Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Не изпитвам удоволствие по време на секс

Не изпитвам удоволствие по време на секс

Не изпитвам удоволствие по време на секс
Здравейте!
Аз съм момиче и съм на 16г. Имам приятел, който е на 22. Заедно сме от 2г и 2 месеца. Супер много се обичаме, връзката е много сериозна и т. н. Проблемът е, че не изпитвам удоволствие по време на се*с. Фригидна ли съм? Помогнете ми! Та така. . . той не знае за моят проблем. Не искам и да знае. Ще се почувства ужасно, че в продължение на 2 г. едвали не е бил лъган. Няма как да му кажа просто.

Не ме разбирайте погрешно. Също така се задоволявам самичка и стигам до клиторен оргазъм. Забравих да се уточня, че ми е първият и съм само с него и че водя полов живот от 2 години. И така никакво удоволствие не получавам! Нищо - само вътре-вън. Това е усещането-само как влиза и излиза.

Не ме е иии. . . сещате се (лизал). В смисъл той супер много иска, но на мен ми е някак си неудобно. Не, че ме е срам или нещо подобно, ами не знам и аз. Не ме. упреквайте! Възбуждала съм се адски много, но пак не ми помага. Вече дори понякога не мога да избистря ума си по време на възбуда и секс. В смисъл мисля си за нещо друго, но не и за секс. Моляя, помогнете ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (23)

Изпрати
Sani
Sani
03.01.2015 17:30
От авторката:
Съмнявям се да лъжат,но това настрана. Значи все пак кидлиш,че рано или късно и аз ще изпитам удоволствие? Ако да,дано да е по-скоро,защото 2г. не са малко и тотално се бях отчаяла..
0
0
.......
.......
03.01.2015 19:15
иди на доктор с един кръвен тест си провери тъпите хормони.нямаш си на идея тъпите хормони какво причиняват ,дори да забавят развитиети ти ,и да разбереш че проблемите ти с безсъние,пъпки изнервеност чувства като желане за секс.ако не е на хормонална основа то пронлема е в твоята психика.пак казвам човешката природа и всеки един човешки организъм е различен.
0
0
Потребител#153114
От авторката:
Да от една страна съм съгласна,но имам приятелки ,които също са започнали да водят полов живот от 14 годишна възраст,само че при тях нещата не са като при мен.
0
1
-----
-----
03.01.2015 12:29
чакай малко!на 16 и имаш приятел на 22 от 2 години.това змачи че си почнала да правиш секс от 14 годишна.имам приятелка която започна да прави секс на 14 с бившия и мъж,докато завърши гимназия се опитваше да забременее и докторите не и намериха проблем,просто и казаха че яйчниците не и са развити.как очаквате да изпитвате удоволствие като сте още деца,като започвате да се ебете днешните момиченца даже от 12 годишни.
7
0
-----
-----
03.01.2015 16:57
ми следователно слеедва да си провериш хормоните.едни деца в 1 клас като ги гледаш едното ще е хилаво и слабо ,другото е едро и развито.не всеки човешки организъм е еднакъв.и ,ако мен питаш на тая възраст приятелките ти са супер големи лъжкини.не се стягай толкос.
0
1

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: