Влюбих се в негов приятел

Влюбих се в негов приятел
Здравейте, аз съм момиче на 23 год. Така историята ми е следната. Имам си приятел от 4 год. и половина сме заедно, до тук добре. С него нещата не вървят добре, не знам дали се дължи на това, че от дълго време сме заедно или причината е в това, че е по-малък от мен.

Той постоянно се влияе от приятелите си, а те повечето си нямат сериозни приятелки и винаги го викат на купони на които на мен не ми е забавно, и той си ходи без мен. Искам да кажа, че той просто за мен все още е дете. В началото на връзката ни всичко беше нормално, държеше много на мен и бяхме лудо влюбени един в друг, но вече явно си омръзнахме.

Без притеснение си обсъжда, че харесва разни момичета и ми изневери 3 пъти, а аз му простих, и трите пъти. След многото ни скандали, събирания и разделяния искам да приключи всичко това.

Да си дойда на думата вече, след като описах всичко във връзката ни. Появи се друг човек, който може да запълни неговото място, но той не е подходящ за мен. Искам да ви попитам възможно ли е да бъда с негов приятел? Като казвам приятел те се виждат близо от 3 месеца насам. Мисля, че не съм му безразлична и много добре знае, че връзката ни отива към края си.

Но не мисля, че ще се престраши да предприеме някоя стъпка, не знае как ще реагирам и все пак са приятели. В него намирам всичко, което търся в един мъж. Но дали може да се получи нещо? Искам да бъда с този човек. Помагайте със съветите си. Да му споделя ли чувствата си? Кажете ми какво да правя? Помагайте!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
галина
галина
30.09.2013 18:08
Е, то на тази възраст човек има много приятели, едва ли му е единствения. Не виждам какво лошо има, ако си подхождате с момчето, да продължиш с него, може да излезе нещо прекрасно. При мен навремето се получи нещо такова, дори момчетата не си развалиха приятелството.
1
0
даи скайп
даи скайп
28.09.2013 20:31
даи скайп не ти трябва приятеля му а аз да си поговорим и да се опознаем може пък да си допаднем
0
2
TNT
TNT
28.09.2013 17:53
Недей! Приятелите в повечето случаи никак не са подходящ избор след раздяла. Още повече съществува вероятност да си мислиш, че този приятел е всичко, което искаш, само защото в момента той е най-различното, което имаш в сравнение със сегашната ти връзка. Ако нещата не вървят, разделете се, изчакай и ще срещнеш най-подходящия за теб. :)
0
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: