Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не се обвинявай за случилото се и не се вслушвай в гадния и арогантен коментар на предишния потребител! Никой не е виновен че изпитва чувства към даден човек .. Да разбирам приятели сте, имате прекрасни семейства и 2-та но нормално след 15 години да ви е омръзнало и да търсите нова тръпка.. Ако сте щастлива с мъжа си недейте да правите грешката да се отдавате на изкушението.. Но ако не сте щастлива с него, недейте да си съсипвате живота като си мислите че е по-добре да останете заедно заради децата или хорското мнение! Ами живейте така както на вас ви харесва все пак живеем само един живот и никой няма право да ви съди! :)
Анонимен коментира:
Съгласна съм с KулАдиктед имам чувството че МК си е направил регистрация тук само за да хейтва и да кара хората да се чувстват зле.. Явно живота му не е много добър щом се опитва да вгорчава живота на другите
Анонимен коментира:
Според мен има някакви чувства към теб но може би е объркана или и трябва време.. Опитай се да говориш с нея така ще разбереш дали има смисъл да продължаваш да се бориш и да тайш надежди или да се откажеш.. Успех! :)
Анонимен коментира:
Какво значение има от каква народност са? Има значение какъв човек си.. Много често го има този проблем с това че родителите не одобряват гаджетата на децата си поради една или друга причина. Но това значи ли че ти трябва да се откажеш от щастието си и от любовта си заради тях? Това е вашия живот, вашата любов,вашето щастие с приятеля ти не позволявайте ако наистина се обичате да се разделите заради глупостите на родители ви! И Успех пожелавам ви много щастие и любов :)
Анонимен коментира:
За всеки влак си има пътници не се притеснявай и ти ще срещтнеш любовта но не като я търсиш под дърво и камък а когато най-малко го очакваш Успех! :)
Анонимен коментира:
Мило момиче ако той наистина те прави щастлива и макар сега да имаш само приятелски чувства може и да се превърнат в нещо повече .. Не разбирам какво те спира? това да не го загубиш като приятел или го правиш заради това че не знаеш приятелката ти как ще реагира ако разбере? И в крайна сметка ако тя ти е истинска приятелка и се получи между вас няма да има нищо на против а ще се радва на твоето щастие :)
Анонимен коментира:
Не знам каква е тази статистика но според мен нито един от горе посочените актьори не е грозен! ;)
Анонимен коментира:
Може би все още те обича и има чувства към теб но да се опитва да те превъзмогне като си е намерил ново момиче или просто се опитва да те нарака да ревнуваш :) Май е най-добре да си поговориш с него
Анонимен коментира:
Когато тя е имала чувства към тебе ти не си тръгнал с нея само защото е била леко пълна .. всеки си има недостатъци сам си си виновен че си я изпуснал според мен! Сега я остави да бъде щастлива ако си и истински приятел и я обичаш! :)
Анонимен коментира:
Според мен е най-добре или да забравиш и двамата или да избереш втория защото ако толкова много обичаше първото момче нямаше да допуснеш да има втори в живота ти .. Успех! :)
Анонимен коментира:
Момиче откажи се от това момче.. Опитай но с друго което ще те цени :) Ти сама казваш колко много си се съсипала и психически и физически забрави миналото и продължи напред и ти пожелавам Успех :)