Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Как да постъпя..

Как да постъпя..
Здравейте! Момиче съм на 17 години.. ето я и моята история

От 6 месеца се занимавам с едно момче, което в началото се държеше супер добре с мен, но после незнам какво се случи.. излезнахме един път и ми ги наговори, че съм била малка за него, че не иска да ме нарани и ще е най-добре да спрем да се виждаме(той е на 25)..

Приех го по някакъв начин и реших, че така ще бъде по добре и за мен.., нооо след тази наша среща той продължаваше да ме търси да се видим и такива.. просто ми беше ясно, че иска да прави секс с мен (девствена съм и той го знае)..

Продължихме да се виждаме-той идваше вкъщи. Исках той да ми е първия. Пробвали сме 2 пъти, но мен много ме болеше и спирахме. Искаааааам да бъда с него, но като знам, че не може да ми предложи нищо освен секс, ми става много болно..

И тези дни реших, че просто няма смисъл да правя глупости и после да страдам.. Спрях да му отговарям на съобщенията във фейсбук.

Абе изобщо го игнорирах и да видитеее как не спира да ми пише и да ме пита какво има, защо постъпвам така. Мисля, че е време да се осъзнае. Но аз въпреки всичко желая той да бъде първия..

Много пъти съм му говорила за моите чувства, но започна ли темата веднага я сменя.... наистина не мога да го разбера.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Димитър
Димитър
14.09.2013 00:45
Здравей.Започвам първо с това,че наистина си малка.Момичетата така и не разбрах,че поне до 19 наистина са малки.Колкото и да се гримирате и да си давате по-женствен вид,малки сте.Особено в очите на момче на 25.Ти казваш,че той иска само секс от теб.Ами ти какво очакваш момче да иска от момиче на 17?В смисъл ти какво искаш и как разбираш една връзка да е по-сериозна за теб.Ами ти още на училище ходиш.За него ти си секси ученичка,с която му се прави секс.Какво точно очакваш и как разбираш сериозна връзка.Нито можете да живеете заедно,нито да се виждате когато си искате.Най-малкото вашите ще те искат строена вкъщи в определен час.Нелепо е направо.Ти още като завършиш,ще тръгнеш по други момчета в университета.Изобщо за какво говорим.Той много добре осъзнава тези неща,защото вече ги е минал(както и аз) и затова просто иска да прави секс с теб.А и да ти кажа честно не виждам какво му е лошото на това.И без това и да имате някакъв вид връзка,тя ще е кратка.Мислиш,че е време той да се осъзнае??Аз мисля,че е време ти да се осъзнаеш:) Като толкова искаш да ти е първия,направете го.И после си имайте сексуални контакти.Ти и без това след след 1-2 години изчезваш към университета.Ще завърша с последното ти изречение.Наистина не можеш да го разбереш,защото просто не разбираш.Той знае,че няма как да има чувства и така нататък.ти тепърва след него ще се срещаш с момчета.Истината е следната е следната:харесва те и иска да правите секс.Знае,че по-сериозно обвързване е нелепо и несериозно,но ти все още не го знаеш.Това е.
1
0
МК
МК
30.08.2013 21:06
Голяма грешка ще е той да ти е първият. Явно е достатъчно токсичен тип и тази връзка ще те травмира за дълго. Ако пък е толкова неотразим и вагината ти иска точно него, действай. Но знай, че в следващите години няма да имаш много здравословен личен живот. Много е важно що за човек ще е първият ти...
1
0
Ив
Ив
08.04.2013 19:15
Човек който обича, не мисли за възрастта. Според мен има чувства, но не достатъчно, че да ти се отдаде напълно. Мисли, че може да се справи с тази задача да ти е първия, но май нещо не успява. Е поне влиза в положението ти, можеше и да те насили. :) Сама си преценяваш, кое е правилно и кое не. Обясни му защо го игнорираш. Според мен можеш да спечелиш не само уважението му но и един влюбен мъж. Нали знаеш забранения плод е най сладък :) Нищо чудно, че в момента не спира да пише :)
2
0
кети
кети
17.11.2012 13:41
ако го направиш с него после като намериш подходящия човек,много ще съжаляваш,че не си го почакала,но не може да се върне назад.
1
0
..
..
24.10.2012 00:50
Този човек се е разделил с теб,поради причината че си малка и не може да има сериозни взаимоотношения с теб. Трябва да загърбиш желанието си той да ти е първи,тъй като първия път винаги се помни и ще ти е много по-хубаво ако знаеш че човека с който си те обича. Той вече е преживял този първи път и не му пука особено на теб как ще ти е, щом не го интересуват и чувствата ти. Не прави грешка,за която ще съжаляш. Има време зза всичко,ще намериш друг човек,който ще обичаш,както и той теб. Не трябва да си единствена бореща се за връзка,особено като знаеш него какво го вълнува.
1
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 18
53
48
32
25
10
Дай твоята оценка: