Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Той ме мами

Той ме мами
Много съм разстроена от това, което става около мен. За това реших да споделя с някой за всичко онова, което ме тревожи и притеснява.

Искам да излея мъката и огорчението си, дано се намери някой, който да ми помогне със съвет.

На 32 години съм и съм омъжена от 8 години. Винаги съм смятала, че бракът ми е стабилен и нищо не го заплашва. Но това беше до преди месец, когато една приятелка ми каза, че няколко пъти е засичала мъжът ми с млада жена.

Търсех си успокоение и сама се убеждавах, че това е колежка от службата. Докато не го попитах директно. Отговорът беше утвърдителен. Той си призна дори без да увърта. Каква наглост. Обясни, че според него е само някакво временно явление.

А аз съм обхваната от ярост. Дали и аз да не направя същото, за да види той колко е гадно.Или да взема решение да го напусна.

След като веднъж ме е измамил, той може да го направи отново и отново. Разочарована и огорчена съм.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Tabasko
Tabasko
03.12.2010 15:14
Според мен никога не бива да се мисли, че даден брак е стабилен и нищо не го заплашва. Според световната статистика около половината от браковете се разпадат, а над 2/3 от останалите бракове съществуват заради материални и парични интереси, с дефицити, унижения, тормоз и т.н. Пълна и истинска хармония и щастие са много рядко явление. Така, че ако не искате да бъдете разведена жена, което в България за съжаление е значително по-лошо, отколкото другаде по света, ще трябва да се настоите за компромиси всякакви - изневери, следене, прошки, вечери със свещи, съблазняване с гащи-прашки и т.н.
0
0
НИ
НИ
02.12.2010 10:06
Искам само да отбележа, че историята си се повтаря от както светът съществува. Eдинствената разлика се изразява в начина, по който хората реагират в подобна ситуация. Някои преглъщат в името на нещо или, защото и те си имат любовници, други не могат за нищо на света. Не знам в коя категория си. Постъпи както намериш за добре, но в своя полза. Дори направи същото, но само ако смяташ, че това ще те удовлетвори или успокои. Но в никакъв случай за да види той колко е гадно, защото за съжаление нищо няма да види. Горе главата и успех. Помни, че и хубави неща ще ти се случат в живота.
1
0
Daniel
Daniel
02.12.2010 05:28
Приготви се да очакваш неочакваното. Гледай някой филм на Уди Алън, за да видиш живота откъм ироничната му страна.
1
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: