Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»От месец не изпитвам интимни чувства към него

От месец не изпитвам интимни чувства към него

От месец не изпитвам интимни чувства към него
Здравейте! Реших да споделя нещо лично и аз от моя живот. Преди година се запознах с един очарователен мъж. На 35 години сам и за първи път той ме накара да се почуствам желана, красива просто жена, и той така казва за себе си, не сам предполагала че съществуват такива чувства, и сега ще се запитате къде е проблемът . .

Проблемът е, че от месец не изпитвам тези интимни чувства както преди, но го обичам много, от негова страна не се е променило нищо, напротив желае ме все повече, но аз се измъчвам, че не чувствам същата лудост и страст.

Надявам се да е моментно това състояние. . сигурна сам, че не съм първият случай и се надявам който е преживял нещо подобно да ми пише. Благодаря ви предварително, живи и здрави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
сестра
сестра
21.01.2014 12:40
е то не може цял живот да изпитваш "лудост и страст", ако се обичате наистина, те ще се трансформират в нежност, любов и доверие - биологичен закон.
4
0
еми
еми
12.01.2014 12:30
и при мен се получи същото.
От една година и половина живеем заедно,обичах ме се силно,имахме пламенна любов.НО всичко изгасна ,нищо не ни привлича вече и сексът стана табу и за двамата,нямаме желание за близост.Мисля че не е възможно да се върне страстта, а това води края на нашата връзка.И аз не знам дали има начин да си запазим семейството...
1
0
Елена
Елена
12.01.2014 02:32
В застой си, има и такива моменти! Ще отмине този момент,щом го обичаш изчакай още малко.Може да си дадете няколко дни почивка без да се виждате.
2
0
яни
яни
11.01.2014 12:51
В повечето случай ,когато нещо е започнало много бурно завършва бързо ,дори има поговорка ,,Бързо пламва но и бързо изгасва''.За истински чувства трябва много време ,мисля ,че твоето е просто увлечение.
5
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: