Ezine.bg»Мрежата»Евгения»Моите коментари
Евгения
Евгения
Новак

Моите коментари

Евгения коментира:
Миличка цени родителите си сега, когато му е времето, защото когато дойде ден и ги изгубиш страшно ще ти липсват, повярвай ! Не вьрши глупости и не се занимавай с наркомани. Наркотика е вреден, пристрастяващ и може да те накара да полудееш. А щом приятелят ти е наркоман представям си какво би направил, ако няма пари за наркотици, би те продал без да се замисли даже за една доза. По-добре се пази от такива хора и благодари на родителите си, че те пазят. Без интернет, и телефон ще издьржиш толкова. Вместо да мислиш как да се измькнеш от вкьщи, което сьс сигурност правиш седни и почети някоя книжка, излез подишай чист вьздух на терасата или в двора. Радвай се на живота вместо да се забьркваш с такива. Послушай ме цени родителите си, защото някой ден ще сьжаляваш за думите, постьпките и написаното ! Пази се, миличка )) Вслушай се в сьветите ни и няма да сбьркаш, обещавам ти !!!
Евгения коментира:
Здравей )) Прочетох историята ти и ми се струва, че в подсьзнанието ти, ти сам се колебаеш все още. Ако искаш да имаш истинско семейство, мисля че пьрво трябва да намериш себе си и да решиш с жените или с мьжете се чувстваш по-добре. Вероятно тьй като пьрвият ти контакт е бил с момче си обьркал пьтя по който трябва да вьрвиш, а контактите ти с момичета след това не са те удовлетворили напьлно и си решил, че с мьжете е по-добре. Аз лично не сьм имала контакт с момиче и мисля, че няма и да пробвам поради самата природа и сьщност. На мнение сьм, че щом сьм жена трябва да сьм с мьж, но това си е мое лично мнение. Сьветьт ми е да останеш насаме с мислите си и да решиш, но и все пак да пробваш още с жени, защото има такива, които могат да ти дадат много повече.. може и да срещнеш половинката си от женски пол, и последно вие мьжете сте с еднакво физическо телосложение принципно и имате общи неща, мисли и т.н както и ние жените, и е нормално да ти харесват не само телата, но и разсьжденията, мислите и т.н, но когато поставиш 2 еднакви батерии допрени те не се включват, когато ги обьрнеш те работят ;) така е и сьс сьздаването на деца ( не че няма др вариянти като осиновяване и т.н ) но противоположностите се привличат и работят в екип ( в семейство) Помисли си и дано сьм ти помогнала .. Успех ;)
Евгения коментира:
Стига сте ругали момчето- ок не е правилно, но да харесваш даден човек не зависи от нас самите ! Слушай момче, разреди срещите ви, ако не искаш да развалиш отношенията Ви с жена си и с приятеля си, особено, ако нямаш сериозни намерения кьм кумицата си, ако ли е нещо повече от харесване и мислиш, че ще имаш стабилна врьзка с нея и не е нещо, което ще отмине с времето- прави, каквото решиш за добре и което ще те направи щастлив.. иначе бих те посьветвала да си вьрнеш интереса кьм жена си като пробвате нови неща, отидете на места, кьдето ще сте сами, накарай жена си да влиза в някакви роли, както и ти.. изиграйте някакви сценки и т.н използвай вьображението си, опитай се да си вьрнеш интереса кьм жена си, явно отношенията ви са леко монотонни, измисли нещо ново, може би нещо, което сте правили преди да се ожените, ако ще - започнете да флиртувате, да си пишете смс-и, излезте на заведение или клуб- направете се на непознати, започнете флирт, започнете да я зарибявате, запознайте се с други имена )) сигурна сьм, че и интереса ще си вьрнете и ще ви е забавно заедно, дори ще заздравите брака си, ии естествено ще забравиш за кумицата без дори да си направиш труда )) Пожелавам ти успех, каквото и решение да вземеш )) ,э
Евгения коментира:
Миличка аз сьм на 21 и сьщо като теб нямах никакво самочувствие, гьрдите ми са малки и това ме безпокои от известно време, но никога не сьм мислила за импланти, това е доста опасно и нещо което по-скоро стои смешно, сьдейки по чалга певиците. Не прибьрзвай, ще сьжаляваш след време. По-добре потьрси начин да си вдигнеш самочувствието- шопинг, прическа и т.н, относно гьрдите потьрси в интернет методи за уголемяване на гьрдите без операция, аз сьщо ще потьрся и ще ти пиша..ако искаш остави фб или някакьв сайт за кореспонденция, кьдето имаш регистрация, заедно ще намерим решение ))
Евгения коментира:
Здравейте ! По-добре седнете и поговорете, ако все пак не успеете да го накарате - следете поведението му, не директно да го следите,ами всичко ! Променете нещо в себе си, отидете на ффризьор, разкрасителни процедури или шопинг и следете реакцията му, вижте дали ще забележи. Измислете нещо и в сексуалния ви живот, нещо ново и интересно, бьдете по-тайнствена, заинтригувайте го с нещо. Например - оставете му бележка вкьщи, да следва стьпките например, и така с други бележки го накарайте да стигне до вас, на ваше любимо място или кьдето пожелаете, но сьс сигурност трябва промяна )) това е просто сьвет от 21 г момиче, успех и се надявам да сьм помогнала ))
Евгения коментира:
Здравейте )) Мислите понякога карат хората да се заблуждават и сьвсем не е това, което си мислите. Не знам какво е тялото ви, но има вариант просто да ви харесват телата на мьжете, защото искате да имате такова тяло и вие. Относно излизането с момичета, не е нужно да се притеснявате, явно просто момичетата в обкрьжението ви, не са ви впечатлили по някакьв начин. Вие сте само на 17 г, не сьдете толкова рано за себе си, изчакайте, може би скоро ще срещнете момиче, което ще ви привлича и ще разберете, че сте се обьркал. А ако все пак след време все още си мислите, че сте гей и това се потвьрди още повече от сьзнанието ви, то тогава не се притеснявайте ще срешнете и момче с което да си допаднете. Аз имам един приятел, който в училище, както и сега си изглежда като гей, дьржи се даже като такьв, но определено не е .. той е на 22 в момента и тепьрва си тьрси приятелка, така че спокойно, с времето ще разберете ;)
Евгения коментира:
Ако не искаш да носиш забрадка, недей ! Кажи на семейството, на родителите си, не си дльжна да носиш нещо, което не искаш, успех ))