Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбих се и сега си плащам за това!

Влюбих се и сега си плащам за това!

Влюбих се и сега си плащам за това!
Здравейте аз съм момиче на 15 години. Ето я и моята история:

Миналото лято(2013)се запознах с един мъж (Найден) . На пръв поглед ми допадна, но го видях само веднъж. Почти година след запознанството ни отидох на гости в една приятелка, а този мъж беше там. Зачудих се какво толкова съм харесала в него, когато се запознахме. От вечерта на партито започнахме да се виждаме всеки ден напълно случайно.

И така един ден се събрахме да гледаме филм, а той пак беше там. Когато излязох отвън да запаля една цигара той моментално излезе след мен. Седна при мен и започна да ме заговаря:"Лени как върви при теб. Има ли гаджета. Ти къде учиш. Как си. Как ти мина денят", а аз просто си играех на телефона и му отговарях с "да" и "не".

Накрая филма свърши и всички тръгнахме да се прибираме. На другия ден отидох в комшийката ми да пием кафе, а когато влязох в двора им, Найден стоеше пред мен. Усмихнах се и влязох при вътре при комшийката ми. Първото, което направих беше да я попитам "той какво прави тук", а Велина ми отговори, че с приятеля й (Ангел) имали някаква работа в двора.

Тя направи по едно кафе и седнахме на масата на двора, а Найден постоянно гледаше в мен. Попитах Велина "той какво иска, защо ме гледа така" и тя ми каза "май те хареса", а на мен естествено ми стана смешно, защото все пак Найден е на 30, а аз на 15. . С Велина решихме да отидем на разходка из градската градина и казахме на Ангел и Найден, а Найден естествено веднага нави Ангел да дойдат с нас. С Велина влязохме вътре. Аз седнах в хола, а тя отиде да се преоблече в спалнята.

След минута Найден влезе при мен и взе да ми намеква, че ме харесва " Ще те взимам тези дни. Ще те правя моето момиче", а аз просто го слушах и се смях. Той седна до мен и започна да ме хваща за ръцете, да се пробва да ме прегърне и най-накрая се опита да ме целуне, но аз го отблъснах. След като Велина се преоблече й разказах какво се случи, а тя започна да ми налива "Виж той е много добър. Има страхотно отношение.

Той много те е харесал", а аз естествено си знам моята и й казах "моля те обясни му, че между мен и него нищо няма да се получи". Излязохме на разходка и той през цялото време ме гледаше жално. Стана ми тъпо, че така се садна и си тръгнах с оправданието "Трябва да си стягам багажа за утре" (щях да пътувам за София). През цялата седмица докато бях в София Найден ми звънеше да ме пита "как си. какво правиш". След седмица се върнах от София и отидох при Велина да й разкажа как е минало пътуването.

Споменах й, че Найден ми звънеше всеки ден и тя пак започна " Дай му шанс. Опитай с него. Няма да съжаляваш". В един момент аз самата се замислих, че за да ми звъни всеки ден ей така без причина значи наистина иска да е с мен и реших да му дам шанс. Той дойде. Седна до мен и започнахме да си говорим. В един момент и двамата млъкнахме и той ме целуна. Почувствах се по различно от друг път, сякаш от първата целувка се влюбих в него.

През цялото ми тяло минаха тръпки. Имах чувството, че той е различен и, че ще ме прави щастлива, но както времето се въртеше така и нещата между нас се извъртаха. Все по често започнах да чувам за бившата му приятелка. Това ме вбесяваше. Всеки път когато говорехме за нас двамата и за някоя от караниците ни той моментално ми казваше "С Гергана не се карахме толкова".

Просто полудявах, а имах чувството, че не искам да се разделяме. На 01. 05 правихме един месец. В същия ден Велина ми звънна да отида до тях и аз отидох. Попитах я "Какво стана защо звъниш на пожар" и тя ми каза, че има новини за мен, които няма да ми харесат. И аз й казах "Слушам те" . Дойде и Ангел. Той ми каза "Говорих с Найден, каза, че ще пробва пак да говори с Гергана да се съберат, защото ти за него си само играчка". Когато Ангел ми каза това нещо в мен угасна. Прибрах се и се разплаках.

Звъннах на Найден. Попитах го "Какво става? Какви са тези глупости? Само играчка съм за теб, така ли? " и той естествено отрече "Не не ги слушай, котенце, те искат да ни разделят" и аз глупавата му повярвах. Колкото повече време минаваше толкова по-рядко се виждахме. Той ми звънеше веднъж в седмицата. Виждахме се веднъж на 2 седмици. И един ден ми звънна. Настръхнах когато видях неговия номер. Вдигнах му и той просто ми каза "Всичко свърши. Край.

Ти вече не си никоя за мен. " Когато ми каза тези думи просто ми се прииска да изчезна от света, да се скрия някъде, да избягам. Бях много наранена. Минаха 1-2 месеца от както не сме заедно. Вчера го видях гледаше ме втренчено както ме гледаше преди началото на връзката ни. Настръхнах по същия начин както първия път, но този който е до мен сега ме прави по-щастлива. И въпреки това, всеки път когато го целувам мисля за Найден.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
д
д
26.08.2014 12:01
15 годишна се влюбва в МЪЖ?Ужас,какво става с децата на България...15 годишна и пуши,ползвал те за играчка,ами като си пропаднала и си дете и си лягаш с 30 годишни ,ще се подиграва с тебе...
1
0
DiD0
DiD0
18.08.2014 08:33
Наистинстина не разбирам деца, като вас...
Станали на 15г. и си мислят, че са големи жени, готови за секс, сериозни връзки и т.н.
Съжалявам, обаче сама си си го търсила!
3
0
Razlichna
Razlichna
09.07.2014 17:27
Не е нормално, наистина, от където и да го погледнеш и то не толкова момичето, колкото този мъж. Аз сега съм на 29 години и като се върна мислено във времето, когато съм била на 15 и виждам колко съм била различна и как стократно са се променили мисленето и интересите ми от тогава и наистина се чудя какво може да вижда един 30-годишен мъж в теб, освен секс. А да не говорим, че лично за мен не е нормално да правиш секс още на 15, а камо ли да го правиш с 30-годишен мъж, бъррр! А ако и секс не сте правили, тогава не знам и аз, само е блудствал с теб, абе извратен си е тоя тип от където и да го погледнеш, така че бягай много далеч. И тази негова приятелка Гергана не знам на колко е години, но ако е нормална жена и тя не би трябвало да се връща при него, ако знае,че се е занимавал с 15-годишни. И дори да стане законна педофилията ненормалното си е ненормално и човешките закони няма да го променят. Виж, връзката между 20-годишна и 35-годишен по може да се приеме за нормална, но само при условие, че е за забавление, а не да се влагат сериозни намерения в такава връзка, да продължава твърде дълго и да се губят ценни години, особено за по-възрастния.
4
0
Але
Але
09.07.2014 07:08
Явно майка ти и баща ти имат големи пропуски с възпитанието ти или просто си страшно глупава и наивна.. а съседката ти трябва с пушката да я гръмна, че те набутва на 30 годишен човек... Осъзнай се докато е време и се занимавай с хора на твоята възраст, защото друго освен страдание няма да ти донесе. Запази си тази болка и винаги когато някой дъртьо се добрижи до тебе си спомни колко глупаво си постъпила и бягай надалече... айде успех и дано да поумнееш ..
9
0
Мария
Мария
08.07.2014 20:08
Мила моя, знам чудесно какво преживяваш в момента. Аз съм на 20, на също имах връзка с 15 години по-голям мъж от мен. Съвсем нормално е било да се влюбиш. Казвам ти от опит, че мъжете към 30-те знаят отлично как да завъртят главата на една жена и да я накарат да се влюби до полуда. Знаят по какъв начин да се държат с теб, за да те спечелят. Възползват се от това,че още не сме преживели толкова много неща и вярваме сляпо на почти всичко, което ни кажат, стига то да е мило и нежно.
Съвсем нормално е също да си представяш Найден, когато целуваш сегашния си приятел. Това е така, защото лично за мен истинската любов се среща веднъж в живота и тя е такава, каквато ти я описа - пламенна, сякаш те спохожда от първата целувка, стига да е с точния човек. С Найден си почувствала нещо, което не си чувствала с никого преди него, пробудил е в теб емоции, които са ти били непознати. В момента си мислиш, че никога повече няма да изпиташ подобно нещо. Знам какво преживяваш. Мислиш си, че с никого повече няма да бъде същото, както е било с него. Копнееш да почувстваш същите трепети, но сякаш не се получава...
За съвет, не бих казала, че мога да ти дам...Но може би е най-добре да се опиташ да превъзмогнеш по някакъв начин въпросния Найден и да спреш да мислиш за него, защото той е постъпил лошо с теб. Неговата постъпка не е мъжка и не му прави чест. Такъв човек не заслужава страданието ти.
Спомена, че сега имаш до себе си нов приятел, който е добър. Опитай се да му дадеш шанс да те спечели и да докосне сърцето ти. Може би след време ще успееш да го обикнеш по същия начин, по който си обичала Найден. А ако не се получи точно така, все пак не се отчайвай - може би твоят човек тепърва те очаква!
Пази се! :)
3
4
Митака
Митака
09.07.2014 13:00
Бамби,аз съм на 25, и като чуя че мой набор ходи с 17-18 годишна и му се чудя на акъла, а ти обясняваш колко е нормално да ходи един 30 годишен с 15 годишна, което си е жива педофилия, но това е друг въпрос.Тоя е някакъв капут на 30 години да заглежда 15 годишни, за каквото и да е ,мъжете на 30 знаят колкото тия на 25 просто имат 5 години повече опит.Истината е че като си хванеш момиче на 15-20 тя още е толкова заблудена че можеш да си играеш с нея както си искаш и ако ти се прави секс това е лесния вариант,аз обаче не прибягвам до него, голяма ми е лиготия с 15-20 годишните.Разговорите с тях се свеждат до мама не ме пуска,спряха ми джобните, вечерния ми час , Пешо пръдна днес в час какво геройство хихи хаха.Та чакай че се отплеснах, мисълта ми е стига проповядва глупости , макс 5 години в разликата е ок , за да си живее нормално...сравнително ,стига сте ходили с баща ми и дядо ми и да ми философствате КОЛКО Е ЯКО, зрял мъж , знае какво иска .... НЕ Е НОРМАЛНО!!!
11
0
сс
сс
08.07.2014 12:34
божеееееее тая колко е тъпа ама всъщност ти си на 15 така 4е е нормално кви са тез кафета теа глупости , аме нормално ннищо не си видяла от живота някой те целува и ти се влубваш ебати тъпото и ограничено чове4е но факт спооред мен не бързай толкова цял живот шете ебат и ще правиш лубов добии малко опит поотрасни време има за всичко пък е подсъдно на 30 да ходис с 15 годишна и неща друго според мен като възрсстен човек е доста жалко или по скоро несериозно човек на 30 да ходи с 15 годишна значи е пълен аутсаидер и не може да си намери жена или е прекалено прозд но живота е шарен глупаци всякакви късмет в лубовта и секса
1
1
Але
Але
09.07.2014 07:00
Айде моля ви се ... какво разбира едно 15 годишно дете от живота? Какво може да види един мъж, който вече трябва да се е установил в живота - работа, семейство, бъдеще. Вятър човек е.
Да - не бива да се обиждат децата така, но пък мисля че сс е прав.

Лесно ви е да кажете " да се обичат какво като той е на 30 а тя на 15" защото това не е вашето дете..
Моята племенница е на 12 и е дете което иска да играе и да яде сладолед, дали ако след 2 години я видя с 30 годишен ще и се зарадвам ... ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЕ ХОРА.. УЖАСИИ стават по света а вие ми казвате че било нормално...
подсъдно или не си е ужасно гнусно!
3
0
Мария
Мария
08.07.2014 20:15
Олее, ти си много ограничен човек! Как може да обиждаш така момичето. Нито си бил на нейно място, нито знаеш какво се случва в сърцето и. Защо всички сте толкова враждебно настроени, ако някое момиче хори с по-голям мъж от нея. Не се ли замисляте, че нещо в този човек я е грабнало. Какво значение имат годините, ако срущу теб стои един прекрасен човек. Това, че и той е ходил с 15-годишно момиче не го прави нито аутсайдер,нито прост (както ти сам се изрази). Той е видял нещо в нея, което му е направило впечатление. За това преди да съдите прибързано хората, погледнете себе си!
0
3
bub
bub
08.07.2014 16:53
Ти първо си оправи правописа после съди който и да е било типично по български
1
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: