Съпругът ми има друга

Съпругът ми има друга
Този проблем ме терзае повече от година, но все не намирам сили да споделя с някого. Сега ще се възползвам от сайта за да поискам вашето мнение.

Женени сме от 10 години и имаме две хубави дечица. Унесена в ежедневието и грижите за дома и децата изпуснах съпруга си.

Вече със сигурност знам, че има връзка. За нея ми казаха всичките му колеги и други наши приятели. Той явно вече не се и крие от никой.

Когато се прибира вечер все очаквам да каже, че иска да се разведем, че ще ни изостава и все от този род.. Никога не съм показала, че знам за нея. Живея в страх.

Чудя се дали да му кажа, че знам всичко и открито да се разберем, за да не стоя в това неведение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (29)

Изпрати
милена
милена
11.10.2015 16:52
много кратко сте описали : изпуснах съпруга си , унесена в грижи по децата и семейството, от което личи че все още го обичате , и че сте си дали сметка с кое и какво сте го изпуснали. Потърсете помощ от психолог , или просто си поговорете с него. Изяснете си бъдещето си . И тогава решавайте.
0
0
писана
писана
04.10.2015 16:22
като нямате достоинство търпете го много жени има като теб дето ги правят на прости и търпят или вярват на мъжете си които ги лъжат в о4ите
5
0
Аси
Аси
29.08.2015 20:55
Хващай си и ти гадже! Ще ти се отрази добре. Стига сме робували на норми.
Не е нужно никой да разбира. Не споделяй.
9
0
Татяна
Татяна
07.08.2015 20:40
Аз заведение ще вземам с неговата бивша Вие се тормозите излишно
0
3
Есте
Есте
13.07.2015 13:32
Как може да търпите такова нещо акъл не ми го побира!!!Вие достойнство нямате ли???
6
3
Иа
Иа
13.07.2015 00:41
Аман от тъпи циврещи .... Мъжа й си живеел живота. Ами живей си и ти твоя. Брака е най-голямата простотия измислена от човека. Мъжете и жените са ПОЛИГАМНИ. Или го приемете или ходете се гръмнете, защото не можете да си преборите с природата. Можете да опитате, но ще загубите. И не ми разправяй, че откакто си се омъжила си станала сляпа и глуха за всички останали мъже. Не казвай, че не си флиртувала с касиера в магазина, или с треньора във фитнеса, или със сервитьора в ресторанта и т.н. Виждам навсякъде около себе си как се разбиват илюзиите. "И заживели щастливо до края на дните си" е приказка и нищо повече. Гледай си децата и си живей живота. От два часа слушам същата простотия, но от другата страна. Най-добрия ми приятел ми рева до сега, че е разбрал, че неговата кукла спи с шефа си. Не че моето приятелче и е било вярно през тези седем години. Той може, тя не може. Айде сиктир! Писнало ми е от лиготии. Живейте си живота, хора, за да не се окаже накрая, че той просто е минал покрай вас. Нали знаете, че колкото и да съжалявате да нещата които сте направили, повече съжалявате за нещата, които не сте.
22
7
амбар
амбар
08.08.2015 09:05
Добре казано !
4
0
???
???
11.03.2015 16:11
Какъв съвет може да се даде на някой, който цяла година търпи нещо без никаква реакция. Защо толкова време не е потърсила такъв. Някой вярва ли, че поне един от всички тези, от които е научила новината не са и давали съвети как да постъпи? Аз не. Най - малкото защото "бай Ганьо много обича да дава съвети без никой да му ги е поискал. А тя споменава, че и техни приятели са и казали за другата. Просто тук с пълна сила важи поговорката "всеки заслужава съдбата си". Т.е., ако тя искаше да направи нещо по въпроса щеше да го направи и без нечии съвети, защото това засяга само нея и нейното семейство.
4
1
Ми
Ми
14.04.2014 13:33
Много време сте мълчала госпожо.Според мен щом се е стигнало до тук, не мисля че трябва да се опитваш да си го връщаш. Той отдавна ви е забравил.Дори и да остави другата и се върне при вас, Вие как ще се чуствате, ще бъдете ли щастлива, ще му вярвате ли, спокойна ли ще бъдете. А доверието къде е. Секса ли е най важния. Отговорете си на тези въпроси и тогава вземете решение. Сигурна съм че няма да сгрешите.
10
1
si si
si si
26.06.2015 00:21
dali jenisata my si e zadavala tezi vaprosi i dali si e otgovorila pravilno na tezi vaprosi v moia slyhai
0
1
si si
si si
26.06.2015 00:09
edna godina e nihto . a kakvo hte kajete za pet godini i kam hesta .pri polojenie he ohte na parvata godina jenisata na hovek behe razbrala a sahto i vseki znaehe.
1
1
д
д
05.03.2014 14:04
Той явно те мисли за лабилна щом си позволява да не се крие, дори може би умишлено иска да разбереш за да не се налага да ти казва лично, което си е постъпка на мишок. 10 години съвместен живот са достатъчни за да се познавате добре и на него да му е пределно ясно че тебе те страх.. само не разбрах от какво.. че ще те напусне ли? Една година е много време а отлагането не е решение. Нагласи се психически, изплети си кошницата така че ти и децата ти да сте добре при евентуална раздяла и действай. Консултация с адвокат ще ти помогне да вземеш решение. Боже как ме е гнус от подобни дребни твари... Не се давай, и концепцията че "унесена в ежедневието си изпуснала мъжа си.." ти е тотално погрешка. Запомни никой не е длъжен да варди другарчето само и само то да е доволно и да си опазим семейството. Мъжа ти е възрастех човек, предполага се че може да си взема решенията и да си носи последствията. Не бъди наивна и не се поставяй в позицията на жертва. Действай и успех :)
25
1
дд
дд
20.01.2014 20:27
И защо не си му казала че знаеш и защо го щадиш?Кажи му всичко което знаеш,що за за живот е това напрежение и недомлъвки.Седнете нормално и се разберете,в крайна сметка и ти имаш достойнство и трябва да си в крак с нещата,съумей да си намериш друг стимул,нали децата са ти живи и здрави най важното,другото се среща доста често в семействата,гледай по философски на живота,радвай му се,промени нещо в себе си,живей пълноценно!
6
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: