Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Не изпитвам нищо към съпруга си, не го обичам

Не изпитвам нищо към съпруга си, не го обичам

Не изпитвам нищо към съпруга си, не го обичам
Здравейте искам да споделя моята история с вас да ме посъветвате. Имам 10 годишен брак но нещо не върви не мога да се почувствам щастлива. Имаме едно прекрасно момиченце.

Не изпитвам нищо към съпруга си, не го обичам, усещам че и той не ме обича. Излиза с приятели, рядко си е в къщи а като се прибере почти не разговаряме.

Обича да си пийва повечко и ако му кажа нещо на въпреки започва да вика, ако не отстъпя може и да ме удари.

Какво да правя с живота си? Благодаря предварително за съветите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Никол
Никол
15.03.2014 18:49
Щом пие не ти трябва.Живота с пияница е АД.Детето ще порасне и ще тръгне по своя път,но ти ще трябва да живееш с него.Повярвай ми не оставяй при него,бягай.Говоря ти от личен опит,аз останах и до края на живота си ще съжалявам
2
0
Womanitka
Womanitka
12.11.2013 09:47
Номер 5 и какво дай при всеки скандал да си тръгваме и да зарязваме семействата си ли??? Ти какво не сте се карали с майка си и баща си ли??? И от тях ли се отказваш когато решиш, че не ти обръщат достатъчно внимание или ти крещят за глупости. Всеки има фази ... С мъжа ми сме от 14 години и съжалявам ако на някой му е странно, че въпреки трудностите, скандалите и ФАЗИТЕ още сме заедно. момиченцето което са създали двамата в историята заслужава да има двама родители ако за вас е модерно да си зарязва семейството само защото не може да положи малко усилия за да го скрепи отново за мен не е нормално. що се отнася до борбата всичко в живота е борба. Първо с пубертета, после с работата после с мъжа докато се нагодите кой ще кара влака си е постоянна борба. Тия розови филми взели се и заживели щастливо не на мен. Познавам достатъчно двойки и настоящи и бивши за да имам свое виждане. Познавам жена сменила 3ма мъже и никой не й беше по мярка. Не й обръщали внимание, пренебрегвали я... А ти обръщаш ли?? колко пъти го попита как е минал деня му? Да не говорим, че даже не се стараеха да бъдат съпруги. искаха като при мама някой да слага друг да дига а той само да дава парички и да й говори колко е хубава и добра и как няма да я смени за нищо на света. Преди борбите навън има борби в къщи. Приеми го като тренировка тест да види дали може да разчита че си достатъчно силна за да се бориш с него и извън къщи. Приказките са си само приказки принцовете на бял кон ги няма отдавна и ако живееш с някой трябва да си готов и за компромиси и за битки. каза ли са възрастните НЯМА КЪЩА БЕЗ КОМИН и КОМИН без ДИМ. На жената писала писмото й казвам намери начин сили и търпение да скрепиш семейството си отново. Намери начин да спечелиш уважението на мъжа си, защото гледам че май в това е проблема. Той не споделя защото не мисли че има нужда да го прави или че ти би го разбрала и би помогнала. Детето ти има нужда от двама родители дай му шанс.
2
2
Димитър Димитров
Мина много време откакто не бях чел такъв коментар.Ти си жена на място.Винаги съм се възхищавал на такива жени като теб.Жените с характер и акъл в главата си, последно време са рядкост.Мога само да ти се поклоня,и да ти пожелая много щастие и здраве,и да си радваш семейството.
0
0
Илко
Илко
08.11.2013 18:12
Напусни го. Или го изгони. Но не веднага. Първо си опечи нещата, как ще живеете без него и действай. Помисли за себе си, за външни си вид и здраве, ще си намериш по-добър. Няма какво да си губиш времето с човек, който не струва.
1
0
5
5
07.11.2013 23:04
Айде сега, семейният живот бил борба... ако вашият брак, Уоманитка, преминава през "фази", в които се игнорирате, крещите си и дори си посягате, поне не се успокоявайте, че е нормално. Не е.
Животът Е борба. Семейството е, за да се подкрепяме в тази борба, а не да се борим помежду си.
Компромиси - има, трудности - също. Ама айде ако може крещенето и посягането да не са в графа "трудности", а в "агресия".
6
0
Womanitka
Womanitka
07.10.2013 16:25
Всеки брак минава през подобни фази. Не се предавай. Потърси в себе си истината за чувствата си към него. С моя мъж сме заедно от 14г. вярвай ми такива спадове е имало и при нас. С времето стават все по редки. Знам, че очакваш едва ли не да те подкрепя и да ти кажа че не си струва, но не е така. Семейния живот е борба :) Намери начин да се сдобиете с общо хоби. При нас например се оказа онлайн игра :) Някакъв общ интерес. Прави му изненади върни го при себе си и дъщеря си. Струва си повярвай ми.
1
1
..
..
08.09.2013 22:40
Напусни го, това е най-доброто решение, защото почнбат ли скандалите, а стигне ли се и до бой ще травмирате детето си. Помисли за дъщеря си, да ще и е трудно да се разделите, но другия вариант е по-лошия и неприятния за всички.
1
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
06.09.2013 19:16
Съгласна съм с предходния коментар. Като не върви, няма никакъв смисъл драмата да се продължава.
Няма да е честно и спрямо детенцето ви, което с нищо не е заслужило да вижда скандали, караници и подобни неща.
Седнете и си поговорете с този господин, и се разберете веднъж завинаги как ще протекат събитията оттук насетне.
1
0
home alone
home alone
06.09.2013 13:25
Щом и двамата сте толкова безразлични един към друг по-добре е да се разделите и всеки сам да продължи живота си.Това е моето мнение.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: