Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Харесвам го, но заради другия плаках много!

Харесвам го, но заради другия плаках много!

Харесвам го, но заради другия плаках много!
Здравейте, искам да ви споделя моята история. Не знам какво да правя. Момиче на 14 години съм от средно голям град. Такаа. . Преди 2-3 месеца отидохме на бар с една моя приятелка (на 16 е) там беше и бившият и приятел който постоянно я гледаше. Към 3 часа аз реших да се прибера, а тъй като бяхме се запознали с няколко момчета тя реши да остане. На другия ден ми разказа, че се е разделила от бара в 5 и момчетата с които се запознахме тръгнали да я следяд.

В същият момент дошъл бившият и приятел и я накарал да се качи в колата (на 19 е ) от тогава те отново започнаха да излизат. Натискаха се без да ходят. Нямах никакви чувства към него! А моята така наречена "приятелка" е типична ку*ва. Натиска се с 8 момчета наведнъж, ако не и повече. Ходихме на басейн с нея и св запознах с едно момче типичен плей бой бях луднала по него а той харесваше нея.

Тя знаеше колко го харесвам но въпреки тва си писаха и си пращаха целувки. И ТОВА ГО ПРАВЕШЕ ПРЕД МЕН! Приятелят и този на 19 вече се усети, че е лека и тръгна да се отдръпва от нея. И една вечер когато приятелката ми се прибра в 21. 00 а аз бях до 22. 00 тя щеше да излиза пак в 23. 00 приятелят ѝ ми предложи да се поразходим с колата и реших да се съглася.

Както винаги отидохме извън града. Изведнъж реши да ме целуне. . Разказваше ми колко е тъпа приятелката ми (наистина си пада простичка :Д) и колко ме харесва (а той преди това не я целуваше и не и звънеше 1 седмица по-рано. Колкото и да е приятелка ми е казах не и реших да не се виждам повече с него! Но когато я видях да си праща целувки и сърчица с момчето, което АЗ харесвам...ОТКАЧИХ!

И разбира се бившият и когато ми предложи реших да му дам шанс (мисля че беше на пук на нея) след няколко дни и казах че той ми е предложил и уж я питам за съвет какво да правя , тръгна да се смее и каза че няма никакъв проблем . След това видях чатовете и с момчето което харесвах. И той и казва хайде на вънка, тя му отговаря че няма да може и той изведнъж изпрасква един отговор "Сериозно немога да те разбера. Държиш се странно така а минали път като те целунах нищо не каза. . " тогава разбрах що за приятелка съм имала. .

С бившият и ходим вече 12 дни :Д Но проблема е там че вчера ми звънна момчето което харесвах и с една моя друга приятелка ни викнаха в техния квартал. Бяха се събрали огромна компания от 8 момчета и ние бяхме 2 момичета :Дд От там отидохме у техен приятел и се събрахме всички там. С момчето което харесвах се зарибявахме. . Скри ми телефона. . Отидохме на горния етаж и докато исках да си го взема ме ухапа.

Докато се опитвах все още да си върна телефона ме целуна. Не се целувахме дълго . . Щяхме но не ни оставиха намира :Д Чухме как идват останалите как се качват по стълбите и сякаш нищо не е станало продължавах с опитите да си върна телефона :Дд Не ми излиза от ума. Беше толкова сладко. . Харесвам приятеля си .

Но това с момчето което харесвах беше много дълго време и много бях плакала за него и не исках да си изпускам шанса . . И все още имам ухапано от него и едвам го крия с фон дьо тен ! ! Сега какво да правяя . . ? Останах между двамата . . Харесвам приятеля си . . но това с онова момче беше много болезнено ( Извинявам се за грешките
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Слушай
Слушай
07.04.2016 12:50
Доколкото разбрах тоя е на деветнадесет...ти кво правиш с такъв педофил....гледай си ученето и толкоз
0
0
Росен
Росен
24.08.2014 00:34
Какви са тия глупави истории,нищо не схванах-нещо от рода-Аз търся тебе,ти търсиш друг,той пък търси друга и т.н.Толкова малки момичета,нямат ли родители? Ходили били...12 дни,пък после плакала много,пък телефони,пък хапане-УЖАС!
3
0
мими
мими
01.08.2014 02:41
Момиче вие с приятелката ти маи сте момите на квартала първо с едната после с другата ако продалжавате така скоро и имена ще ви сложат не виждате ли че само ви използват да си задоволят нагона
8
0
Rachel
Rachel
28.07.2014 12:57
Къде са родителите на тези момичета, питам аз? Няма ли кой да ги контролира, че стоят по барове и дискотеки до сутринта? Детинска и неграмотно написана история, на която не можах да схвана края. Момиче, не си разправяй историите, ами седни да се ограмотиш малко и когато решиш да напишеш нещо първо си го напиши на чернова, виж има ли смисъл и чак тогава го пускай в нета, за да не ставаш смешна.
12
0
сузана
сузана
27.07.2014 23:19
Едва ли разбираш колко детинска е историята ти. Това сега ти се струва много голяма дилема, но не е. Все пак ще ти дам съвет. Живота е прекалено кратък за да го пропиляваш с хора които не харесваш и които те предават. Ако не харесваш някой недей да прекарваш повече време с него така само на теб няма да ти е приятно.
6
0
Никола
Никола
23.07.2014 21:08
Ех какви детински ку*венски истории.Накъде е тръгна тоя скапан свят, дете да се занимава с 19 годишен и да върти двама наведнъж, просто нямам думи
18
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: