Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Като птица съм свободна, но на воля не отлитам

Като птица съм свободна, но на воля не отлитам

Като птица съм свободна, но на воля не отлитам
Певицата Рени има една песен, чиито припев много добре ме описва "Като птица съм свободна, но на воля не отлитам. . . от години свикнала съм да обичам само тебе". Че и моята работа е такава. Преди 3 г и половина се запознах с момче, което грабна сърцето ми още в първия миг, в който го видях, но за жалост не е от моя град.

Смея да твърдя, че често се виждаме, имали сме много хубави моменти заедно, но държанието му към мен е много объркано. Споделям и с приятели, но и те не могат да ми помогнат. Често ме кани да се видим, винаги си изкарваме много хубаво, а след това питаме за още. Събрахме се компания и ходихме на екскурзия, цяла седмица делих 1 легло с него.

Винаги е усмихнат, гледа ме много сладко. Аз не мога да сдържам усмивката си, щом го видя, чувствам се не на 7, а на 107 небе. Всеки друг доближил се до мен, сравнявам с него и моментално изхвърча от класацията. Бях му казала, че имам чувства към него, той изглеждаше доста изненадан от този факт, каза 'ще си помисля' и ще ти звънна да поговорим, защото в момента имам изпити.

Е, той така и не ми се обади. Продължихме странните отношения гаджета/приятели и това е до ден днешен. Скоро си купи апартамен, споделя и най-малката подробност, която прави по него, интересува се от мнението ми. /b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
12.09.2013 17:51
Интересува се от мнението ти и сигурно те харесва, но май няма намерение отношенията ви да станат по-сериозни.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: