ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Старата любов се завърна в живота ми

Старата любов се завърна в живота ми

Старата любов се завърна в живота ми
Здравейте отново На кратко ето я и моята история:
Преди две години бях на 15 години се запознах с едно момче (много добро красиво и разбрано) така след месец излизане с него започнахме нашата "връзка", но и двамата бяхме малки и не знаехме как да се държим един с друг и така тя свърши много бързо. . .

След това изминаха малко повече от две години, през които не се поглеждахме, нито си говорихме. . . На скоро той реши да бъдем приятели и така не след дългото ни "приятелство" той ми каза, че все още има чувства към мен и иска да сме отново заедно. . .

Но аз усещам, че той доста се е променил за тези 2 години. . . вече не е толкова мил и добричък. . . Накратко той не се интересува от мен, а уж има чувства към мен. . . първия път, когато бяхме заедно постоянно беше до мен интересуваше се от проблемите ми. . .

Накратко мисля че иска само да спи с мен нищо повече, страх ме е, че ще ме нарани, а аз май го харесвам. . . Всъщност аз не съм грозна и имам хубаво тяло и съм свикнала момчетата да търсят от мен повече секс, от колкото сериозно връзка. . . Искам това да се промени! Благодаря
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Аполо
Аполо
02.12.2013 01:49
Момиче...стара връзка е като прочетена книга...какъв е смисъла да възобновиш всичко това щом вече знаеш края... :)
0
1
Аз, коментаторът
Аз, коментаторът
01.12.2013 16:08
Още няма 18, а вече 'свикнала да я искат само за секс'.. Честно, хора, стегнете се малко. Ако пък толкова го искаш, изчукайте се и да ти се маха от главата, вместо само да го мислиш. Ако вече ти искаш сериозна връзка, но никой от 'ухажорите' не ти допада, то просто изчакай. Не е задължително да си с някой. Да си сам не е забранено. В този сайт се начетох на толкова глупости, че си задавам въпроса това истина ли е, или някой си играе по няколко часа на ден да измисля историйки.
Към редакторите: Ако искате хора с увлекателни истории, потърсете ме..обичам да измислям истории.
1
1
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
23.11.2013 18:27
Ами ти самата си намекваш, че не ти дава вид на сериозен, и мислиш, че иска само интимност и дотам.
Защо ти е след 2 години и нещо да се връщаш назад и да си припомняш минали неща? Щом сте се разделили по някакви причини, значи трябва да се замислиш...
По-добрия вариант е: избери си най-доброто от другите 3 предложения и опитай! Може да имаш повече късмет, отколкото с този..
0
0
Поля Стоянова
забравих да спомена, че в момента имам предложения от 3 сериозни момчета за сериозна връзка, но аз искам него... И също така имам много "ухажори", но никой, освен него не ме интересува... :)
0
1

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: