Какво всъщност иска той?

Какво всъщност иска той?
Това е въпросът, който ме мъчи сега. С моя приятел сме заедно от три месеца, познаваме се от деца, но много години не се бяхме виждали. Той често в началото на връзката ни ми казваше да не си правя планове за нас и да нямам някакви очаквания(причината да ми казва тези неща е една поредица от неуспешни връзки, за който е имал големи очаквания и е оставал наранен - не иска отново да бъденаранен), въпреки, че искаше да бъде сигурен, че гледам на него сериозно, той иска да се занимава единствено със сериозни жени и мимолетни неща не го интересуват.

Колкото и тъжна да ме правят, когато ми ги казва се опитвам да разбирам. В момента той се намира в такъв период, че е много изнервен заради работата си (той е човек с доста пари и държи много на нея), защото сезона е такъв, че няма работа и това се отразява и на връзката ни по негативен начин. Той не се опитва да се възползва от мен, защото както казах познаваме се от много години, уважава се много с моето семейство и много добър приятел на мой първи братовчет, казвам това, за да не си помисли някой, че отношението му е несериозно и само се опитва да ме заблуди. Така до тук.

В един момент дойде неговият рожден ден, той се напи много и започна да пита дали ще остана с него, ако остане без пари, а после заговори и за. . . бебе. Не знам дали беше шега, когато заговори за това, но се разбрахме да не в близката година, но след като се качихме горе и започнахме да правим секс, той каза "хайде да имаме бебе, моля те само на теб го казвам". Аз не казах нищо, какво бих могла?

На другия ден каза, че не помни почти нищо от вечерта, така че съм почти сигурна, че не помни, че е казал и това. Преди няколко дни обсъждахме нещо, което е след месец и той изведнъж каза "ние може да не сме заедно тогава, не знаеш какво може да стане, нещата са преходни, днес ни е ок, утре може да не е".

Та аз дори нямам основен въпрос. . . Изобщо не знам какво да мисля. Мисля, че гледа на мен сериозно, дори планираме общ бизнес, но като ми каже пак "не си прави планове, може да не стане нищо. . . " и не знам какво да мисля, моля да ми кажете вие какво мислите по въпроса.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Iveto
Iveto
25.02.2017 16:59
Не се занимавай повече с него. Не е оправдание че е наранен имала съм такава връзка и не свърши добре накрая той ще е виновен.
4
0
Антония Р.
Антония Р.
21.02.2017 18:21
Вероятно момчето има проблеми и е объркан. Явно връзката ви в момента не му е приоритет и може да му послушаш трезвите му съвети, когато ти казва да не си правиш далечни планове. А що се отнася до пиянската случка, не ѝ отдавай голямо значение, защото когато обърнеш няколко чашки, се поддаваш на емоциите, на момента, а не на разума. По принцип не мисля, че е добра идея да забременяваш от момче, който не ти обещава нищо сериозно и има финансови затруднения. Ако искаш да си с него, остани и виж как ще се развият взаимоотношенията ви, но не си прави илюзии
4
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: