Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Не изпитвам удоволствие по време на секс

Не изпитвам удоволствие по време на секс

Не изпитвам удоволствие по време на секс
Здравейте!
Аз съм момиче и съм на 16г. Имам приятел, който е на 22. Заедно сме от 2г и 2 месеца. Супер много се обичаме, връзката е много сериозна и т. н. Проблемът е, че не изпитвам удоволствие по време на се*с. Фригидна ли съм? Помогнете ми! Та така. . . той не знае за моят проблем. Не искам и да знае. Ще се почувства ужасно, че в продължение на 2 г. едвали не е бил лъган. Няма как да му кажа просто.

Не ме разбирайте погрешно. Също така се задоволявам самичка и стигам до клиторен оргазъм. Забравих да се уточня, че ми е първият и съм само с него и че водя полов живот от 2 години. И така никакво удоволствие не получавам! Нищо - само вътре-вън. Това е усещането-само как влиза и излиза.

Не ме е иии. . . сещате се (лизал). В смисъл той супер много иска, но на мен ми е някак си неудобно. Не, че ме е срам или нещо подобно, ами не знам и аз. Не ме. упреквайте! Възбуждала съм се адски много, но пак не ми помага. Вече дори понякога не мога да избистря ума си по време на възбуда и секс. В смисъл мисля си за нещо друго, но не и за секс. Моляя, помогнете ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (23)

Изпрати
дддд
дддд
02.03.2015 01:17
Всичко е в главата ти и до нагласата, много момичета са минали през това. Аз също не изпитвах доста дълго време удоволствие от секса.. и мислех, че ми има нещо, но не е така. Сегашния ми приятел ми помогна да се науча да се отпускам, да опитвам все нови и нови неща и така открих какво ми харесва и какво не..
3
30
tursko penis
tursko penis
20.02.2015 00:52
Amo ol potko nedoibana iskas li da osetish poloviq mi organ v tvoe pishtira i posle da go lapondrish kat lokum taka sa ta zadovola ce putkata ti she polsira ot seksioalno bolka shi ta iba nogo nejno i nebrejno i posli shtisa isfargam na dqsnoto ocho i she kaja alah akbar
1
7
Karaca
Karaca
22.05.2015 01:58
Sen manyak misin sapik misin lannn?Allahin cezasi.Hayvan oglu hayvan.Bi de Allah Uekber diyecekmis terbiyesiz.Dougru duzgun konus lann.Bu kafa senin akil var mi acaba
1
0
Вили
Вили
21.01.2015 13:53
А пробвала ли си по време на секс да стимулираш клитора ?
0
1
Sani
Sani
21.01.2015 16:45
Ами той да,но на мен не ми е приятно да го правя пред него.
4
0
Ани
Ани
19.01.2015 13:51
Здравей мило момиче!!! Историята ти ми напомня на моята. Аз бях на 15 год. когато за първи път правих секс с приятеля ми. Бяхме си взаимни първите и се обичахме. Изкарахме заедно 5 год и 4 месеца. За това време никога не стигнах до края с него. Мислех си, че проблема е в мен, но не беше. След него имах друг приятел и там вече се появи химията. С него съм свършвала няколко пъти. Чак преди година срещнах мъж който да задоволява потребностите ми. И забележи, че този мъж е най- добрия ми приятел. С него не сме влюбени един в друг, макар и да се обичаме. С историята си исках да ти кажа, че не винаги любовта и секса вървят ръка за ръка. Можеш да имаш сексуално влечение към мъж с който да нямаш емоционална връзка и обратното. Но ти си малка и тялото още не е съзряло достатъчно, че да реагира адекватно на секса. Дай малко време и на момчето, но ако нищо не се промени скоро така и ще си остане... Надявам се да съм помогнала.
4
0
Ани
Ани
20.01.2015 16:38
Моля :) Ще стискам палци всичко да ти се подреди както го искаш. И се радвам, че успях да ти помогна.
1
2
Sani
Sani
20.01.2015 16:33
От авторката:
Не,не,глупости! Грешно си ме разбрала. Нямам абсолютно никакви намерения да приключвам връзката си и да сменям съответно партньори и т.н. Просто исках да чуя мнението ти. Благодаря все пак!
0
0
Ани
Ани
20.01.2015 15:44
Ами да ти кажа честно не мисля, че е от това. Не бързай да се хвърляш към безразборни и безцелни връзки. Едно че е опасно от чисто физически план, така и в емоционален. Не бива да си съсипваш връзката и репутацията само защото приятелките ти го правят. Това е много лошо. Не се състезавай с тях! Животът на всеки е различен. А ти недей толкова да се вглъбяваш в секса. Ти и приятелят ти имате връзка основана на любов. Нима това не е достатъчно? Както ти вече ти казах- подреди си приуритетите.
0
0
Sani
Sani
20.01.2015 15:17
От авторката:
Още първият път,когато писа, ми стана симпатична,защото проявяваш разбиране.И да,отново ми помогна,благодаря ти искрено! Забравих да уточня,че приятелките ми са сменяли партньори и може би след като ти ме запозна повече с причините да не изпитвам удоволствие,аз си обяснявам това,че те изпитват удоволствие може би,заради факта,че партньорът им не е бил постоянен. Ти как мислиш?
0
0
Ани
Ани
20.01.2015 12:29
Радвам се че съм успяла да помогна. А за съденето- НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЪДИ НИКОГО. Не го забравяй и не позволявай и други да го правят. Всеки сам решава какво да прави с живота, тялото и съществуването си. А относно приятелките ти... Ами понякога повечето си фантазират или направо си лъжат за да се направят на интересни. И аз съм го правила за да не се чувствам по- различна. Не приемай всичко за чиста монета. А за удоволствието от него...Не знам какво да ти кажа. Може и да не стане никога. Може да се обичате много но това не означава, че между вас има химия. Но това пък не означава, че трябва да приключат нещата. Сексът не е най- важното в една връзка, особено ако има любов. А и както ти казах и първия път нещата може и да се променят... А и да не се случи...Какво по- важно от това, че си открила мъж с когото да споделяте нещо повече от миг удоволствие? Просто подреди правилно приуритетите си. Надявам се да съм ти помогнала отново :)
1
0
Sani
Sani
19.01.2015 15:11
От авторката:
Благодаря! Помогна ми с това,че все пак не съм единствената,но си нямаш и на представа колко много искам да изпитам онова удоволствие точно от него. А спрямо това,че тялото ми не е съзряло и реагирало адекватно,тогава защо приятелките ми на моята възраст изпитват удоволствие,а аз не??? Моля те,кажи ми,имам нужда отново от твоята помощ. И благодаря отново и затова,че не ме упрекна за възрастта,на която съм започнала да водя полов живот!
1
0
нихал
нихал
07.01.2015 22:05
виж ся мило момиче!аз съм на 29 години и може да ти се стори смешно за първи път правих секс на 26 години.когато се омъжих мъжът ми беше първият и вината не е в теб,а в двамата.и, най вече на мъжът ти.тезнам дали си чула приказката(един мъж,ако знае как да чука винаги ще му отворят вратата).извинявай,мило но ако един мъж дойде и каже-искам секс,ела налапай го и проститутка не би се възбудила.аз поне почнах да получавам удоволствие когато той почна с по дълга любовна игра и ако почне с целувки и френски ласки поне полвин час преди акта.и ,послушай съвета на жената,която те съветва да си провериш хормоните.след първия полов акт сто процента хормоните се променят.при мен се изрази в това че имах прекалено обилна менстроация и съм 100 процента сигурна че при теб е съвкупност от хормонален дисбаланс и липса на предразполагане при полов акт.и ,извинявай ама че пишеш тук няма да ти помогнат.
4
1
Sani
Sani
09.01.2015 09:00
От авторката:
Виж сега ''мила коментаторке''. Не виждам нищо смешно в това,че си го направила за първи път на 26г. Това си е твой избор,така си преценила. А доколкото за това,че няма да ми помогнат, не е така,защото повечето от коментиралите долу ми помогнаха с тяхния съвет и т.н
0
0
Лия
Лия
07.01.2015 14:39
Абе, пикло, какъв секс на 14, ма, ти не знаеш дали ти се ебе или ти се пикае...и тоя педофил на 2о тръгнал да ебе дете...сега така ще се затормозиш в кухата кратуна, че като стане време за секс, може верно да станеш фригидна. СЕКСЪТ е в главата, мацо, на 14 в главата ти трябва да има други работи!!!
11
4
Sani
Sani
09.01.2015 09:15
От авторката:
Възмутена съм от начина ти на отношение спрямо човек,когото всъщност не познаваш. Упреците ти са излишни! Споделям моя проблем в социалната мрежа,защото имам нужда от помощ,а не от упреци. Това,че аз съм го направила за първи път на тези години не ти дава правото да пишеш по този начин. Решила съм,че той е подходящият, въпреки че не сме било от достатъчно време заедно и кактп виждаш не съм сгрешила. Хайде лек ден!
1
0
УшмиФка
УшмиФка
05.01.2015 14:16
Не се притеснявай, на много жени им отнема доста време докато започнат да изпитват удоволствие. Ти си на 16, все пак. Отделно, както споменаха и други потребители, въпроса е и в нагласата, дали си предразположена предварително или не. Почти всяка жена е минала през това. Поздрави.
2
0
Sani
Sani
05.01.2015 22:55
От авторката:
Благодаря,но все пак 2 години не са ли много?
2
0
666
666
04.01.2015 19:48
здравей,искам да ти кажа че проблема не е в теб.аз съм на 29 години и имам приятел от 3 години и забелязах нещо странно.когато той започва с по сълга любовна игра,а не почва от вратата за краката изпитвам 100 процента оргазъм.но има случай го мързи и иска да отбие номера и казва от сорта -давай на задна прашка и огъзвай се,не стават нещата.така че всичко е въпрос на нагласа.
3
0
Слънчицето
Слънчицето
04.01.2015 15:03
Според мен апетита идва с яденето.
Аз започнах да водя полов живот на 22, е да някой ще каже късно, ами тогава се появи той мъжа на живота ми, бащата на моите деца.
В началото и аз не изпитвах удоволствие, след това забременях и се роди сина ни, малко след това секса помежду ни стана съвсем различен, много качествен, изпълнен с оргазми и страст. Въпрос на време е, на напасване, на опознаване и на практика. Сега дори не ми е приятно да се самозадоволя, защото не изпитвам такова удоволствие както по време на секс, а преди и аз съм се самозадоволявала.
1
0
Sani
Sani
04.01.2015 18:31
От авторката:
Благодаря за помощта. Бъдете живи и здрави ти и вашето семейство!
1
0
Слънчице
Слънчице
04.01.2015 15:04
Забравих да спомена, че вече съм 5 години с мъжа ми
1
0
Вериния
Вериния
04.01.2015 02:29
Не мисля че помагате на момичето с вашите коментари,тя иска съвет ,а не да я упреквате кога е нормално да го прави и кога не. Така аз съм на 19г.от 2и половина имам приятел. Бях на 17г.когато го направих с него ,той ми беше първи.никога не съм го правила с друг.и аз като теб го лъжа и симулитам.не знам до кога ще издържа.ходила съм на лекар иследвах се ,но всичко ми е наред.аз също получавам само клиторен оргазъм.искам и аз съвет какво да птавия,опитвали сме с игри и с какво ли не преди и повреме на секс с оправданието че искам разнообразие.и нещо последно ,на приятеля ми му е много по голям от нормалното и не знам дали това в случая не е някакъв фактор .мерси
0
0
Sani
Sani
04.01.2015 12:18
От авторката:
Значи все пак не съм единствена,което малко ме успокоява. При твоя случай,ако мислиш,че е от големината пробвайте като с извинение влиза по-малко.
0
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: