Той ме разочарова

Той ме разочарова
Здравейте! Искам да споделя моята история,моето интернет запознанство,с човекът който ме обърква повече от всичко. Случи се един обикновен следобеден ден,запознахме се в скайп,в началото не знаех какъв е, но постепенно от разговорите ни се оказа,че е свестен,отговорен и добър човек.

Предложи ми среща много бързо,да,обаче аз все си намирах причини и отказвах.С течение на времето реших да му споделя някои неща за себе си,че досега съм си нямала приятел,че не съм ходила на работа,и че нямам приятели,да,така се стече животът ми,не съм го желаела да е така,но срамежливостта ми може би има пръст в цялата тази идилия,а и приятелите ми вече са по другаде,отдавна завърших училище,на 26 съм.

Той не го прие много добре,съмняваше се,чудеше се каква е причината,чухме се няколко пъти по телефон но и там не се получи..каза ми,че нямало много топлина в гласа ми,че не съм говорела много,аз не съм такава каквато ме изкарва,но съм чувствителна и притеснителността ми винаги проваля всичко,не мога сякаш да разкрия истинската си същност.

Първоначалното му очарование се превърна в разочарование.Сега сме толкова отчуждени,че постоянно се караме и дразним,може би вината е в мен..може би не постъпих правилно като му споделих..сякаш го изплаших..но ми е мъчно и искам да променя мнението му,но как?На ръба беше да ме блокира,изтрил ми и снимките онази вечер,като се ядоса,не искам така да се получава,но той понякога сам ме провокира и,като че ли не може и да се усети.

Различни сме,да,аз съм най-обикновено момиче,той има висше образование,ходи на работа.Помисли си,че съм влюбена в него,често слагах сърчица на аватара си и веднъж ми каза в един разговор''може и да съм непознат,но усещам че си влюбена в мен..''честно казано..не знам точно какво изпитвам..сякаш е смесица между симпатия и объркване..боли ме..но той си мисли,че преигравам за всичко и се изкарвам едва ли не''мъченица''.

Труден харяактер има,но и моят не е лесен.Казах му веднъж след един разговор,че сякаш изпитвам чувства към него,защото наистина имам усещането,че изпитвам,но той не ми вярва и ми каза''как може при положение,че не сме се виждали,не сме разговаряли на живо..''.Сега му казвам,че не съм влюбена,по-добре е да не го обърквам повече..

Не знам какво си мисли вече..Казва ми,че не знам какво искам..Да,прав е,но наистина изпитвам нещо към него,макар и неосъзнато..Много обиди си нанесохме от някои от разговорите ни..но не мога да сложа край,на ръба бях..но нещо все ме спира,а за него не може да има чувства между нас при положение,че сме нямали общи интереси.Разговорите ни честно казано не вървят,той иска теми за разговор,аз все не мога да измисля..

A и той не ми помага особено..не може само аз да се опитвам..Дори и на психолог ме изкарва,че трябвало да ида..Хем ме ядосва,хем и не мога без него,аз ли не съм добре?,не знам..Какво да направя?Трудно ми е наистина..Какво мислите вие???
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Авторката
Авторката
06.07.2013 21:18
Ами да,има,права си..просто за секунда видях нещо в него,което остана и до днес,мъчи ме това,че всичко между нас ще остане загадка,какво щеше да се случи,дали щяхме приятели да останем,а може би нещо повече..никой не знае,ето това е тъжното,толкова време да си пишем и накрая да не се видим..мъчно ми е определено,но какво мога да сторя??..винаги всичко се проваля..Едно е сигурно,няма лесно да го забравя..а защо и аз не знам..това е.
0
0
cvetelina
cvetelina
04.07.2013 07:06
ако иска да се връща.но май ще е по добре да не се връща.мъже колкото искаш
0
0
Пак съм аз,авторката
Пак съм аз,авторката
01.07.2013 21:19
Какво да му бия шута?..хахах,ние вече станахме като народна песен с него..ту ще се виждаме..ту след 2 дни се скарваме,а пък колко пъти се блокирваме,нямаш си на идея и пак отблокирваме.Аз ли му бих шута..той ли ми го би,не знам..ноо времето ще покаже,и да го блокирам,какво?,повече не мога да загубя..Не знам бе,не го разбирам,изкарва ме все виновна,много ме хваща яд и съм му сърдита,няма да му пиша,ако ще,той да ме потърси..ако иска де,негова си работа..а сърцето още ме боли,липсва ми,необяснимо е,какво е това,не знам,какво повече има да ме боли..карай,дано поне е щастлив,желая му го от цялото си сърце,аз и без това не съм,но какво да направя?..трудно е с него,все се обърква всичко..писна ми,спирам да му мисля,ако е имало нещо би трябвало да се върне,нали?
0
0
cvetelina
cvetelina
01.07.2013 18:53
може би трябва да му биеш шута.тъкмо ще те боли по малко.
0
0
От авторката
От авторката
01.07.2013 17:58
Ами нищо,какво да стане,не сме се виждали с него,наскоро бяхме пак писали,но пак се скарахме.Не мога да се реша и това е,той ми се струва,че иска да се видим,но аз все не намирам смелост.
0
0
cvetelina
cvetelina
03.06.2013 22:08
какво стана с въпросното момче?
0
0
Лили
Лили
04.04.2013 00:31
мога да споделя мой случай и дано ти помогне. Писах си с едно момче повече от половин година, но бяхме от различни градове и така не се срещнахме. Беше страхотен, разбирахме се идеално... имаше нещо различно и хипнотизиращо в него. отидох да уча в неговия град,не заради него, така се стекоха набързо обстоятелствата.споделих му и той стана много нетърпелив, доста настоятелен... чак плашещо. Нали си има някакви граници, чисто човешки... оказа се, че човекът зад никнейма няма нищо общо с реалността. бях направила грешката да споделя огромна част от личните ми истории, а и къде ще живея като студентка... Таааа няма да изпадам в подробности, но стигна се до там, че като се звънеше на вратата - излизах с нож. Човекът наистина не беше този, който показваше часове наред... месеци, в чата. Така че не идеализирай толкова човека отсреща, щом не те приема каквато си , не е за теб! Мислиш ли, че си заслужава? понякога имаш чувството , че го познаваш по- добре и от майка му, но истината е съвсем различна! Отдръпни се,дай му време,а той като премисли, съвестта му ще проговори, ако ли не - бий му шута! всичко преминава! :)
0
0
cvetelina
cvetelina
03.04.2013 21:34
ето затова смятам че е по добре да го видиш на живо.това с виртуалното пространство е една голяма лъжа.обичам истинсите и неприкрити хора.лъжата колкото и да е хубаво после ти загорчава.а никой не иска да бъде лъган.
0
0
Ив
Ив
03.04.2013 18:06
Виртуалния свят за жалост може да заблуди много хора. В него ние можем да бъдем всякакви, да се държим както ни е кеф без да се притесняваме особено как ще ни приемат отсреща. По това което чета ме навежда мисълта, че сте стигнали до там, е винаги ти му пишеш първа. А на него явно му доставя някакво удоволствие да те разиграва. влюбваш се в човека, който той представя пред теб, а истината може да е далеч по различна. Имах случай в който един в чата ми се правеше на много голям, после като ме видя две думи смислени не можа да каже, беше смешен, аз бях себе си а той беше фалшив. Разбрах защо толкова ми се правеше защото на живо беше една мишка... определено по различен от на снимките. Имам и друг случай пак така с един бая ми беше допаднал, ама случайно като го видях на живо и всичко приключи буквално поне за мен хаха. Ако искаш го покани, стига си се страхувала да живееш, се пак това ти е шанса. Покани го отпусни се говори, бъди себе си усмихвай се покажи, не докажи му че греши. Кой знае може да се окаже той този път от другата страна! Теми за разговори много. Природа,местности, духовност, астрология,спорт,музика, филми,книги...Не дей да изглеждаш отчаяна.Поне като се видите независимо какво стане ще можеш да продължиш без да се питаш ами ако..
0
0
:)
:)
04.03.2013 16:03
По всичко, което прочетох си объркана и си направила грешка, че си му споделила толкова много, без да се познавате,също така го харесваш, въпреки, че отричаш да си влюбена в него. Всеки се стреми да бъде харесан от другите, затова е по-добре да не споделяш всичко с някого, когото не познаваш. Моят съвет е да не си го слагаш толкова присърце-отпусни се и бъди себе си, не споделяй всичко, което искаш, а само това, което смяташ, че би ви свързало по някакъв начин. Ако въпреки това все още не те харесва и се дразните - по-добре си потърси друг, с когото да си пишеш :)
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: