От месец не изпитвам интимни чувства към него

От месец не изпитвам интимни чувства към него
Здравейте! Реших да споделя нещо лично и аз от моя живот. Преди година се запознах с един очарователен мъж. На 35 години сам и за първи път той ме накара да се почуствам желана, красива просто жена, и той така казва за себе си, не сам предполагала че съществуват такива чувства, и сега ще се запитате къде е проблемът . .

Проблемът е, че от месец не изпитвам тези интимни чувства както преди, но го обичам много, от негова страна не се е променило нищо, напротив желае ме все повече, но аз се измъчвам, че не чувствам същата лудост и страст.

Надявам се да е моментно това състояние. . сигурна сам, че не съм първият случай и се надявам който е преживял нещо подобно да ми пише. Благодаря ви предварително, живи и здрави[Още подобни истории тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

сестра
сестра
21.01.2014 12:40
е то не може цял живот да изпитваш "лудост и страст", ако се обичате наистина, те ще се трансформират в нежност, любов и доверие - биологичен закон.
4
0
еми
еми
12.01.2014 12:30
и при мен се получи същото.
От една година и половина живеем заедно,обичах ме се силно,имахме пламенна любов.НО всичко изгасна ,нищо не ни привлича вече и сексът стана табу и за двамата,нямаме желание за близост.Мисля че не е възможно да се върне страстта, а това води края на нашата връзка.И аз не знам дали има начин да си запазим семейството...
1
0
Елена
Елена
12.01.2014 02:32
В застой си, има и такива моменти! Ще отмине този момент,щом го обичаш изчакай още малко.Може да си дадете няколко дни почивка без да се виждате.
2
0
яни
яни
11.01.2014 12:51
В повечето случай ,когато нещо е започнало много бурно завършва бързо ,дори има поговорка ,,Бързо пламва но и бързо изгасва''.За истински чувства трябва много време ,мисля ,че твоето е просто увлечение.
5
1