Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Как да разбера какво иска

Как да разбера какво иска

Как да разбера какво иска
Започнах да изпитвам симпатии към едно момче. Излизаме в една компания от близо половин година. Казва се Петър, не че има голямо значение.

Постоянно се закачаме, като излезнем на кафе сядаме един до друг. Прегръщаме се. Целували сме се, но просто ей така. И после всичко е продължавало по старому. Докато един един ден не отидох до тях да пием кафе.

Първоначално гледахме телевизия, говорихме и изведнъж не усетих какво стана и започнахме да се целуваме. съблече дрехите ми и го направихме. Беше много хубаво. Но се разбрахме да си остаме между нас. Аз настоявах, не исках никой да разбира. На следващия ден се видяхме и се държахме както преди. И сега не знам какво да правя. Моля дайте ми съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Димитър
Димитър
25.08.2014 15:55
Ако имаш някакви чувства към него,просто седнете някой ден и му обясни всичко.Съвсем директно!Няма смисъл да заобикаляш и да се чудиш какво да правиш.Когато чувстваш нещо,просто го казвай и не се притеснявай от нищо.Според отговора на момчето ще разбереш дали е за теб,или не.Той може просто да е искал да прави секс с теб и да не се обвързва с теб.Има много такива момчета.Разбира се,аз не го познавам като човек и може да не е такъв.Затова според мен тези неща трябва да се изясняват в директни разговори,за да няма недомлъвки,неправилно разбрани неща и разочарования.Просто в един директен разговор си изяснете кой какво иска от другия и кой какво очаква от другия.Може и да иска повече от теб,но пък да няма смелост или и той също да се колебае като теб и да се чуди ти какво мислиш.Варианти безброй.Затова сядайте и изяснете всичко.Съвет от момче.
1
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: