Имам чувството, че шефът ми има симпатии към мен!

Имам чувството, че шефът ми има симпатии към мен!
Здравейте! Искам да споделя с вас какво точно ме притеснява и дали не си въобразявам. Голям човек съм не съм дете но все пак има някои въпросчета в главата ми.
И така започнах работа в една фирма, доволна съм от работата си, но имам чувството, че шефът ми има симпатии! Кара ме да мисля така понеже го хващам как ме гледа крадешком понякога, идвал е няколко пъти на работното ми място а мен ме е нямало и накрая като му звънна нещо служебно веднага идва и се обръща с думите не мога да те хвана кога си тук!

Понякога когато имам въпроси вместо да му звъня му пиша съобщения за да не го притеснявам и му пиша, че се извинявам, че го притеснявам но отсреща получавам отговор който да ме накара да разбера, че не е така и най-важното, че последно започна да ми пише от личния си телефон а не от служебния, което е странно, защото никой шеф няма да даде ей така личния си телефон и то в чата ми пише, че там било по-добре да разговаряме ! Просто искам съвет дали не си въобразявам нещо, че има към мен! Просто ми се струват малко странни тези неща! Благодаря, че ме изслушахте и, че ме посъветвахте предварително![Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

хах
хах
24.05.2016 00:25
Иска да те изука като животно
2
1
miglena
miglena
05.04.2016 17:12
А той дали си има някого - жена, приятелка. Ако няма вероятността наистина да те харесва нараства дори още повече. Въпреки това дори да е женен и с деца, всички знаем, че не е никаква гаранция.
0
2
Кралицата
Кралицата
05.04.2016 18:03
Има жена и дете, но аз не мога да разбера дали ме харесва понеже не ми звъни да ме притеснява, но с друг и неща усещам където бях споменала дали защото ми е шеф се въздържа не знам....
0
3
Пламена Младенова
Пламена Младенова
01.04.2016 16:55
Мисля, че наистина има нещо...А това притеснява ли те, смисъл ако си падаш по него, ще е супер. Ако ли не ограничи контактите до минимум и ясно му покажи позицията си.
11
0