Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Много го харесвам, но действията и думите му само ме объркват

Много го харесвам, но действията и думите му само ме объркват

Много го харесвам, но действията и думите му само ме объркват
Преди една-две седмици се запознах се едно момче, докато бях на планина със семейството си. Ние бяхме голяма група, а той беше дошъл с чичо си. Оказа се, че живеем в едно село, а аз никога не го бях виждала. От момента, в който го видях, забелязах нещо необичайно у него. След няколко разговора, разбрах, че е една година по-голям от мен и ще учим в едно училище. Държеше се много мило с мен. Посоянно се закачеше, все едно се опитваше да ме ядоса!

Няколко пъти ме прегърна и ме хвана за ръка. . . Запомни имената на всички деца, с които играехме, но моето не! Викаше ми Теодора, въпреки, че не се казвам така! На другата сутрин аз като една от големите трябваше да наглеждам две деца (на 2-3 годинки). Той в това време закусваше и забелязах как вместо да яде, той не откъсва поглед от мен. Преди да си тръгне му подхвърлих "До другия път, Досадник! " (Досадник-аз така му викам, но той се усмихна и каза, че няма да има друг път. Когато се качи в колата ми махаше с такава усмивка. . .

Тогава го видях за последно. Няколко пъти минах покрай къщата му, но нито веднъж не го видях. Реших да му пратя покана за приятелство във Фейсбук, но той ми я отказа. Преди си мислех, че и той ме харесва, но след отказа на поканата вече не съм много сигурна. Разбрах, че другият уикенд отново ще се видим. Но си нямам идея как да се държа и какво да говоря. . . Дали и аз да го игнорирам или не. . . Моля помогнете ми! Наистина много го харесвам, но действията и думите му само ме объркват. Ще очаквам вашите мнения! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
miglena
miglena
27.07.2016 16:50
Аз мисле, че лъже, че живее там. Невъзможно е да не сте се виждали.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
25.07.2016 16:39
Наистина е доста объркващо. Според мен другият път, когато се видите, не трябва да правиш нищо. Остави той да направи първата стъпка. От нея ще разбереш какви са чувствата му. Но щом и поканата във фейса ти е отказал, не мисля, че ще се получат нещата. Освен ако вярно не е голям Досадник и се опитва да те дразни по всякакъв начин :D
2
15

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: