Как да постъпя с него

Как да постъпя с него
Много мислих преди да пиша в този сайт, но накрая се реших. Искам да споделя с вас това, което ме притеснява и да ви помоля за съвет.Разколебана съм за това, как да постъпя.

Мислех, че имам успешен брак и добро семейство. С мъжа ми сме заедно вече 10 години. Имаме едно момиченце. Напоследък обаче, той много се промени. Няма същото добро отношение към мен, позволява си да ме нагрубява.

Често закъснява вечер и се връща някакси променен. Имам съмнения, че си има любовница, но не мога да кажа със сигурност.Вярно е, че е доста суетен, но работата му е такава, че го изисква.

Сега не зная дали да го попитам директно на какво се дължи промяната в поведението му или да го оставя да продължи така. Мисля и да го проследя някога след работа, да видя дали се среща с друга жена.

Не знам, много ми е трудно да реша, а не искам да усложнявам нещата.Питам се, ами ако няма нищо, ще изпадна в грозно положение.

Благодаря на всички, които биха ми помогнали с мнение как да постъпя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Евгения
Евгения
20.03.2014 13:57
Здравейте ! По-добре седнете и поговорете, ако все пак не успеете да го накарате - следете поведението му, не директно да го следите,ами всичко ! Променете нещо в себе си, отидете на ффризьор, разкрасителни процедури или шопинг и следете реакцията му, вижте дали ще забележи. Измислете нещо и в сексуалния ви живот, нещо ново и интересно, бьдете по-тайнствена, заинтригувайте го с нещо. Например - оставете му бележка вкьщи, да следва стьпките например, и така с други бележки го накарайте да стигне до вас, на ваше любимо място или кьдето пожелаете, но сьс сигурност трябва промяна )) това е просто сьвет от 21 г момиче, успех и се надявам да сьм помогнала ))
0
0
НИ
НИ
30.11.2010 04:44
Дори да се правиш, че не забелязваш даден проблем, той пак си съществува. Проблемите са проблеми не за да се заобикалят, а за да се решават. Много важно е в едно семейство да има комуникация. За предпочитане е, човек винаги да сподели какво чувства, вместо да се тормози. Ако се окажат неверни подозренията ти, той ще те успокои. А ако е вярно, жалко наистина, но по-добре от лъжа.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: