли птица насън - ще имаш уважението и симпатиите на хората около теб. Ако на рамото ти кацне птица в съня, печалба ще имаш.

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати