Звезди

Звезди и Знаменитости

Светски новини и клюки за звездите у нас и по света. Холивудски и български звезди. Пикантерии за известните от цял свят.
Известните личности, починали от свръхдозаИзвестните личности, починали от свръхдозаВ последните години все повече знаменитости открито признаха, че имат проблем с пристрастяването. Някои – към алкохол, други – към наркотици, а трети – към лекарства. Вижте известните личности, починали от свръхдоза.
Честито! Софи Маринова се омъжиЧестито! Софи Маринова се омъжиСофи Маринова сключи брак със своя любим Тодор Давидов – Гринго. Певицата и партньора ѝ са подписали на 5-ти февруари в по-тесен кръг.
Експерти на езика на тялото анализират Мегън Маркъл и Кралицата по време на официално събитиеЕксперти на езика на тялото анализират Мегън Маркъл и Кралицата по време на официално събитиеЕксперти по езика на тялото се опитаха да разтълкуват какво всъщност се случва в съзнанието на Меган Маркъл и Кралица Елизабет, докато са на официално събитие.
Няма да я познаете! Вижте Анджелина Джоли като блондинкаНяма да я познаете! Вижте Анджелина Джоли като блондинкаАнджелина Джоли отново развълнува своите фенове. Холивудската знаменитост е с напълно различна визия, а промяната ѝ беше посрещната с бурни овации.
Гери-Никол и Тита с нови визии! (СНИМКИ)Гери-Никол и Тита с нови визии! (СНИМКИ)Лятото е зад гърба ни и пред нас вече са новите есенни тенденции. По правило и този път най-актуалните трендове в шоубизнеса бяха зададени от тийнсензациите Гери-Никол и Тита.
Честито! Деси Банова дари с дете Росен ПлевнелиевЧестито! Деси Банова дари с дете Росен ПлевнелиевДесислава Банова и съпругът ѝ Росен Плевнелиев посрещнаха своята рожба.
Вижте какви бицепси направи Дженифър ЛопесВижте какви бицепси направи Дженифър Лопес
28 Септ.
Антония Р.
Дженифър Лопес събра милиони харесвания с последната си снимка в Инстаграм. Изпълнителката винаги е печатлявала последователите си с перфектни форми, но този път успя да ги шокира.
Британски клюкари: Меган Маркъл е бременна!Британски клюкари: Меган Маркъл е бременна!Нов сензационен слух се носи в Обединеното кралство. Според клюкари, следящи внимателно живота на британската кралска фамилия, Меган Маркъл е бременна.
Джейн Фонда призна, че съжалява за пластичните си операцииДжейн Фонда призна, че съжалява за пластичните си операцииДокато пластичната хирургия преди се е считала за тема табу в Холивуд, през последните години някои звезди започнаха все по-открито да говорят за козметичните си интервенции, а и да не крият факта, че вече съжаляват за това.
Десислава обра овациите с новата си прическа (СНИМКИ)Десислава обра овациите с новата си прическа (СНИМКИ)Певицата Десислава възхити всички с нова прическа. Изпълнителката, която от години е в отбора на блондинките, сега се появи на участие с променена визия.