Актьори

Актьори

Актьори и актриси, светски новини и статии. В света на актьорите. Най-новото за актьорите и актрисите по света .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Косъма спокоен за финансите си покрай Под прикритиеКосъма спокоен за финансите си покрай Под прикритие
25 Февр.
Александър Сано, който стана известен като Косъма от сериала Под прикритие и спечели любовта на зрителите, вече бил доста по-спокоен по отношение на средствата, които може да харчи.
Деян Донков обича предизвикателстватаДеян Донков обича предизвикателствата
17 Февр.
Звездата на народния театър Деян Донков разкрива, че обича да се гмурка“ в различни предизвикателства. Така той обяснява участието си в новото риалити организирано от продуцентите на Междинна станция Андрей Арнаудов и Иван Христов.
Фенове на Косъма искат възкръсването муФенове на Косъма искат възкръсването му
13 Февр.
Огромно количество фенове на героя Здравко Киселов-Косъма от сериала Под прикритие не могат да приемат факта, че в сериала той беше убит и умря в закътана уличка, след като свидетелства в съда срещу .
Куката развежда Крисчън Слейтър по баровете в СофияКуката развежда Крисчън Слейтър по баровете в София
22 Януари
Любимецът на феновете от крими сериала Под прикритие“ Мариан Вълев, по известен с прозвището Куката, се е заел със задачата да развежда холивудският актьор по софийските заведения
Явор Бахаров не мисли за самоубийствоЯвор Бахаров не мисли за самоубийство
07 Януари
Звездата от Стъклен дом“ Явор Бахаров успокои фенките си, че няма намерение да се самоубива. На 3 януари актьорът постнал на страницата си във Фейсбук - “Чудесен ден за самоубийство .
Захари Бахаров и Гери Дончева – с награди за перфектна визияЗахари Бахаров и Гери Дончева – с награди за перфектна визия
28 Окт.
Актьорът Захари Бахаров и топмоделът Гери Дончева бяха обявени за мъжът и жената с перфектна визия на церемонията Perfect Body Awards в столичен клуб.