Животът ми се срина

Животът ми се срина
Здравейте. Искам да споделя моята история и ако можете да ми дадете някакъв съвет. Нашите са разведени и аз живея с майка ми от 11 години (на 15 съм).

Тя изключително много държи на оценките и постоянно ми се кара за четворки. Но това не е най - важното. Тя ми беше казала да не надвишавам определена сума за телефона и аз без да искам я надвиших с 10 лева.

Тя ме наказа без басейни, без никакви излизания, без никакви пари и каквото и да е било друго до края на лятото.

Другото, което е, че днес научих, че баща ми е ослепял. Всичко това за 1 ден ме срина психически. Поставете на мое място и моля ви дайте ми съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Дора
Дора
04.07.2012 11:59
Що се отнася до уроците, това е най-важното за теб като подрастващ и след време ще го осъзнаеш. Съжалявам за баща ти, случват се такива ужасни неща и най=лошото е, че тепърва ще ти се случват. Това калява, учи и те прави по стабилна в реакциите и емоциите ти. Важното е. че родителите са живи и здрави. Ако се научиш да преодоляваш негативното, по-лесно ще имаш очи за хубавите неща в живота
0
0
Roma
Roma
29.06.2012 14:50
Мило момиче,учи се и бъди опора на родителите си,нищо,че не са заедно!Учи за себе си,не за оценки,или да се харесаш на майка си!Много е важно какви оценки изкарваш,защото после те образуват бал,който ще ти трябва да кандидатстваш във висше училище.А там и стотните са важни!Нали не искаш да си сервитьорка цял живот?Висшето образование дава по-голям шанс за по-добра заплата и по-добър живот!Трябва да помагаш и на родителите си-примерно на баща си,който е загубил зрението си.Животът е труден и суров и трябва да си сериозна и отговорна,за да посрещаш предизвикателствата му с достойнство!
0
0
Невена
Невена
20.06.2012 18:33
Никой не може да ти даде адекватен съвет,защото само ти си знаеш реално какво ти е.Моето мнение е да седнете спокойно с майка ти и да поговорите като зрели хора,все пак не е дошъл краят на света заради едни десет лева.Не знам дали си от голям или малък град,но ако майка ти разрешава може да изкарваш пари с разнасяне на флаери,вестници (на Кауфланд или Лидл или някоя друга верига) или да продаваш сладолед.
Не се отчайвай и не прави глупости най-важното,животът е пълен с изпитания и трудности.Днес може да ти е тежко и трудно,но утрешният ден ще е по-добър бъди позитивна :)
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: