Звезди

Звезди и Знаменитости

Светски новини и клюки за звездите у нас и по света. Холивудски и български звезди. Пикантерии за известните от цял свят.
Петя Дикова стана майка на момченцеПетя Дикова стана майка на момченцеПетя Дикова стана майка за пръв път. Телевизионната водеща и журналистка е дарила със син своя любим.
Честито! Поли Генова родиЧестито! Поли Генова родиПоли Генова стана майка за пръв път. Щастливата новина беше съобщена в Инстаграм.
Знаменитости, които имат рак на гърдатаЗнаменитости, които имат рак на гърдатаБорбата с рака на гърдата изисква сила и смелост и е важно да знаете, че не сте сами. Има много знаменитости, които, след като са се преборили с него, използват своето влияние за повишаване на осведомеността за болестта
Знаменитости, чиято загуба на тегло може да ви вдъхновиЗнаменитости, чиято загуба на тегло може да ви вдъхновиТрудно е да се отървем от излишните килограми. Това е проблем за много хора и известните не са изключение. Тъй като животът им е постоянно под прожекторите, често сме свидетели на усилията им да отслабнат. Вижте техните вдъхновяващи истории за отслабване.
Вижте тайните таланти на най-големите звезди от шоубизнесаВижте тайните таланти на най-големите звезди от шоубизнесаТе са постоянно под светлините на прожекторите. Най-големите звезди от шоубизнеса са любимци на милиони хора по света. Обичаме ги заради огромния им талант, неповторимата им игра, екранно присъствие и гласови данни.
Какво представляват мускулните релаксанти?Какво представляват мускулните релаксанти?Мускулните релаксанти са често използван клас от лекарства. Ако имате болка в гърба, врата или страдате от тензионно главоболие и някога сте посещавали лекар по тези причини, изписаните от специалиста медикаменти вероятно са били от този клас.
Известните личности, починали от свръхдозаИзвестните личности, починали от свръхдозаВ последните години все повече знаменитости открито признаха, че имат проблем с пристрастяването. Някои – към алкохол, други – към наркотици, а трети – към лекарства. Вижте известните личности, починали от свръхдоза.
Честито! Софи Маринова се омъжиЧестито! Софи Маринова се омъжиСофи Маринова сключи брак със своя любим Тодор Давидов – Гринго. Певицата и партньора ѝ са подписали на 5-ти февруари в по-тесен кръг.
Експерти на езика на тялото анализират Мегън Маркъл и Кралицата по време на официално събитиеЕксперти на езика на тялото анализират Мегън Маркъл и Кралицата по време на официално събитиеЕксперти по езика на тялото се опитаха да разтълкуват какво всъщност се случва в съзнанието на Меган Маркъл и Кралица Елизабет, докато са на официално събитие.
Няма да я познаете! Вижте Анджелина Джоли като блондинкаНяма да я познаете! Вижте Анджелина Джоли като блондинкаАнджелина Джоли отново развълнува своите фенове. Холивудската знаменитост е с напълно различна визия, а промяната ѝ беше посрещната с бурни овации.