Не мога да го разбера!

Не мога да го разбера!
Имам проблем с едно момче, но за да ме разберете трябва да ви разкажа доста подробно.
Миналата година влязох в гимназия и разбира се имах нов клас. Лятото бях намерила почти всички от класа и горе долу знаех как изглеждат. Въпросното момче обаче не беше от тях. В началото на годината дори не можех да му запомня името(а той не е с някакво сложно по принцип)Още в началото на миналата година ми направи впечатление, но не е ставало нищо. Тази година обаче се сближихме повече. Първите няколко месеца почти всеки час стояхме заедно, прбирахме се заедно, веднъж ходихме на театър с класа и пак стояхме един до друг и след театъра той ме прегърна, и аз започнах по - сериозно да си го харесвам (аз съм много влюбчива по принцип). И после вече бяхме на периоди. . един път сме много близки, един път не толкова. . .

Той беше побликувал някакъв статус, където ако го харесаш, той ще отговаря персонално на някакви въпроси и едни момичета от класа ме бяха питали дали съм го харесала(не съм им казвала, че го харесвам), а аз им казах, че не съм и ги питах защо трябва да съм го харесала и те "Еми то се вижда, че между вас двамата има нещо. . ". . .
Една моя приятелка ми каза, че той постоянно ми намеквал, че ме харесва, ама аз не съм сигурна, защото той се държи много мило, ама той се държи така с много момичета. . .

Той е във волейболния отбор на училището и имаше някакъв турнир между училищата и си говориха нещо в училище и аз го питала в колко им е мача и той ми каза: "Почва в 12:00, ама ела в 11:30" аз обаче закъснях и те вече загряваха и нямах възможност да говоря с него, а много исках, защото имаше и рожден ден. Другата седмица пак ходих на мача му ама тогава той нещо ми се сърдеше(не знам за какво)и не дойде при мен. И вече последната седмица нещо се бяхме скарали и аз не отидох (те мачовете бяха сутринта)и после ми казаха, че е бил моя квартал, а той по принцип излиза другаде, ама аз докато излязох, той си беше тръгнал. Знам, че нещо се занимаваше с една от 12 клас и тя също е от моя квартал и си помислих, че може с нея да е излизал, ама после разбрах, че те били много добри приятели, тя си имала приятел и тоест не е излзал с нея.

Беше ме питал дали ще отида на някакъв друг негов мач, който беше след чаосвете и аз отидох заедно с едно момиче от моя клас, само че тя трябваше да тръгва по - рано, затова и аз и казах, че ще тръгна с нея. . . не исках да го чакам, защото имаше едни негови приятели там и знаех, че ще се прибира с тях после. . и ние с това момиче тръгнахме, обаче той нещо се ядоса и си тръгна по средата на мача и то стана много тъпо все едно съм тръгнала след него. . . в автобуса беше ядосан аз го питах нещо и той ми се тросна и аз реших, че няма да го питам повече и слушах музика през цялото време без да си говорим. . . като бяхме почти до неговата спирка аз станах, че да може той да седне и той както беше ядосан ми се усмихна и ми каза мерси. . е защо ми го каза това мерси не можах да разбера. . . на нова година ми писа, за да ми честити и доколкото разбрах на другите от класа не е писал.

Знам, че съм на 16, а разказвам като някоя 4-класничка, но ако някой може да ми помогне, МОЛЯ !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
miglena
miglena
23.01.2016 18:27
Събери си ума бе девойко, не си на 5!
6
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: