Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не мога да разбера какво изпитва към мен

Не мога да разбера какво изпитва към мен

Не мога да разбера какво изпитва към мен
От доста време харесвам едно момче. Направо съм влюбена до ушите . Но той ме мрази, защото постоянно му пращах любовни писъмца и го снимах за да си го имам за спомен, защото не го виждам всеки ден.

И така от известно време забелязвам че ме гледа някак си странно, следи ме с поглед, случайно се сблъскахме неволно няколко пъти (това не ми се струва много случайно) и винаги става така че да се засечем без да искаме. Срам ме е от него и избягвам да го засичам но същото време не мога да издържа без да го видя.

Понеже аз съм първа смяна а той втора и почти винаги се засичаме когато едната смяна си тръгва а другата идва. Вчера съвсем неволно го уцелих със снежна топка но без да искам и той ми се усмихна. Не разбирам как ще се усмихваш на човек когото мразиш . Та въпроса ми е. Може ли някой да ми обясни какво точно става не ми се вярва да ме харесва но това с погледите е убийствено.

Не издържам просто да ме гледа и да ме следи къде що ходя. Не че съм против да ме гледа но просто ми се иска да не се гледаме само без да си говорим ми да започваме и с действията. Ами забравих да спомена че когато ме мразеше винаги ме отбягваше и винаги намираше начин да възможно най далече от мен. . моля ви обяснете ми какво става и какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
dilqna
dilqna
02.12.2013 21:43
да добавя, че хората когато са влюбени си внушават, че и другия е - не винаги, отдалечи се може и да събуди интереса му
0
0
dilqna
dilqna
02.12.2013 21:42
ми ако се поставим на мястото на момчето нищо чудно да те е взел за луда, я по-леко с хормона направо си го изплашила
1
0
Лора
Лора
02.12.2013 18:32
отностно възръста аз съм на 14 а той на 17 имаме 3 години разлика, но все пак мерси много за съветите дано да е така
1
0
Razlichna
Razlichna
02.12.2013 18:12
О, това също е нормално за вашата възраст. Е, не знам на колко години сте, но съдейки от написаното, мисля, че сте още деца. А думата "мразя" е твърде силна и мисля, че в случая не е точна. За да мразиш някого трябва да ти е причинил огромна болка, дори аз не съм сигурна дали някога съм мразила някого в този живот, въпреки, че доста хора са ме наранили. По-точно е, че си му била досадна, не е бил настроен за теб, така да се каже, а може и в този период да е харесвал друго момиче. А има и друго- в тази крехка възраст чувствата винаги са смесени и объркани. Може би щом е разбрал, че го харесваш, се е почувствал поласкан и може и самият той да не е сигурен харесва ли те или не, но със сигурност не те мрази:) Опитай да общуваш повече с него, може и да се случи нещо между вас, а може пък ти след време да не го харесваш вече. А може да си останете много добри приятели. Само времето ще покаже:)
0
0
Лора
Лора
02.12.2013 17:50
Мразеше ме убедена съм. Когато му честитих рождения ден във фейсбук той ми написа ''мерси махай се'' това се повтаряше доста често, но вече не. А това със снежните топки беше съвсем случайно докато целех по малките от мен и уцелих него, и му стана смешно. Не знам много съм объркана преди ме мразеше до смърт не искаше да ме вижда а сега какво стана?
0
0
Razlichna
Razlichna
02.12.2013 17:31
Ами харесва те:) Никога не те е мразил, само така се е преструвал, защото вероятно е срамежлив. Може би трябва да го заговориш вместо да го замеряш със снежни топки:)
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: