Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Българинът си е заслужавал всичко

Българинът си е заслужавал всичко

Българинът си е заслужавал всичко
Първо искам да кажа че аз съм чиста и натурална българка. Нито циганка, или туркиня и поводът да мисля така не е да подклаждам етническа омраза, а моята причина да мисля така е съвсем основателна. Живея и работя с мъжът ми в чужбина. Мъжът ми бачка като строител и наскоро му се случи нещо, което ме накара да намразя българския народ и в червата.

В обекта , в който работи се скара с един човек, който е англичанин и за да му отмъсти той си е пъхнал телефона в якето му. Общо казано обвиниха мъжът ми в кражба. Последва , арест , дело и съд. Най гадното е че българите които бяха на обекта защитиха англичанина, а за мъжът ми казаха че е крадлив български циганин.

А едни нищо и никакви румънски цигани казаха истината , как това тъпо копеле го е заплашвал че ще намери начин да му го върне тъпкано на мъжът ми. Това е общо взето цялата история! Пиша тук защото окончателно се отричам от българското. Българите се бият в гърдите че са страдалци , които са били 5 века в робство. Как да не бъдат , като една птичка като Ботев и великия Левски пролет не прави. Защото всеки 2 българин си продава гъзът за 1 стотинка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Киро
Киро
12.04.2015 14:01
Те хора дето за избегали в чужбина,да не се правят на големата работа.
0
0
джингатаец
джингатаец
31.12.2014 10:33
да всичко си е заслужавал българина затова че навсякаде има такива хора българина си е заслужавал всичко , боже колко си проста да се смея ли или да ти съчуствам , каде месиш българското тука не знам ти нещо има повредено в тебе даже може и да не си българка щом за теб е важно да подчертаеш това според мен има имного увредени хора с радвоение на личността , има и много неуверени хора раздирани от вътрешно несъгласие с реалността и това което мама и тати казват
0
0
Георги
Георги
30.12.2014 01:00
Ти си много проста честно !! Как може от 5 човек да определиш цял народ ( да не казвам твоя народ ) Хора всякакви :) Не се делят на българи , англичани , холандци ,германци ..... Делят се на добри и не чак толкова добри :)
публикувана от: лондончанката
Първо искам да кажа че аз съм чиста и натурална българка. Нито циганка, или туркиня и поводът да мисля така не е да подклаждам етническа омраза, а моята причина да мисля така е съвсем основателна.


Дори и причината ти не е основателна , а по скоро на човек с ограничено мислене . Каква българка си ти с лешници или стафиди чиста и натурална била .....
П.С сори за негативния коментар , но тезата ти е подкрепена със смешни доводи които лично мен като българин ме засегнаха
0
0
lara
lara
28.12.2014 19:13
Наистина е много неприятно това,което се е случило.Кофти начин да вкусиш от тези гадории.Истина е ,че сме доста подли и рядко можем да разчитаме на българи в чужбина.Все пак пак не абсолютно всички са такива ,не се отчайвай,не е хубаво и човек да е много краен.Успех !
1
0
Иван
Иван
24.12.2014 19:10
Живях в Германия дълги дълги години и се прибрах в България. Там се нагледах на толкова много лицемерни и жалки хора, че се радвам, че се прибрах тук. Не че тук ги няма, но има и добри.... за съжаление просто лошото изпъква.
4
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: