Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Едно тъжно момче с пари, но без приятели

Едно тъжно момче с пари, но без приятели

Едно тъжно момче с пари, но без приятели
Не мога да разбера най-добрия приятел на мъжа ми викат му дявол - такъв му е прякора от училище още! С приятеля ми са съдружници във бизнеса борави със пари, постоянно е по ресторанти да вечеря, сменя колите, жените със една дума баровец, но както са казали, че всеки човек има своя ад във душата така и той

Работят до 22:30, 23:00, прибира се къпе се и ляга, ако не работят пие сериозно, като се напие и се сбива като дойде у нас се радва на сина ни купува му играчки или каквото той пойска постояно се снима със него той е на 3 години малкия - като му каже чичо много те обичам, се растапя и казва само тва дете ме обича истински.

Онзи ден си говорихме и го попитах защо се държи така и защо се наказва като се налива нощем а той ми каза: опитах се да бъда щаслив някога, момичето ме разби, едва не ме изпепели тази любов, попитах го като пиеш нея ли искаш да забравиш или себе си да накажеш, а той ми отговори че като се налива, притъпява болката от това че богатия му начин на живот е беден на приятели!

Дори едно момиче дето спеше със нея от време на време като се напие си намери приятел, излизаше със една приятелка, но той се държи студено с хората само към малкия показва нежностт и тя му каза че ще умре тъжен и сам, а той им каза аз умирам всяка нощ но поне съм себе си а не съм празен и захабен като теб. Много хора му завиждат че има големи къщи, пари, жени но не знаят че е като бездомно куче.

Приятеля ми сподели, че найстина е обичал това момиче и е правил всичко за нея, но тогава нямал тези въвможности и тя избра друго момче със пари и започнала да му прави номера сигнали в полицията че се занимава със незаконни дейности, но той се има със полицайте постоянно са по заведенията със тях и си пие със тях!

Дявола замина при гажето му и му казал аз ще стоя на странни от вас, но вие не ми се месете във живота защо че стане грозно може да нямам толкова пари като теб но имам име и репотация били се разбрали! Вчера идва едно момче да взима стока от склада и му вика братле рязания каза да внимаваш, че ако те види няма да те бие ами ще те убие и той се засмя. Снощи бяхме на заведение тва момче беше във заведението дойде на нащата маса и му каза имам желанието да ти сменя фасона!

Дявола се засмя и му каза време е да ми платиш за всичко с лихвите аз и ти без охрани без свидетели онзи се съгласи и му каза ще те бия, докато спреш да мърдаш и ще ти взема часовника и ланеца за спомен. Онзи си седна на масата ние вечеряхме и си тръгнахме качихме се в нашия джип той във неговия тръгнахме да се пребираме видяхме само едни фарове и как г класата му спря, спряхме и ние, а той дойде до джипа и каза на приятеля ми тръгвайте аз трябва да свърша нещо, опитахме се да го разубедим да се качи в джипа да ги устави рязания му каза хайде мъж ли си брат ми дойде че и той ти има зъб!

Приятеля ми му каза братле да слеза да ти помогна и той братле ако си ми брат ще ме уставиш сам да реша проблема, той трябва да плати, на другия ден дойде във офиса лицето му беше ужасно по обяд дойде и полицията и единия му полицай му вика Дяволе беше се спрял направо си ги размазал а той му отвърна - сметката е платена !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Слънчеви лъчи
Авторът на тази измишльотина страда от дълбока неграмотност!
4
2

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка: