Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Лошото е, че си се влюбила.Иначе, стават такива неща.Няма да се разведе.Ако е искал е щял да го направи преди да те срещне.Ще ти минат годинките в чакане.Смени ритъма на живота си.Срещай се с други хора.Намери си нови занимания.Ти си в по-изгодната позиция.
Анонимен коментира:
Предложи му ти!!Удари едно малко за смелост, направи хубава маса и му предложи!!Нищо не губиш!
Анонимен коментира:
Трудна ситуация.Много си изнервена.Личи ти!!Трябва да намериш решение, защото в противен случай ще се отдалечите един от друг. Започни с мекия тон и уж и искаш мнението за нещо.Пример: 2.Какво ще кажеш, ако си купя тиган с не залепващо дъно?? 3.В какъв цвят да боядисам спалнята??Просто ти само я питаш, а си правиш каквото искаш!! Така тя ще се чувства пълноценна , а мъжът ти ще види, че не я пренебрегваш. Ако не се оправят нещата, сядаш и говориш.На него също не му е лесно.Трудно ще застане срещу сестра си.Трябва заедно да се "борите" срещу нея!
Анонимен коментира:
Не си за психиатър, а за психолог.Не си луда, спокойно.Много стрес има, много напрежение, нищо че на пръв поглед всичко ти е наред.Явно има нещо , което е подсъзнателно.Трябва да смениш ритъма на живот, да не е монотонен.Излизай с приятели дори на една обикновена разходка.Ако имаш възможност пътувай.Направи си изследвания на хормоните.Може и някой витамин да ти липсва.Това си е някаква депресия.Много си млада за такива неща.Има леки антидепресанти, но пак...млада си.Всичко ти е в главата.Трябва сама да си помогнеш.
Анонимен коментира:
Неприятно!!Ако го обичаш, трябва да опиташ всичко!!Давам ти следните идеи: 1.Смени прическата или цвета на косата. 2.Купи си секси дрешка за вкъщи. 3.Направи романтична вечеря.Идват празници и това е повод. 4.Направи му дребен подарък на който ще се зарадва. Ако нещата продължават...просто не е за теб.Явно си търси само компания.Има такъв тип мъже "темерут".
Анонимен коментира:
Потресена съм от изказа и правописа на това девойче!! Като не се разбирате....на квартира!!Аз също живея със свекърва, но това съм си го избрала.Не ми е помагала в домакинството или за отглеждане на детето.Сега е доста възрастна и явно отчита грешките си.Като не е добре ме гледа така, както едно дете гледа майка си..разчита на мен!!