Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Приятели с привилегии, но има едно голямо НО...

Приятели с привилегии, но има едно голямо НО...

Приятели с привилегии, но има едно голямо НО...
Здравейте, казвам се Цвети и съм на 20 г. Познавам се с едно момче от няколко години, но като цяло не сме били близки, просто средата е такава, че постоянно се виждаме. Накратко се случи така, че правихме се*с. Не отричам, че и аз си имам нужди, както и той. С времето стана така, че започнахме да се виждаме само за секс. Дотук просто приятели с привилегии, но има едно голямо НО. . . аз започнах да го харесвам и то много. Опитвах се да прекратя тези отношения с него, само отначало успях да откажа 1-2 пъти, но после спрях и винаги ходих, когато искаше да се видим.

Загърбих всичките си принципи. Знам, че той не изпитва нищо към мен, защото се случи няколко пъти да ми говори за друго момиче, не знам дали нарочно или просто не забелязва чувствата от моя страна. Външно никога не съм показвала ревност или това, че не мога да слушам такива неща, напротив даже се шегувам с него, може би за да не заподозре нещо. А аз никога не бих му казала, че го харесвам.

Както се казва, доволна съм и на това, което ми предлага, нещо от което не мога да се позная, защото не съм такъв човек, задоволяващ се с такива неща. Знам, че все някога това ще приключи, може би, защото ще му омръзне. Аз разбира се ще се правя все едно нищо не е станало, но вътрешно само аз си знам какво ми е Моля, да ми дадете някакъв съвет как да преодолея това по леко. Благодаря за отделеното внимание
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Дани
Дани
08.01.2016 17:22
Здрасти, в момента съм в подобна ситуация. От тук нататък имаш два варианта - или да приключиш отношенията си с него докато още не си напълно влюбена, или да ги продължиш но приемайки риска, че той може никога да не отвърне на чувстата ти и че рано или късно ще страдаш от това. Трябва да анализираш ситуацията и да избереш, като си наясно с евентуалните последици. Не се измъчваи, на 20 си, целият ти живот е пред теб, има тепърва да се влюбваш още много пъти!
1
0
А,
А,
27.08.2015 21:20
Много кофти. Изпадала съм в подобна ситуация, накрая пича ме заряза / знаеше какво изпитвам и се възползваше, като в същото време не обещаваше нищо /, после започнах връзка с друг мъж, с който пък се " използвахме " взаимно, но започнах да изпитвам чувства, на които той нямаше да отговори и прекратих всякакъв контакт с него, после се влюбих. През целия този период не получих съвет от никой, затова просто се оставих по течението...най - доброто решение, което взех....
Така, че просто се пусни по течението, ако смяташ, че има шанс да отговори на чувствата ти - сподели ги, ако не тръгни си, но не се измъчвай, защото само на себе си вредиш.
5
42

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: