Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Появи се друга жена в живота ми!

Появи се друга жена в живота ми!

Появи се друга жена в живота ми!
Здравейте,
отскоро ми се случва да попадам на интересни теми тук. . . . та реших да споделя и моята история. . . т. к в обкръжението ми няма с кого и едва ли някой би ме разбрал.
Мъж на 35 години съм от голям черноморски град имам приятелка с която сме от 10 години заедно от 7 живеем заедно. Двамата сме от заможни семейства имаме общ бизнес и през годините сме минали през много трудности . . . но това не ни е разделяло никога. . . . напротив правило ни е по силни и сплотени! До тук всичко е нормално разполагаме с голям кръг приятели и доста често излизаме на заведения почивки и културно масови мероприятия!

Големия кръг приятели често водят непознати жени мъже. . . и т. н. . . . никога не съм си позволявал да си помисля за друга или да направя нещо повече с друга жена с което да нараня моята половинка която много обичам. Тук идва едно голямо Обаче - това лято в компанията попадна едно момиче 28 годишна от дълбока провинция състудентка на мой приятел. Първото ми впечатление напълно невзрачна омъжена с дете съпругът и детето са на село а тя в големия град дошла да работи и да се изучи.

В това няма нищо лошо разбира се! Както и да е не и обърнах много внимание но в последствие доста често почна да излиза с нас да говори с мен и приятелката ми да ни пиши посред нощите да организира забави и да ни кани. . . до като в един момент поканите бяха адресирани само до мен ! И в един момент почна да ми обяснява как не съм и безразличен какви чувства има към. Тактично и с лека ирония няколко пъти отбивах тези излияния на чувства разбира се без да я обидя, докато изведнъж се оказа че споделям до някъде нейните чувства. . . . бях изумен не съм и предполагал как мога да се почуствам. Не знам дали съм влюбен но просто от месец не се чувствам добре ако тя не е около мен. . . не изпитвам сексуално влечение към нея или просто не мога да го допусна за себе си. . . но ако не я видя и един ден ставам много изнервен и раздразнителен!
Не знам какво ще се случи ако се отдам на чувства и емоции колко наранени ще има после. . . . . ! ? !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (20)

Изпрати
woman
woman
22.06.2016 17:07
Проблемът на повечето мъже е, че ако жена им се усмихне, те гоприемат като флирт, дори че женат е влюбена в тях. Като гледам как пишеш едва ли се занимваш с нещо сериозно. Продаването в бакалия или на бельо по сергиите не е бизнес. Малко наивно и повърхностно се изразяваш. Всички празнолгави мъже се възприемат като красавци, не се знае "невзрачното" момиче дали не е всъщност и красиво. Факт е, че тя, дори и от дълбоката провинция е получила това, което иска, успяла е така да те заблуди и преспи, че ти дори се и хвалиш. Зайоооо, дръж се за жена ти, която или е лесбийка или отдавна не си и единствен, щом ти позволява да си чатиш през нощта с други жени.
14
0
Ева
Ева
31.01.2016 23:39
Просто новата ти изгора ти е погалила самолюбието и си се огледал в нейните очи. След известно време ще ти мине, само че ако междувременно скъсаш с жената, с която си изкарал всичките тези години, няма да има при кого да се върнеш. Нещастни мъже и жени, подведени от "любовта", под път и над път - и всичките сами или с не когото трябва. Доверие се печели трудно, губи се за миг и после се възстановява цял живот. Тъй че си гледай в паничката - казвам ти го като патила и самотна по настоящем лапнишаранка, попиляла седемгодишна връзка заради един глупак, когото не изтърпях и една година.
27
0
Потребител#162013
Здравейте отново
ето и окончателния край на моята история . След като въпросното момиче буквално изчезна ...единствения човек който ме потърси преди няколко дена беше съпругът и . Дошъл беше в моя град и намерил начин да се свърже с мен ...пожела да се видим и естествено отидох на срещата . Оказа се че си е събрала багажа и ги е напуснала него и детето без обяснения . Казах му че не съм имал нищо общо с нея не знам къде е ...и единствено че ми дължи сума пари за която той не знаеше !!! Обясни ми че няма как да ми я върне и т.н ...при което му казах че не си я искам ...ако намери съпругата си да се оправят както си знаят само да не ме замесват повече в каквото и да е . И това беше ....смешно е наистина но явно се случва . Като се замисля в какъв филм се вкарах и за малко да си разруша живота както се казва но поради добро стечение на обстоятелствата не се случи ...олекна ми страшно много !!!
Изтрих всякакви връзки и контакти които имам на това момиче и до там .
Благодаря на всички отзовали се с мнение и съвет !!!

На тези които ме укоряват ще им кажа дано не им се случва ...да изпитат такива силни емоционални състояния от човек от когото най малко са очаквали .
Със здраве ...поздрави !!!
19
4
Пламена M.
Пламена M.
23.11.2015 16:49
Браво! Евалата, дано не се появи отново. Но и да се появи, смятам , че ти вече знаеш как да действаш!
15
3
Славена
Славена
22.11.2015 21:32
Здравей Спити аз следих с интерес тази история искам да ти кажа че се радвам изключително за теб и както казват живота не престава да ни учи,,,а за другите мога да кажа че онзи който не е преживял подобни неща той не знае и не би те разбрал...успех ти желая поздравления за преценката ти
6
0
Ваня
Ваня
22.11.2015 02:23
Радвам се,че не си загасил от тази жена!Оценявай,обичай и се радвай на това,което имаш!Успех!
6
1
Изумена!
Изумена!
09.11.2015 02:25
По тъпа история не бях чела.Ами много добре ти е направила,поредния шаран глупав! Готов да зареже 10г връзка,преживели сума ти неща.Заради някаква че и женена.Лелей колко прости мъже има!Че и пита какво да прави
13
45
MIM
MIM
02.11.2015 08:18
За пореден път лабилен комплексар, появила се дивата селянка и започнала да го величае и да го прави велик и налапал въдицата !
18
46
Славена Минчева
Здравей Спити,много добре е станало и доста показно че не трябва да се надяваш на това момиче,вероятно тя си има някакви грижи и най-вероятно не иска да знаеш ти за тях,и по добре така ще си наясно с нещата затова най-добре не се занимавай с нея и не я търси,,или поне на твое място щях да я забравя макар да ти дължи пари..а по мое мнение винаги хората като нея винаги ще намери начин и повод да те потърси по една или друга причина с еди куп извинения ако пак и потрябва твоята помощ разчитайки на твоите симпатии към нея
5
2
Потребител#162013
Здравейте,
моята история се разви в рамките на последната седмица по най-неочаквания и глупав начин за мен . Отношението ми с въпросното момиче не се беше променило просто беше навсякъде около мен и около приятелката ми...закачахме се чатовете нощно време продължаваха до светло даже и като сме излизали заедно на дискотеки и клубове ....непосредствено след като се разделим се почваха съобщенията . Честно казано много ме радваше това ....въпреки че не съм преминавал границата за нещо повече и по интимно а тя доста често почна да го натяква че иска да минем тази граница !!! В началото на миналата седмица ми поиска на заем известна сума пари с не чак толкова основателна причина ....и разбира се със знанието на приятелката ми и я дадох . Увери ме че до края на месеца в рамките на най-много 10 дена ще я върне ....казах и да не се притеснява !!! След като и дадох парите ...разговорите ни очи в очи намаляха а в чатовете много рязко охладняха има няма в рамките на 2 дена ....все едно беше друг човек ...!!! Обади ме се само да ми каже че заминава за родното си място за няколко дена да види съпругът и детето си ...казах и о.к ще поддържаме връзка тя отговори с добре. Но не се случи така ....а просто изчезна ....нямах никаква вест от нея няколко дена до вчера когато благоволи да ми пише и ми заяви че за сега няма намерение да се връща !!! Когато я попитах какво се случва каза няма значение и че е добре ...на въпроса ми какво става с нашите отношения : 'Имаме ли ги ??? Отговорът беше с главни букви: 'НЕ' !!!!!!!
При този отговор веднага звъннах но телефона беше изключен и не е включван и до сега . Много се разстроих най-вече че бях зарязан в една несъществуваща или по скоро не изконсумирана връзка. Вчера и днес не мога да си намеря място просто . От приятели разбрах че в последните няколко дена ''любимката ми'' както я наричат са я засичали в доста скъпи заведения която тя не може да си позволи да се натиска с 19-20годишен младеж които видимо и той не може да си позволи !!!
Не знам какво съм си мислел или какво съм очаквал....но се чувствам доста зле от цялата тази история ...изобщо не мисля и за парите които трябва да ми върне .
Благодаря ви много за мненията ....ще продължа да пиша тук ако има развитие ...така или иначе няма къде другаде да споделя !!!
4
3
Пламена M.
Пламена M.
03.11.2015 10:54
Видя ли сега какво стана... Потърси си парите, не я оставяй тая така да се измъкне, кой знае колко други като тебе е ощавила...
3
1
някоя
някоя
30.10.2015 15:05
Добре , съгласна съм харесало ти е момичето ( жената ) ,имаш дългогодишна връзка с жена на твоето ниво не селянка ,представи си че се изкушиш какво правиш ?Селянката има дете какво ще и го гледаш ли защото на нея сега и се отворили очите в големия град ,но нали се сещаш че детето няма да си остави и може би търси някой заможен да и осигурява всичко за нея и за детето...помисли си наистина си помисли ако е за едното е...не не си заслужава ...
7
7
miglena
miglena
30.10.2015 16:52
Селска пръчка равно ли е на опасност се пита тук явно...
2
2
v5555
v5555
20.10.2015 19:36
Хей,говориш за това как се чувстваш.Според мен начина по който се чувсваш те привлича.А замислял ли си се,че ако стигнеш до края дали няма да бъдеш разочарован? На мен ми се е случвало.....
3
42
Ок
Ок
19.10.2015 11:54
От мен да го знаеш...! Не съсипвай 10 годишната връзка с момичето което обичаш, заради моментното увлечение! Много е лесно да унищожиш, да изградиш е трудно. ВЕрвай ми!
18
42

Рейтинг

3.1
Общо гласували: 8
50
44
31
23
10
Дай твоята оценка: