Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Трудно ми е .. Не знам какво да правя ..

Трудно ми е .. Не знам какво да правя ..

Трудно ми е .. Не знам какво да правя ..
Имах връзка с едно момче 10 месеца. Всичко беше наред до 6 месец, когато видя, че един приятел ми е писал във фейсбук. Започна да повтаря как съм му изневерила, а аз съм си била само с него, просто нямах нужда от друг.

Заряза ме веднага след като видя един чат с общи приказки.. Опитах се да си го върна, така и стана, но се държеше ужасно. Натякваше ми постоянно, зарязваше ме през няколко дни, обиждаше ме и т.н. Посегна ми на няколко пъти, а аз стоях и търпях с надеждата, че ще се осъзнае и, че ще спре. В единия момент ме искаше в другия не, аз му казвах, че го обичам, а той ми отвръщаше с "хубаво".

Преди 2-3 седмици след всички тези мъки бяхме излезли и аз не знам какво съм направила, но след като тръгнахме за вкъщи и започна да се кара с мен, че съм му била изневерила с този, който съм погледнала вечерта. Не помня да съм гледала никой, но както и да е.

Бил видял, че съм си писала с въпросното момче миналата година юни месец и това означавало, че имам връзка и с него. Аз хронологии и такива неща не съм трила, защото не е пишело нищо лошо, но явно той не го разбира като мен. Започна пак да се кара с мен и да ми казва, че съм му изневерила, а аз продължавах да се опитвам да обяснявам, но не става. Унижаваше ме на няколко пъти пред приятелите си, а аз съм стигала до там, че да се моля да бъде с мен.

Снощи след поредното ровене в моите неща и какво съм писала ми писна и просто казах Край, а той не ме и потърси след това.. Написа ми само няколко заплашителни смса как ще съсипел мен и момчето, с което съм му "изневерила".. За 4 месеца това ме съсипа, даже съм останала 39 кг. ..

Да опитам ли пак или да се откажа ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (18)

Изпрати
истина
истина
06.10.2015 21:26
Когато срещнеш истинския мъж, ще се чудиш на себе си: -Какво съм му харесвала на ревнивия идиот?
0
0
123
123
14.07.2015 22:13
Otkaji se jivota e pred teb
0
0
Dani
Dani
12.06.2015 00:05
Direktno mu biI shuta za kakvo ti e takav lud ymora niama.
0
0
ihtianderrr
ihtianderrr
28.11.2013 10:01
"но се държеше ужасно. Натякваше ми постоянно, зарязваше ме през няколко дни, обиждаше ме и т.н. Посегна ми на няколко пъти,
… след всички тези мъки … и започна да се кара с мен,
Започна пак да се кара с мен…
Унижаваше ме на няколко пъти пред приятелите си,
За 4 месеца това ме съсипа, даже съм останала 39 кг. .. "
......................
Щом това толкова те кефи, опитай пак да си го върнеш, моли му се, падни му на колене, целувай му краката, че едва ли ще намериш друг толкова прекрасен който да ти дава всичко това едновременно
3
0
семейна
семейна
10.09.2013 16:28
Като по-млада съм била в подобно положение, накрая се стигна до първата ми и единствена изневяра и то за една нощ... това не ми е присъщо и много съжалявах в последствие. Всъщност това беше причината да се разделим, което се оказа най-доброто от цялата ситуация.
От тогава бягам като дявол от тамян от такава болезнена ревност. Сега се радвам, че с мъжа ми си имаме такова доверие, което никой от нас не би предал.
Желая ти да намериш точния човек за теб, но не е този, затова стига си се унижавала и си върни самоуважението.
1
0
Джулс
Джулс
10.09.2013 15:57
Като човек, който е преживял доста мога да ти кажа само едно- не си губи времето с този мъж. Щом се лови за най-малкото (била си погледнала някой) представи си какво ще е ако живеете заедно и имате семейство. Много правилно си направила, че си му казала КРАЙ. Има далеч по- стойностни мъже, които ще се държат с теб като със жена, а не като с вещ!
3
0
Гинка
Гинка
03.09.2013 19:06
и аз мисля като Мимето , не си губи достойнството ( и аз търпях заради децата 20 г. а вече 13 живея сама без развод но поне спрях да чакам вратата да се хлопне и да се започне скандала дори и без да има повод ) за мен е важно да съм здрава и да работя ... а децата са големи и ме уважават а аз помагам колкото мога .... ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ и продължи живота продължава ( по добре сам отколкото с такъв човек ) УСПЕХ
1
1
az
az
02.09.2013 19:53
чукни се със другия младеж
0
1
анко
анко
02.09.2013 19:53
виж сега любовта е сляпа ама не чак толкова
дай му фафала и го прати да ходи да играе с другите деца щото има остра нужда да порасне този твой приятел, с две думи зарежи го и и си живей живота
1
0
Вени
Вени
02.09.2013 17:51
Момиче имаш нужда от психолог, а той да отиде на село да копае на баба си доматите, че за друго не става! Ти уважение нямаш ли си, някакъв дрислю те прави на МАЙМУНА, а ти му доказваш как наистина си такава... Я слез от клона и заживей сред Хората, а тоя селянин... да се гръмне най добре!
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: