ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Момчето ще се появи, когато съдбата иска

Момчето ще се появи, когато съдбата иска

Момчето ще се появи, когато съдбата иска
Здравейте! Аз съм на 33 г и се занимавам с различен вид енергии като рейки и шамбала, смятам че е добре всеки да се развива духовно. Разбрах, че имаш отличен поглед върху нещата и отлично мислене, смятам че да си девствена на 16 си е съвсем нормално, по хубавото е това от колкото да си легнеш с неудачният човек.

Повявай, това и психически рефлектива за в бъдеще, всичко трябва да се прави с любов, всичко си идва когато на човек му е писано, смятам че ако съдбата "се бави" за нещо то ти готви нещо голямо и истинско.

Не спирай да мечтаеш за огромни неща. гледай себе си, тези които те "подиграват" само ти завиждат, това мисля аз! И да не спрат подигравките трябва да се научиш да приемаш реално нещата и да си щастлива че имаш това което те са загубили, чистотата и невиността, а това ти дава реално избор и време кога и с кого точно да се случи.

На някой се случва да са излъгани от момчета да са се възползвали от тях, радвай се на това колкоот можеш по дълго даже и да имаш приятел, който те обича и държи на теб винаги ще те разбира и ще чака с лекота да се почувстваш готова за това.

А подигравките идват от хора които не са щастливи и доволни, смятам че от грима няма голяма полза, даже това са химикали които тровят организма ти, а и сега в модните тенденции е модерно само да подчертаваш, не да заличаваш лицето си с грим, разбиранията са че с повече грим е разкриваш красотата си а я замазваш.

Вярвай повече в себе си, аз сега съжалявам че навремето не съм учила повече, за да имам повече избор днес, за това те съветвам да вярваш повече в себе си, бъди самоуверена и се радвай с широка усмивка а уста на това което имаш, аз ти завиждам благородно, Смятам че ако им простиш за това , че те подиграват и приемеш факта че си си супер така, и е им обръщаш внимание, смятам че те ще се замислят и ще спрат.

Намери си повече приятели, такива като теб, да си допадате в мирогледа и общувай повече, момчето ще се появи, когато съдбата иска, най хубавите работи стават най бавно и не са лесният начин. Надявам се да съм била полезна с отговора си.

Бог обича смелите, никога не се съмнявай в себе си и в анчина по който правиш нещата, това е уникално че запомняш нещата и умееш да учиш. Не се тревожи заради хората, ти си си ти и икой не е над теб, само небето.


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
pyti
pyti
08.07.2015 14:49
айде моля ви се с тея рейки и тъй подобни човек сам решава съдбата си и енергията или е има или е взима от друг човек всичко е до волята душата и дали е материалист или духовен човек който живее от емоциите и преживяванията и вижда нещата по по различен начин това са хората които имат връзка със природата
0
0
:)
:)
04.09.2013 10:47
Да наистина жалко, че се обърках с публикацията на отговора ми и момичето не го е прочело, но тогава бързах и бях в сайта за първи път!
0
0
цветелина илиева
цветелина илиева
04.09.2013 07:38
написанато е абсолютната истина
2
0
МК
МК
03.09.2013 21:20
Язък за изписаните мъдрости, след като не правите разлика между коментар и нова тема. Някак казаното губи сила...
0
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: