Секс на първа среща

Ива БорисоваИва БорисоваНовак / Автор
Секс на първа среща
За всички е известно, че мъжете искат секс още на първата среща. Ако това не се случи, силният пол настоява поне от втория опит да се опознаят интимно. От друга страна жените са по-склонни да се заговори на тази тема едва на третата среща.

Разбира се има и изключения. Може би в последните години се забелязва някакво разкрепостяване в отношенията между двата пола, но въпреки това силният пол все още води тази класацията.

Повечето от мъжете са склонни да се съобразят с дамите, до третата им среща, но дори тогава изпитват недоволство, че трябва да чакат.

Според направено неотдавна запитване, почти половината от необвързаните мъже са готови на интимности още на първата среща. Дали обаче при необвързаните жени въпросът стои по този начин, предстои да разберем.

За всички е ясно, че с годините и очакванията към другия пол се засилват. Може би това е и една от причините, при които двата пола са на коренно различно мнение.

При мъжете например сексуалният акт е значително важен във връзката им и те не желаят да губят излишно време, ако случайно не си паснат в леглото с обекта на желание или казано накратко, няма я химията.

Докато при нежния пол този аспект има съвсем друга гледна точка. За една жена е много по-важно да има духовна връзка с мъжа до нея, наред с други качества, като разбиране, да бъде отговорен (впоследствие баща и съпруг) и ред други критерии, като сексът отива на задно място.

Целувка или секс? Повечето представители на силния пол, не правят разлика, между целувката и половия акт. Може би мъжете разсъждават просто по този начин. Според основателят на психоанализата Зигмунд Фройд – целувката с език между двама души е много по перверзна от самото полово сношение!?!

Но да се върнем на нашата тема. Според анкета направена през август 2012 г.- 40 процента от общо 2 735 от интервюираните мъже, на възраст над 18 години намират абсолютно за нормално да станат интимни с жената още на първата си среща. Табута няма!

Особено податливи са мъжете на възраст под 30 години. 50 на сто от тях целуват жената на първа среща, а 40% вече си представят как правят любов с нея. Интересно е, че при мъжете между 30 и 44 години, едва 40 процента държат на интимности още на първата вечер.

При по възрастните мъже този процент се покачва и е около 44 %. Очевидно страхът от възрастта и последствията, които води със себе си, не им дава време да чакат, в сравнение с жените, които са много по-предпазливи в това отношение.

Около 25 % от анкетираните жени са готови да дадат целувка на мъжа, а едва 13 % от тях биха стигнали по-далеч в интимните ласки. Различия в резултатите се срещат и в зависимост от населеното място, по местожителство.

Много по-склонни да правят секс на първа среща са жените от големите градове в сравнение с тези от малките населени места. Една на всеки шест жени би си легнала на същата вечер от големи населени места, докато при по-малките градове и села, една на всеки десет жени.

Споделете и своето мнение...

Редно ли е, отношенията между двама души да започват със секс, както се казва „от вратата за краката“ или душата е по-важна?


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Lucifer The Tormentor
Lucifer The Tormentor
24.03.2024 00:18
Всички статии и истории в този уебсайт са измислени и написани с помощта на изкуствен интелект ChtatGPT. Прекалено очевидно се вижда и изказа на роба с трудов договор който ги пише. А относно статията - отвратителна е. Както е казал Учителят Петър Дънов - "Всички жени са еднакви". Те не знаят какво искат, не уважават и обичат себе си и не могат да обичат. НЯМА значение колко си се борил за нея, колко си се жертвал, колко си се трудил, колко разстояние си изминавал, колко хиляди лева си изхарчил, колко си я уважавал, обичал, обгрижвал, колко много внимание си й обръщал, колко си прощавал, колко много време си й отделял и т.н. Дори и да си гений милионер с външен вид на холивудски актьор, само ще бъдеш използван и накрая ще бъдеш забравен БЕЗ ДА СИ СГРЕШИЛ НИКЪДЕ! Без никаква причина, и не казват защо. Това е имитация на човешко същество без капчица човечност. Една улична котка е способна да те обича повече от една жена. Жените нямат "сърце" и душа, това е материална фасада на Сатаната. Жената е уродливо адско изчадие смучещо жизнените сокове на този свят. Проклети зли дяволи замърсяващи създаденото от Бога. Не стават дори и за сапун...
1
0
горан
горан
22.07.2014 10:30
това са глупости на търкалета, истината е че като ги няма родителите да си свършат отговорностите децата са лесно уязвими също така една статистика от психолог деца които изграждат задоволителна връзка с родителя по късно пристъпват към секс , и могат по лесно да направят избор на подходяшият партниор
1
0
Мила Димитрова
:))
много забавна статистика...

На мен само веднъж ми се е случвало да искам секс на първа среща /то първа среща малко условно казано, познавахме се, от доста време, но за първи път на истинска среща бяхме/ ... и оо изненада, момчето не искаше, доста некомфортно усещане... но никъде не е посочен процента мъже които категорично не искат секс на първа среща :D
0
0
ihtianderrr
ihtianderrr
15.10.2013 21:57
Не четеш Гиа внимателно, не внимаваш или не мислиш върху прочетеното.
Или просто комплексарщината която е обхванала обществото ни и преди всичко жените не ти е позволила да разбереш, че аз никъде не съм писал, че секса е "най-важната" причина. Както и не съм споменавал за връзка която се гради "основно на секса".
Точно обратното. Аз писах:
- Да не би секса и душата да са нещо отделно;
- секса СЪЩО е опознаване при това твърде важно за живота
Твърде примитивно е мисленето ти, че секса е просто "мушкане на туй в онуй". Жалко, че за теб секса е само нагон като ти си писала.
Секса нито е най-важен, нито пък е по-малко важен от сложния комплекс от чувства, инстинкти, мислене и още много неизброими и неопределими фактори формиращи единен комплекс който наричаме ЛЮБОВ.
Ако един от неизброимите елементи липса, всичко рухва.
И не е необходимо много да се замисляш или да имаш някакви фундаментални научни знания за да се сетиш, че секса е причината да се търсим, да се привличаме,да се искаме, да се обичаме. Ако го няма сексуалното привличане нищо друго не може да възникне, да се развие и да продължи.
Но секса, а не "мушкането" за което ти си мислиш.
3
0
горан
горан
22.07.2014 10:34
това е мислене на така наречените идеалисти в живота обачее малко по различно съшествуват доста варияции без да се обиждаш брат или да се правиш на по умен от колкото си нищо не може да сведе любовта или секса до определен стереотип всичко си е до човека и неговите потребности които задоволява
2
0
Гиа
Гиа
12.10.2013 13:43
Не съм много съгласна с последния коментар.

Секса безпорно е важен, но в никакъв случай не е най-важната причина, която да те задържи до даден човек. Дори бих казала, че връзки, които се градят основно на секса се разпадат много по-бързо веднага след като двамата се наситят на взаимното си удоволствие...

За едни дълготрайни отношения са много по-важни взаимното уважение, искрената любов и привързаност..
Едва ли госпожцата си мисли, че една баба и един дядо дето имат 60-годишен брак, и се споминват буквално един след друг секса ги е крепял.

А доколкото в днешното посло време в което всеки се мисли за уникален и не може да направи компромис в полза на другите е показателен и средната продължителнбост на брака - благодарение нба секса и нуждата да си задоволяваме нагона...
2
0
ihtianderrr
ihtianderrr
23.09.2013 05:49
А защо пък "или душата е по-важна"???
Що за глупав въпрос. Да не би секса и душата да са нещо отделно.
И другата глупост... "да опознаеш". Та нали секса също е опознаване при това твърде важно за живота.
Най-масовата причина за раздялата е сексуалното несъответствие.
Освен това секса е едно от най-прекрасните ни удоволствия... колкото по-рано, толкова по-добре
- ако не ти хареса не се самозалъгвате и не си губите времето
- ако ти хареса... повече пъти е удоволствието. Защо да си го губим?
5
1
Lucifer The Tormentor
Lucifer The Tormentor
24.03.2024 00:57
Супер изказване на 7 годишно циганче от дерето с битов отпадък. Продължавай да задоволяваш животинските си нужди. Размножаването ти се отдава...
0
0
Саня
Саня
29.10.2012 14:53
Според мен, сексът на първа среща не е за предпочитане, тъй като мъжа губи желание да завоюва, някои който му се е "предал" толкова лесно. Въпреки това няма гаранция, че връзка, която е започнала със секс не би просъществувала дълго, както и обратното. В крайна сметка преди или след секс, важна е духовната страна в една връзка и колко се допълват двамата. А секса в един момент остава само мираж:)
2
0
liliq
liliq
25.10.2012 21:04
Според мен сексът на първа среща изобщо не е добра идея.Трябва първо да опознаеш човека добре и тогава да пристъпваш към интимности.Да не говорим, че много момчета и мъже искат да си легнат с момичето/жената, само за да се покажат като кой знае какви, а после я изоставят.Това е ужасно гадно и аз не бих се чувствала добре като знам, че някой е излизал с мен и го е правил с мен, както се казва " само за една нощ"!
За мен е важен самия човек, начина, по който мисли и дали наистина има чувства към мен.Да, сексът е начин за изразяване на любовта си към противоположния пол, но това не е основното.Връзки, които се основават само на това, не стигат далеч!
Лошото е, че за много хора сексът е единственото и най-важното нещо в една връзка.Но не можем да променим фактите, така че, само можем да се надяваме, че мисленето на мъжете ще се промени към по-добро!!! :)
0
0
Мари
Мари
28.09.2012 16:43
Много добре поставен въпрос в статиятаа. Вече никои не цени душевният аспект на нещата. Според мен сексът на първа среща не вещае добър завършек. Нужно е да има период на ухажване, ако и да ви звучи старомодно. Жените на бива да се дават толкова лесно, дори да ни се приисква от времем на време!
1
0
desi gabrovska
desi gabrovska
28.09.2012 16:40
Като цяло не разбрах какъв точно е опитът за паралел или противопоставяне между душа и секса на първа среща. За мен едното не изключва другото. А ако дълбоката ми душевност желае да си легне с конкретния човек възможно най-бързо, защото така чувства, че е редно? Според мен финалният ви въпрос трябва да е: Пречат ли ни предразсъдъците и заучените фрази или да?
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
41
33
20
10
Дай твоята оценка: