Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Чувствата ми към нея се възвръщат

Чувствата ми към нея се възвръщат

Чувствата ми към нея се възвръщат
Ето каква е моята ситуация. Момче на 18 съм. В 8-ти клас, казах на едно момиче, че имам силни чувства към нея и й предложих да станем гаджета. Тя ми отказа. Приех го.
2-3 години по-късно, тя замина извън България, но през Фейсбук продължаваме да чатим всеки ден и сме в много добри отношения. Също така ще си идва в БГ това лято и започнахме да правим отсега планове да се видим.

Предложих й да прекара една вечер вкъщи с мен - двамата, сами, заедно да гледаме филми, да се гушкаме, това й обещах. ''Приятелски'' занимания. Тя прие с обяснението, че ме намира за много добър приятел.

Ето тук обаче има още един проблем - с чатовете започнах да си възвръщам чувствата към нея. Тя ме има за приятел, а аз искам нещо повече - да сме двама, да се целуваме, да правим любов, секс.

Но как ще се почувства тя, когато разбере, че пак я търся за нещо повече, дори и да ми е отказала веднъж? Имам ли шанс да получа това ''нещо повече'' ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Псих.
Псих.
15.05.2015 00:25
Ами лека полека. Т.е. по- сдържано. Предполагам, щом момичето поддържа контакт, съгласна е да се видите и т.н., значи има някаква симпатия. Но не напрягай нещата, за да не я отблъснеш. Гледайте тв, говорете, прекарайте време заедно. Дръж се добре, за да видиш как ще се развие "приятелство. Но ако още в началото и кажеш че искаш секс и т.н. , може и погрешно да те разбере и въобще да не се занимава повече с теб.
1
1
ники
ники
08.05.2015 08:15
Веднага ти казвам как.
Когато стигнете у вас забрави за филма.Разказвай и колко момичета те харесват.Някои са ти правили предложения за срещи и за секс.Друга те е поканила у тях и ти е сготвила.Бъди много ценен и желан от другите момичета.За нея това и включва релетата, че теб не трябва да те изпуска.
Не прибързвай да я нападаш.Планирай как ще я забавляваш.И всяка една стъпка до когато ще я целунеш, а тя ще ти отвърне.
0
2
Моли
Моли
29.04.2015 21:00
Ако и кажеш,че имаш чувства тя ще те разкара.По-добре е ти постепенно да се отдалечаваш от нев,ако си отчаян сега.Ако имаш още чувства към нея изчакай, тя може да го напусне ,после ти да я утешиш и да станат нещата.Не се разкривай!Едно момиче в повечето случаи се привлича от момче ,което не показва,че е влюбено в нея.
1
3
Андреа
Андреа
27.04.2015 13:53
Според мен трябва да бъдеш директен, а не да криеш чувствата си. Щом я харесваш и я искаш, кажи й го. Ако тя не изпитва същото ще го разбереш. Аз така постъпих преди време и честно казано не съжалявам. Просто бъди честен и прям.
2
2
УшмиФка
УшмиФка
27.04.2015 12:54
Ще разбереш като се видите на по филм. Ако има някакви чувства към теб - ще разбереш. Или директно я попитай. Моята половинка така направи. Винаги ми е казвал, че съм му слабост. Това е достатъчно, за да знае, че имаш отношение към нея, но не мисля, че е редно да и се натискаш и да и се натрапваш. Остави я сама да си даде сметка за нещата.
2
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: