Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Направих аборт заради него

Направих аборт заради него

Направих аборт заради него
Преди месец разбрах , че съм бременна а така наречения ми приятел ме излъга и си замина обещавайки ми , че всичко ще е наред . . . . . . "ще бъдем заедно тримата" и си тръгна един час след като разбрахме . . . . с оправданието , че отива да работи.

Постепенно започна да ми обяснява , как това дете ще го дърпа назад и още глупости и един ден се стигна до моето решение да направя аборт. тея 3 дена до деня на оборта бяха ад за мен и за близките ми. . . . . докато милият ми приятел си живееше живота , аз плачех денонощно . Исках го това дете , но той не. . . . . . той искаше да го махна и след време да си имаме друго. . . . . . . .

Мина почти месец вече , а аз не издържам знам , че така е по-добре , но на мен ми е мъчно и ми е тръдно навсякъде виждам дечица малки . . . . . а толкова обичам децата. . . . . питам се ще ще ми отмине ли малко поне. . . . никога няма да го забравя. . . . . начина по който стана. как ме излъгаха.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Христина
Христина
02.03.2015 21:37
Няма нищо по-хубаво от това да имаш дете.Имах една приятелка,която даваше луди пари,за да забременее инвитро.Не искаше мъж до себе си,заради разбитото си сърце и неспособността да зачене мъжете я зарязваха.В момента си има дъщеричка и е много щастлива.Мисълта ми е-не е задължително да имаш мъж до себе си,за да отгледаш смисъла на живота си.Само,че има жени,които си мислят,че сами няма да могат да се справят,ще изнемогват финансово,детето трябва да има баща...куп оправдания.Мога да дам пример и със себе си,но някой друг път.Аз също съм чувала,че един аборт може да те осакати за цял живот,но ти пожелавам да попаднеш на подходящият човек и Бог да те дари с рожба.
3
0
рррррррррррррррр
рррррррррррррррр
23.06.2014 17:03
виж ся,.....първо моят съвет ще бъде да потърсиш професионална помощ .не казвам да ходиш на психиатър,а та психотаръпевт.това доста ти е пувлиало.психиката на хората е различна.вместо да се виниш си огръничи контактите с него и му дай да разбере че си по силна от него.нека те види по кресива и по секси.разбирам те добре .наскоро гледах един много хубав турски филм за твоята история.един ходеше с едно съкато момиче и той я заряза и се ожени за красавица и богаташка,.....да но съдбата го наказа че детето му се роди с порок да не може да ходи и да има същтия недък като това момиче.тоест искам да кажа че в живота има карма.виждам че твоята болка е голяма и дори да не си вярваща Бог ще го накаже.жалко само че децата страдат за грешките на родителите.може да звучи тъпо написаното от мен,ама е и доста вярно.той ще страда ,може и след 10 години ама ще страда,само е жалкото дали има мозък да осъзнае какво е направил и за какво му е дошло наказанието.
3
1
a
a
25.06.2014 03:31
Това дето ми написа......ми дава надежда.....по-силна съм от едни страхливец :* :)))))
2
0
малина
малина
22.06.2014 22:12
не се кори за аборта,...по добре ли е да създадеш едно малко създание което да страда за вашите грешки.колко деца страдат в домове за сираци ,само защото родителите не са мислили с главите си ,а с патките си.по скоро бих те укорила че си повярвала в мъж,който сам по себе си,сигорно си е личял от далеч че е несериозен.следващия път 3 пъти мери,един път режи.
2
2
A
A
23.06.2014 13:02
Аз виждах какъв е ,но не ми се искаше да повярвам .....още повече ,след като разбрахме
2
0
сирените
сирените
22.06.2014 20:19
Окей минало е вече но сега вместо да гледаш малките деца се огледай за нов мъж...
5
1
Ивана
Ивана
22.06.2014 11:47
Не е много хубаво да правиш аборти, защото след време може да не може да забременееш. Сигурна ли си, че този човек ще бъде до теб и следващия път когато забременееш. Помисли си добре. Ако не си сигурна в него по-добре не го прави.
2
0
м.
м.
10.08.2014 17:49
Според мен въобще не трябва да се занимаваш повече с него. Ама, че гадняр, как пък може да прави планове за бъдеще с теб. Дано не си му повярвала.
1
0
A
A
23.06.2014 13:00
След това не мога да бъда сигурна в него.....
0
0
анонимна
анонимна
21.06.2014 22:18
Добре де, ти информира ли го, че толкова го искаш това дете и плачеш денонощно? Защото той може да си мисли, че ти си ок с аборта. Не ми звучи като да е направил нещо лошо човека, звучи ми като да не е бил наясно с обстоялтелсвата. Не му ли обясни? Също така не виждам с какво те е излъгал. Изразил си е мнението, не те е зарязал или заставил да правиш аборт. Ако правилно съм разбрала, отговорността е твоя. Повече говори с хората, не е хубаво за теб така да си мълчиш...
1
1
анонимна
анонимна
23.06.2014 16:50
Не знам, може би си права. Съжалявам, че така е станало. Но не го мисли, ще имаш и други шансове за напред, с някой, който те подкрепя :)
1
0
A
A
23.06.2014 12:59
Той разбра ,че съм бременна и замина на гости в Плевен.....и седмица по-късно вече това дете щеше да го дърпа на зад ......прецени ,че по важно му е да си купи кола ,от колкото да има дете......но върха беше когато ме попита ти дали искам пари за аборт ......
1
0
Петя
Петя
21.06.2014 17:12
Взела си разумно решение. Не знам на колко си години, но ще имаш и други деца. Не че това сега звучи успокоително. Но защо да създаваш дете с такъв "баща" ? Добре е следващият път, когато забременяваш, да си сигурна в мъжа до теб.
3
2
Вижи
Вижи
21.06.2014 19:33
Взех решението в деня на бала си ...."Защо това дете да страда" .....питах се това всеки ден...
0
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: