Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Каза ми, че няма чувства към мен

Каза ми, че няма чувства към мен

Каза ми, че няма чувства към мен
Здравейте!
Искам да споделя нещо, което ми се случи преди 4 години.
Запознахме се в 1 кафе, но седях малко и си тръгнах след няколко дни ми казаха, че той е питал за мен какъв човек съм и т. н. Първоначално не обърнах много внимание, защото имах чувства към друг, но след няколко дни се видяхме пак в същото кафе съвсем случайно и започнахме да си говорим и от там започна всичко.

Виждахме се всеки ден в продължение на 1 месец без абсолютно никакво развитие на нещата и така след месец ми писа една негова приятелка, която ми написа повече да не се занимавам с него, защото отново са се събрали. Веднага му писах и го питах, защото самият той не ми го написа ами тя и той ми отговори, че не я е карал и, че я обичал казах му добре и не го потърсих повече.

След известно време отново се видяхме в същото кафе и си говорихме, но нищо. След известно отново го видях, но той беше с едно момиче, но го извиках и се разбирахме да се видим, но аз не отидох нещо че накара да не ходя. След няколко дни разбрах, че той е с нея. И спрях да се занимавам с него, но пак се видяхме след известно време и отидохме в негов приятел цяла вечер ми повтаряше колко съм хубава и т. н, после си легна и ми каза да отида при него, лежахме си и си говорихме и ме гушкаше много силно, въпреки че си има приятелка, но аз станах и си тръгнах.

После приятелката му беше разбрала, че сме били заедно и аз не го потърсих повече. Но 1 вечер една приятелка ме взе от работното ми място и каза, че ще се съберем да пием в моя апартамент. Когато отидох в нас видях че той е пред блока с още хора. Не го отразих качихме се горе и започнахме да си говорим и той ми каза, че се е разделил с момичето. После пак не се виждахме много време докато той не ме потърси и ме покани в един негов приятел аз не знам, защо но отидох и тогава той ми каза, че иска да правим с**с аз му казах, че няма как да стане и така заспа и се събудих на сутринта и си тръгнах.

И му звъннах след 2 дни и направо си излях душата казах му всичко, което чувствам към него, но не уцелих момента, защото много скъп за него човек беше починал. Той ми каза, че няма чувства към мен няма и да има и още много гадни неща. След този случай прекратих всичко и започнах връзка с друго момче. След няколко месеца се разделих с момчето с което бях и отново се върнах към този човек и той ме пита какво съм правила с този с когото бях и какво ли не още работи. Наскоро се видяхме каза ми много неща като (да му стана жена, ( според мен се шегуваше не знам не му вярвам ) но аз му казах, че искам да сме само приятели толкова, но той ме погледа много странно и така. . . Еми това е то продължава искам някой да ми каже каква му е целта на този?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
25.04.2017 17:08
Ами иска да прави секс с теб, много ясно. Той ти казва открито, че не те иска за сериозна връзка, а ти всеки път УЖ не го търсиш повече, а после пак и пак. След като чак приятелката му е стигнала до там да го знае какъв е и да пише на предполагаемите любовници като теб, смятай какъв женкар е само. Бягай далеч!
12
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: