Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Каза ми, че е девствена! Да ѝ бъда ли първият?

Каза ми, че е девствена! Да ѝ бъда ли първият?

Каза ми, че е девствена! Да ѝ бъда ли първият?
Здравейте
Мъж съм и е странно да пиша тук, но се надявам дамите да изкажат мнението си по въпроса ми. Аз съм на 32 и скоро се запознах с едно момиче с 10 години по-малка от мен. Много се харесахме, излизаме, закачаме се, но официално нищо друго. Привлича ме, умна, красива, възпитана, с две думи е свястно момиче. Стана на въпрос нещо за секс и тя взе, че ми каза, че е девствена. Във възраст съм, в която не очаквам да срещна такова момиче. Изненадах се много, но не неприятно. Щом ми го сподели, приемам, че тя също има интерес нещо да се случи между нас, обаче ме гложди съвестта.

Работата ми е свързана с това да има доста и привлекателни жени около мен и ме притеснява как на нея ще й понася. Аз не се интересувам от тези жени, защото като цяло не са ми по вкуса, да не кажа, че са ми евтини. Харесвам я много и не искам да я нараня. Ако се отдръпна сега с цел да я предпазя, ще реши, че е заради това, че е девствена. Ако реша пък да остана с нея и да започнем връзка, се притеснявам тя да не съжали. Млада е, дори леко невинна и колкото и да съм поласкан, че имам шанс да съм й първия, се колебая. Ако не беше скапаната ми работа, не бих се поколебал изобщо, но сега се чудя дали трябва да съм с нея. Ще се радвам да разбера мнението на дамите по въпроса. Какво бихте искало вие на нейно място?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
ivanela
ivanela
20.07.2016 15:42
Защо, не се ожените първо? Естествено, ако сте готови за това. След това ще отпаднат всички подозрения и притеснения от твоя и от нейна страна.
4
3
УшмиФка
УшмиФка
02.06.2016 16:43
Говори с нея. Обясни и го, нека тя реши. Ако ли не, не ти пречи да си с нея известно време (няколко месеца, година) без интимност. Ако я харесваш - ще я изчакаш.
8
0
iveto
iveto
28.05.2016 20:19
Девствените жени са евтини ?!!!! Твоето мнение е супер обидно. Тя иска сериозна връзка. Щом е на 22 значи търси правилния. И добре прави като се е пазила от боклуци като повечето. Признателна съм и и даже го ценя високо. Аз самата съм такава и просто знам защо тези момичета се пазят от секс до по - късна възраст.
12
3
Пламена M.
Пламена M.
25.05.2016 15:40
Бъди с нея, не само тя, но и ти си добър и умен човек. Тя би се притеснила от работата ти само и единствено ако ти наистина имаше интерес към тези жени. Аз мисля, че дори ще е поласкана, че въпреки възможностите които имаш, избираш само и единствено нея. Успех!

П.п. Рядко днес се срещат честни и свестни момичета на възраст около 20. Не я изпускай, ща съжаляваш.
7
1
Госпожа Иванова
Госпожа Иванова
23.05.2016 13:22
Младежо,първо да поясня че съм на 53 ,жена с два брака и майка на син и дъщеря ,на 20 годишни близнаци.Тоест имам достатъчно житейски опит.От,написаното от теб,ти никаде не спомена че се притесняваш че девойката ще я боли,че това е важна стъпка за нея.Просто си наблегнал че в работата имаш красиви жени.Ти всъщност искаш само да спиш с нея.
13
3
Всеки
Всеки
22.05.2016 17:56
”Работа ми е свързана с красиви жени„!Добре,ама ти можеш да срещнеш,всяка секунда от твоя живот красива жена!Според мен,ти си повърхностен и незрял!Защо,по добре не си признаеш ,че си е харесал!Привлякла те е,но не знаеш още от начало дали ти се пикае или ебе с нея..И,понеже като правиш секс с нея се обвързваш с нея да си и първия ,биеш отбой.Кой ,остава наранен?И,после се питате защо жените са кучко с вас? Нямало свесни жени!А,свесните кой ги цени!Да си девствен се оказва че е недостатък!Уай!
5
0
Анонимна
Анонимна
21.05.2016 14:21
Съжалявам ,миличък но моя коментар няма да бъде мил към теб.Защото ми писна да се убеждавам че мъжете в днешния свят сте путку. Понеже ,всеки ден чувам,че в днешния свят нямало свестни жени и че всички жени сме курви и златотърсачки.Намерете ли св ясна,,,ужас,тя е девствена.Тя,няма да е като порно актриса!И,веднага тичате при поредния парцал,защото тя ти го лапа без свян!И,какво излиза,не харесвате курви,а ма все при кривите тичате.Не,харесвате златотърсачите,ама и жена със стабилна работа и доходи не ви понася.Ако,беше дядо щеше да е щаслив че си и първия.И,щеше да направи така да си и единствения!Щеше да се старае да се превърне в принца н бял кон за нея!Това му липсва в днешния свят Мъже!
13
1
Магии
Магии
24.05.2016 10:49
Има много свестни жени,прекалено много не са борят на пръсти. Просто след среща с индивид като теб се осъзнават,че да си курва повече се цени за съжаление!
7
0
Шерлок
Шерлок
21.05.2016 23:53
Това дълго и неразбираемо изливане на душата как си работещо момиче дето не си изкарва парите с отваряне на краката, пък мъжете не ти обръщат внимание ли беше? Да ти издам една тайна и на доста заблудени други девойки - мъжете колкото и да не харесват курви и златотърсачки, винаги ще ги търсят понеже не са киселяци, а не защото го лапат без свян. То ако сте я докарали до лапането и ще се оправдаваш със свян....мерси. Мъже има колко си искаш, които се грижат за жените си или най-малкото дават каквото могат за да го правят. Проблема обикновено е че не си казват поначало ако искат само да Ви изчукат, понеже няма да им пуснете. И другия главен проблем - жените които си седят до мъжа във всякакви трудни ситуации и се грижат за него и къщата си, вече ги пишат в червената книга. По-лесно е като стане трудно да идеш при някой "приятел", понеже мъжо ти бил некадърен, все едно мама и тати са ти го избирали.
И конкретно за случая понеже не си разбрала нищо от запитването на човека - вярно е путка, но единственото му женствено е това че не може да вземе решение понеже е нерешителен и му пука повечко за девойката. А всичко е елементарно принципно - правиш това което ти се прави, други хора няма да ти дадат по-добър избор от този който сам ще направиш. Просто трябва да си откровен с девойката като и обясниш на нея това което си писал тука и да я оставиш тя да реши. Ако и ти я искаш и тя теб, правиш и сефтето и каквото се получи после. Ако тя е недорасла да може да си живее с изборите които прави, би било само неин проблем. Твоята съвест може да е гузна само ако я прилъгваш за да я изчукаш и зарежеш. Но ако беше такъв случая нямаше да има подобни писания. Та давай малко по-мъжки, минал си 30-те все пак. Не върви да си нерешителен като ученик или някой без топки, дето си е лафа.
3
6
alexa
alexa
20.05.2016 18:05
Tova e strahotno che ti shte si I purviq tova prosto e nezabravimo za momicheto razbirase !
Ako vse Pak reshish da go napravish nqma da sujalish samo budi mnogo nejen che vse Pak na neq shte e za purvi put
11
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: