Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Той ме хвана да се галя и ме заряза!

Той ме хвана да се галя и ме заряза!

Той ме хвана да се галя и ме заряза!
И двамата сме на 19 години, работим и двамата.
Разбираме се, много рядко се караме, той е приятел с моите родители, и аз съм приятелка с неговите с една дума всичко е точно между нас.
Но нали понякога и аз имам нужди, бях легнала на леглото, и се галех ( тогава мислех, че е на работа).
По-едно време той влезе, видя ме побесня и излезе.
Не ми е казал, и една обидна дума но, откакто ме хвана да правя това той се отврати от мен.
Не ми говори, спря да ми звъни, дори вече не прекарва време с мен. Спря да пише, спря да звъни а връзката ни беше толкова хубава. . . .
Не мога да повярвам, че заради такова нещо ме заряза
какво да правя?
Как да си го върна?
Стана ми ясно, че той ми се разсърди като ме видя в това състояние.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Йордан
Йордан
11.08.2016 23:13
Не си го връщат,щом това не му харесва значи е глупак.
8
0
безименния
безименния
21.05.2016 23:33
ти представяш ли си да те хване с вибратора, напрао не ми се мисли......
10
2
Светльо
Светльо
21.05.2016 16:39
Мило момиче след като прочетох и историята ти и коментарите под нея ще ти кажа само, че това си е чист комплекс от негова страна. Не се е отвратил а както някой по долу каза засегнала си все още не до там мъжкото му его. Аз съм на 31 вече но си спомням когато бях на 20 а приятелката ми тогава на ненавършени 19 и аз я хванах в такъв момент. Естествено на тая крехка възраст гордоста малко превишава нормалното и в мен за миг се появи нещо като разочарование и обида но си стъпах на краката веднага и вместо да правя безсмислени циркове както също някой спомена по-долу се включих. Е да в началото беше лекко засрамена но дадох всичко от себе си за да и покажа, че няма от какво да се притеснява и че си я харесвам още повече. Та кой нормален мъж би се възмутил чак толкова от това неговото слънчице да е малко по палаво. Вследствие на правилната ми реакция смея да кажа, си прекарахме страхотно после. То си е природа никой никога не знае кога и къде ще го хване мерака. :) Относно момчето опитай се да се свържеш с него и му обясни правилно каква е ситуацията. Ако изобщо не реагира и категорично отказва да се видите и да поговорите то значи цени повече егото си от връзката ви и няма смисъл да правиш ненужни жертви. Една истинска връзка се гради върху здрави основи от разбиране, уважение и взаимни компромиси всичко останало е излишна суета която разваля връзката.
15
1
анонимен
анонимен
13.05.2016 19:08
според мен още няма достатъчно сексуален опит и се е обидил главно,защото е помислил,че не те задоволява достатъчно,за да си стигнала дотам да се задоволяваш сама
12
0
дедо
дедо
09.04.2016 10:46
Мило момиче, запомни едно- дали сама ще се галиш, или някой друг /различен от партньора ти/ ще те гали- не е важно.Важно е да не те хванат.А тоя,твоя-зарежи го, още не е пораснал достатъчно и не е натрупал нужния за една връзка опит.
4
3
Митко
Митко
08.04.2016 22:59
Ела при мене бе котенце...аз ако те видя да се галиш...още повече бих се възбудил даже...
14
7
miglena
miglena
23.03.2016 14:32
Аз пък мисля, че трябва да поговориш с него. Попитай го защо така е реагирал - може да не се е отвратил, а обяснението да е друго. Общуването е най-важното в една връзка.
8
5
Пламена M.
Пламена M.
23.03.2016 14:31
Абсолютно съгласна с предишния коментар!
6
4
БигБос
БигБос
23.03.2016 12:48
Защо ти е изобщо да си го връщаш? Задоволяването на сексуалните желания е напълно естествено и честно казано не виждам защо приятелят ти е реагирал така. Един сигурен мъж на място не би останал отвратен от гледката, а напротив - би се възбудил и би се включил с удоволствие в играта. Може би е време да си потърсиш такъв, а да не се занимаваш с несигурни в себе си младежи, които не знаят кое къде да сложат.
28
15

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: