Приятели с привилегии

Приятели с привилегии
Не знам защо пиша, но хора не мога да кажа на никого. Разказвам на кратко лятото имах флирт с едно момче, но, разбира се, аз се влюбих и така няколко пъти се карахме, той си тръгваше, после аз пак го връщах. Два пъти така, но сега е различно. . .

Днес той беше вкъщи на кафе, нямаше никой - бяхме само двамата и за малко да направя най-голямата си грешка. От сърце и душа искам да бъда с този човек, но ние не сме гаджета, водим една никаква връзка. Аз съм девствена и само това ни спря днес да го направим. Не мога да си позволя да спя с него, защото не ми е гадже, но няма да станем никога такива.

Той е леко съмнителен, но го обожавам, бях влюбена и със затворени очи - мислех си, че ще станем гаджета и бла бла, но приех факта, че няма да станем никога такива. Искам да правя секс с този човек, просто се държи супер яко с мен, но ме е страх, че след това ще си тръгне. Не искам да съм сама ((

Не искам да дам най-ценното си на човек, който няма да го оцени, но въпреки това много ми харесва да съм с него. Противоречието между разума и сърцето е голямо. Моля ви, дайте своя отговор.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
z
z
20.01.2014 05:00
Тази ИсТоРиЯ е СтАрА! Погледнете датата на първият коментар!
1
0
Деси
Деси
16.01.2014 14:56
Недей няма смисъл, насочи мислите си в друга насока.
1
0
Петър
Петър
25.12.2013 18:14
Здравей страшна дилема имаш два пъти си отива и ти го връщаш а сега е третият път и с какво е толкова съмнителен и ти защо си сигурна че няма да станете гаджета и ти си девствена и той го знае и не е настоятелен да го направите ами тогава това негово въздържание и търпение към теб за какво е според теб ???задай си тези въпросчета и тогава реши какво да предприемеш .Желая ти весела и щастлива коледа и успех.
1
0
Рени
Рени
25.12.2013 19:01
смяташ, че това е тактика... чрез мило държане да ме накара аз да искам, а не той да ме кара... Отива си винаги когато стане по-сериозно. Сигурна съм, че няма да станем гаджета, защото той ми го каза :(((
0
0
Петя
Петя
24.12.2013 17:18
Моят съвет е да не го правиш, защото после ще съжаляваш! Сега може би ти звучи банално, но след време ще осъзнаеш, че не е така. Така няма да накараш едно момче да те обича, напротив, ако му покажеш, че не си лесна шанса е по-голям. Ако спиш с него нищо няма да постигнеш, след това ще те зареже и ти ще страдаш много повече. Но все пак решението е да го разпиташ какво мисли за евентуална сериозна връзка и така много лесно ще разбереш какво всъщност иска той и дали си струва. Успех! :))
3
0
Рени
Рени
25.12.2013 15:27
Миа, знам, че това е грешка, но той наистина не ме навива, просто като съм с него и полудявам... Не съм сигурна дали трябва да прекрача границата и да спя с него... СТРАХ ме е не от това, че ще правя секс, а от това, че после пак може да остана сама...
0
0
Maria
Maria
25.12.2013 00:59
Щом не те навива, защо искаш да спиш с него? Ти искаш нещо повече, а той няма да ти го даде...Би ли му дала най-важното и после да те захвърли?? Щом сега не му пука, представи си колко ще му пука като те получи...Бих казала , че този който ще заслужи тази чест един вид, поне би се потрудил,би те изчакал, и би била сигурна,...щом питаш нас,значи не си много сигурна :)
2
0
Рени
Рени
24.12.2013 17:47
Евентуална сериозна връзка - няма такъв шанс... Не съм лесна и той го знае, затова не ме навива и не се опитва...
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: