ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Хванах го да гледа порносайтове

Хванах го да гледа порносайтове

Хванах го да гледа порносайтове
Здравейте, аз съм жена на 48 год. и от известно време /5-6 месеца/ живея с един мъж. Но очакванията ми доста се разминават с действителността. Той нищо не споделя в къщи, няма никакви планове. Когато аз реша да предложа нещо, все намира аргументи против предложението ми.

Липсва и физическа близост, вечер си ляга, обръща си гърба и заспива, сутрин се изнизва рано и отива на компютъра в другата стая. Аз се чувствам нежелана, отхвърлена. Реших да видя какви сайтове посещава и познайте - през ден, през два посещава десетки порносайтове.

Питала съм го дали има нещо в мен, което не харесва и го отблъсква, казва, че всичко е наред. Доколкото го познавам, от неговите разкази, така се е държал и с предишните си жени. Обяснението му е, че или тялото й било недостатъчно женствено, или кожата й била отпусната.

В същото време е имал много връзки, но все не можел да намери подходящата. Казва, че в мое лице е намерил жената, която е търсил толкова години. Мисля, че има нещо сбъркано в този човек. Дайте ми съвет с какъв човек си имам работа и какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (42)

Изпрати
Снежко
Снежко
09.02.2014 13:42
Сбърканото в случая е не това,че гледа порно и аз гледам,но това,че не те обсипва с внимание.Порно всеки гледа,дори да не го сподели,но това да те пренебрегва и особено вечер да се обръща вместо да бъде с теб...сбъркала си човека мога да ти кажа.Зарежи го и намери някой свестен.Порното в случая не е проблема.
4
0
Петър
Петър
13.11.2013 12:59
Много коментари много нещо и всички се втренчили в порно сайта не така бе хора та той нямал планове ляга и заспива и сутрин се изнизва по търлъчки това е достатъчно .Ами ти мила какво правиш може и да не го привличаш сексуално за да прави така или просто много бързо си му омръзнала потърси вината или причината първо в теб и тогава в него.
1
3
Stina
Stina
30.09.2013 12:15
Ооо я стига .. гледал порно сайтове с моят приятел сме заедно от 5 години и когато се случи аз да съм на работа, а той да си е вкъщи си рови из порно сайтовете и м**турбира (цензурирах го понеже незнам правилата на сайта). И аз нямам нищо против това неразбирам защо всички жени откачат на тази тематика харесва му прави го.. какъв е проблема немога да разбера . Все пак както казват мъжете "Чи**та е за удоволствие, секса за престиж" . Стига с това консервативно мислене ние дори си споделяме , когато някое клипче му е харесало го гледам и аз и се опитваме да го направим заедно.. Според мен порно сайтовете помагат много в сексуалният живот най-малкото с интересни и разчупени идеи :)
3
1
Ани
Ани
28.09.2013 21:34
Здравейте,ще си позволя и аз да направя коментар.Ето,че Вие сама си отговаряте на въпроса "бил е с много жени" т.е. за него всяка жена има дефект,утре така ще говори пред някоя друга за Вас,и тя така наивно ще му вярва както Вие в момента.С две думи,човекът до Вас е проблемен,и ако не искате да стигнете дъното,бягайте с всичка сила и не поглеждайте назад.
3
1
Иван
Иван
28.09.2013 12:51
Големи сте "консерви"! Интернет е пълен с такива сайтове и пр.Не можеш да забраниш на никой да не посещава свободното пространство. Трябва да постъпиш много тактично към този човек (ако имаш чувства към него), не бъдете толкова затворени.Това,че гледа порно сайтове не значи, че не те желае.Сигурно сте говорили по темата със секса, кой какво му харесва, възбужда и т.н. Ако не сте, всичко е загубено! Винаги има начин да го разсееш от това.Избягайте от ежедневието!Бъдете отворени за всичко ново, та дори да гледате порно заедно, няма нищо срамно :)
1
0
Светла
Светла
27.09.2013 16:37
Та Вие, на 48 години, сляпа ли сте, за да не виждате с какъв тип си имате работа? Не бих го нарекла човек. Извратен, педофил, измамник - запишете си го. Питате и Ви отговарям кратко и ясно.
4
0
Adid
Adid
27.09.2013 16:01
Набивай му шутовете на тоя. Няма смисъл да си губиш времето, намири се нещо по стойностно.
6
0
КАГИ
КАГИ
24.09.2013 15:56
РАЗКАРАЙ ГО ПО НАЙ -БЬРЗИЯ НАЧИН.ЖИВОТА Е КРАТЬК ЗА ТАКИВА ВРЬЗКИ СЬС УМРЕЛИ...
1
0
Дъа
Дъа
24.09.2013 13:48
"Ха"
Даде най-точна преценка за връзката между представителите на двата пола.
0
0
Дончо
Дончо
24.09.2013 00:58
човека както го описваш е с болно подсъзнание.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: