ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Подигравам се с чувствата му, а той не го заслужава

Подигравам се с чувствата му, а той не го заслужава

Подигравам се с чувствата му, а той не го заслужава
bЗдравейте, от скоро следя вашите истории и прочетох доста и всякакви. Сега реших да споделя и аз моята. Ще започна с това, че съм момиче на 15 години.

До сега съм имала 2 сериозни връзки. ( до колкото мога да ги нарека сериозни предвид възрастта ми ) Те бяха половин и една година. А сега съм сама от близо половин година. Но съм добре, нищо не ми липсва.

И така да стигна до проблема ми. Запознах се скоро с въпросното момче, което също е на моята възраст. Стана съвсем случайно, покрай моята най -добра приятелка, която ми е като сестра. Тогава те си пишеха и той един ден ме помоли да му разкажа неща за нея.

Аз се съгласих, защото наистина беше добро момиче. В началото му пусках и някоя друга лъжа, нямах му доверие все още. Постепенно с него започнахме да си пишем денонощно. И между темите за нея, се опознавахме. Стана ми много близък. И така около месец.

Но нещата между тях не се получиха. А, аз исках да го запазя като приятел. Приятелката ми нямаше нищо против и аз продължих да си пиша с него. Но постепенно той започна да се държи различно, говореше за нашето бъдеще, започна да ми казва, че ме обича все по често. И такива неща.

Понеже той живее в град съвсем близо до нашия, един ден дойде тук. Остана в негов приятел и се виждахме 2 дена. Първия всичко мина добре, посрещнах го на гарата, обикаляхме из града, смеехме се. Като приятели. Но оставаше около четвърт час докато си тръгна и бяхме седнали на една пейка, да си починем и тогава той ми каза

" Искаш ли да попрекалим ? " , което на негов език означава, целувки, милувки. Аз казах не, опитах се деликатно да му обясня че не трябва. И се разминах.

На следващия ден отново правихме същото, пак седнахме но този път имахме повече време да поседим и си говорихме, когато изведнъж се обърнах към него и той ме целуна. Аз се отдръпнах и му казах, че не е правилно и да не го прави отново.

Но той не ме послуша и последваха още 2/3 пъти. . . накрая вече нямаше как да бъда мила и му казах направо, че нищо няма да се получи и да не опитва. Той каза, че ме е разбрал и не искал да ме загуби за това нямало да се повтори. И така свърши и тази наша " среща ".

Следващите дни имах ангажименти и не можехме да се видим, той си тръгна и от тогава си говорим само по скайп и фейсбук. Преди 2 дена ми написа, че е влюбен в мен, но знаел, че няма да се получи. Аз също имам чувства към него, но само приятелски. А момчето е наистина прекрасно, прави ме ужасно щастлива.

Кара ме да се усмихвам постоянно, разсмива ме. Харесва му да вижда усмивката ми. И усещам любовта му, но по този начин се чувствам така, сякаш го използвам, подигравам се с чувствата му, а той не го заслужава. Моля Ви, дайте ми съвет как да постъпя. /b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Изумена
Изумена
22.11.2015 15:06
Да се смее ли човек, да плаче ли?!15годишна!Алоооо свиииррр!
0
0
Meaningful
Meaningful
06.10.2013 15:38
Замисли се сериозно дали имаш само приятелски чувства към този човек. Може би ти харесва да знаеш, че той те харесва, ти да го режеш, а той да ти казва, че те обича и т.н. Представи си обаче, че спре да ти казва, че е влюбен в теб и че си намери друго момиче, как ще се почувстваш.. Ако спрете да си пишете, говорите и т.н. Ако не почувстваш нито капка ревност, значи наистина той е само приятел за теб..
1
0
Весела
Весела
18.09.2013 23:04
Към врагала. Не е нужно да съм бизнес дама, за да имам ангажименти. Имах работа, нарекох я ангажимент, не мисля че е грешно. И да, не трябва да се целуваме след като чувствата ни или поне моите бяха чисто приятелски. Не искам да сме от онези " приятели с привилегии " просто защото не е правилно да има такива. Или ще са приятели или нещо повече. Но това е друга тема. Просто не мисля, че това ме прави лесбийка, защото целувките ми харесаха.
0
0
vladimir
vladimir
17.09.2013 23:12
тя имала ангажименти (бизнис дама сиг е на 15 години :о)..не било правилно да се целуват (лесбиика мойе да е)66666666 ало мис сВят извинете ама по полека хахаах
0
0
vilsan
vilsan
15.09.2013 08:08
Само не разбрах какво се подиграваш с чувствата му нали те прави щастлива какво повече искаш.Не го изпускай.
1
0
семейна
семейна
14.09.2013 17:17
Не разбирам защо смяташ, че няма да се получи между вас. Не те привлича ли?
Според мен обаче трябва да разговаряте по темата и да му обясниш чувствата си - каквито и да са те. Можеш да го помолиш да спре за малко, да не продължава да натяква за чувствата си, да даде време на приятелството ви. А след време ако и двамата почувствате нещата така - може да се съберете.
0
0
Весела
Весела
14.09.2013 16:44
Не, не съм от там.
0
0
аноним
аноним
14.09.2013 00:36
да не си от Разград случайно?
0
0
Мария
Мария
13.09.2013 20:54
Първо искам да те попитам дали си сигурна, че нямаш повече от приятелски отношения към него?? Поговори си с него и му кажи как стоят нещата. Той рано или късно ще те разбере :)
0
0
portokalka.baby
portokalka.baby
13.09.2013 20:53
Мило момиче ако той наистина те прави щастлива и макар сега да имаш само приятелски чувства може и да се превърнат в нещо повече .. Не разбирам какво те спира? това да не го загубиш като приятел или го правиш заради това че не знаеш приятелката ти как ще реагира ако разбере? И в крайна сметка ако тя ти е истинска приятелка и се получи между вас няма да има нищо на против а ще се радва на твоето щастие :)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: