Мисля, че съм гей

Мисля, че съм гей
Мисля, че съм гей. Много съм объркан. Аз съм на 17 години и никога не съм се интересувал от момичетата в училище. Никога не са ме привличали и мъже.

До днес, когато докато си седях на плажа установих, че техните тела ми харесват много повече от тези на жените. Почувствах се странно, защото никога не съм предполагал подобно нещо за себе си.

Не мога да споделя това с приятелите си, с които сме заедно на море, не мога да кажа и на нашите. Моля помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Някой си там
Някой си там
15.08.2014 18:39
Аз съм на 17 и съм гей, не съм женствен, не ми личи, не го и показвам и аз като него бях объркан преди време, не знаех как да постъпя дори, но с времето свикнах с това и не ми пречи вече...
В това да си гей няма нищо лошо, освен, ако не вземеш да парадираш и да се държиш, като жена (пуке) За тези, които не им харесва пък да не обръщат внимание, а и хомосексуализма датира от далечни времена насам! Не, че се хваля нещо или парадирам, просто казвам, че дори и да е гей/би или пък хетеро няма нищо лошо, само да си бъде мъж, нищо, че може да е и гей в същото това време ;)
Късмет и дано си в мир с това, което си :)
9
1
Евгения
Евгения
20.03.2014 13:27
Здравейте )) Мислите понякога карат хората да се заблуждават и сьвсем не е това, което си мислите. Не знам какво е тялото ви, но има вариант просто да ви харесват телата на мьжете, защото искате да имате такова тяло и вие. Относно излизането с момичета, не е нужно да се притеснявате, явно просто момичетата в обкрьжението ви, не са ви впечатлили по някакьв начин. Вие сте само на 17 г, не сьдете толкова рано за себе си, изчакайте, може би скоро ще срещнете момиче, което ще ви привлича и ще разберете, че сте се обьркал. А ако все пак след време все още си мислите, че сте гей и това се потвьрди още повече от сьзнанието ви, то тогава не се притеснявайте ще срешнете и момче с което да си допаднете. Аз имам един приятел, който в училище, както и сега си изглежда като гей, дьржи се даже като такьв, но определено не е .. той е на 22 в момента и тепьрва си тьрси приятелка, така че спокойно, с времето ще разберете ;)
1
4
Жоро
Жоро
30.11.2013 15:09
Здравейте,
наскоро, след употреба на количество алкохол, за първи път се целунах с мъж,стряскащото за мен е, че се възбудих. Да, признавам си че постъпих така, вследствие афект от жена и въпроса ми е, дали това са наченки на хомосексуалност или е от разочарованието...
2
0
kiss
kiss
02.09.2013 06:39
С времето ще разбереш какво да правиш. Да си хомосексуален не е края на света . Най-добрия ми приятел е гей
2
0
Cross
Cross
02.09.2013 03:11
Хей, не се мъчи. Дай си време, млад си, пробвай различни неща...
Поекспериментирай с момичета, виж дали ще се получи...пробвай да излизаш и с момчета като теб.
Като цяло прави грешки сега, преди да е станало прекалено късно. Ако някой ден нататък в живота си решиш да правиш грешки - могат да ти изиграят много лоша шега.
1
1
сексолог
сексолог
24.08.2011 15:06
Прави го и с жени, и с мъже докато разбереш какъв си.
3
0
Мариян Титков
Мариян Титков
31.07.2011 15:16
Здравей, приятел. Виждам, че си объркан за своята сексуална ориентация. Ако си поставен пред избора да станеж мъж или гей, съветвам те да бъдеш мъж. А ако почустваш, че ти идва от вътре и чувството да харесваш мъже те завладява посети веднага сексолог-Бостанжиев-0888924369. Но в никакъв случай не се предавай да станеш гей, защото живота на тези хора не е много приятен. Това вероятно е игра на хормоните и психиката.
4
4
solution
solution
31.07.2011 13:32
Или влез в правия път (ако е възможно), или той ще ти влезне. Не забравяй веднъж минал на острещния тротоар, няма връщане.
2
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: