Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Толкова ли е важен първия път

Толкова ли е важен първия път

Толкова ли е важен първия път
здравейте! Пиша ви за да ви попитам според вас нормално ли е на 17 да съм девствена? доста от приятелките ми не са и се чудя дали не съм изостанала или просто те са прибързали? И също така според вас трябва ли първия път да е с човек когото обичаш? знам че са тъпи въпросите но. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
Rosi
Rosi
28.11.2015 20:06
Не се притеснявай, аз го направих когато бях на 17 и го направих, защото всички ми се подиграваха, всички бяха правили секс, само аз бях девствена. Не беше това,което очаквах,мислех, че първият път ще е специално, но не беше нищо особено. Съветът ми е да не слушаш това, което говорят другите. Направи го с любов, а не просто защото ще си като другите.
3
0
силвич конева
силвич конева
28.05.2014 01:17
няма значение във възрастта може да си на 12 може да си на 15 може и на 17 колкото по-малка го направиш толкова по-добре.....но най-важно е да си уверена във себе си че го искаш ...аз го направих на 14 ..ти ако имаш сериозна връзка като моята ..аз сега съм на 18 още съм във връзка с това момче имам предвид че още сме заедно ...да не се отклоняваме от темата ,ако наистина обичаш това момче с което си направете го много е приятно няма да съжеляваш но най важното е да си уверена във себе си .....
0
3
Приятелка
Приятелка
20.03.2014 20:09
Моят първи път беше на почти 18 години и не съжалявам. Всичко зависи от това кога ти ще се почувстваш готова, а не кога другите смятат, че е време. По-добре ли е на 12/13 години когато все още не са се развили, а вече за секс почнали да мислят и правят. За мен това не е нормално. Не бързай, когато си готова ще го почувстваш ;)
2
0
Димитър
Димитър
16.01.2014 17:41
Не,въпросите не са тъпи.Това са нормални въпроси за твоята възраст.Понеже казваш,че повечето ти приятелки вече са го правили,искам да те питам нещо.Ако повечето ти приятелки решат да скочат от някой мост,ти ще мислиш ли,че и на теб ти е време да го направиш?Не е важно какво и кога го правят другите.Важното е какво е какво и кога ти искаш да направиш нещо.Ще бъда напълно откровен с теб за първия път.Не е толкова важно кое ще е момчето.Знам я историята за специалното момче,но това са глупости.Нито ще се ожениш за момчето,с което го правиш за първи път,нито ще го помниш след години.Най-важното е момчето да е внимателно когато го правите,за да изпиташ удоволствие от това.Това е моето мнение.
3
0
Анджела
Анджела
23.11.2013 02:55
Скъпа нормално е.Всеки е готов по различно време и възраст.Няма точно определени години за това.За момичетата е желателно ,това е само веднъж и е нещо специално и ако не искаш да съжаляваш трябва да е с любов.И най-вече човек които те обича ще подходи много внимателно и нежно.Първият път е важен защото си създаваш впечатление за секса и донякъде зависи и нагласата ти после към него.Истински добрият секс е смесица от силни емоции много зависи и от нагласата на човек.
3
1
Mif
Mif
18.11.2013 15:19
в нормалните държави е нормално да си девствена,но да не забравяме че сме в българия,така че деистваи без да мислиш
5
5
Слънчицето
Слънчицето
14.11.2013 13:58
Моя първи път беше на 22 със съпруга ми, имах доста гаджета преди това, но сама не го желаех, стигнеше ли се до секс и нещо ми ставаше. С мъжа ми си легнахме на 10тия ден от връзката ни, исках го и нямах търпение да го направим. НЕ СЪЖАЛЯВАМ, ГОРДА СЪМ ОТ ТОВА :)
8
0
Деница
Деница
14.11.2013 12:27
Аз съм на 18.Като по-малка си мислех,че поне 20 ще остана девствена,защото за мен сексът е не само удоволствие,а и отговорност.На 15 се запознах с мъж на 21 години.Влюбих се до уши в него и не одържах на обещанието си.Сега той продължава да ми е слабост,но да ти кажа честно,не защото ми беше първи,а защото беше първата ми истинска любов.И до сега го обичам по същия начин както преди 3 години(е,не чак толкова безрасъдно разбира се).Първият път не е определящ,не е кой зане какво,но е истина,че е плашещо и трябва да имаш доверие на човека.Сама виждаш колко момичета след първия си път споделят за проблеми,които по-скоро си внушават.А сексът носи пълно удоволствие когато е с човек,към който имаш чувства.Била съм и от двете страни и да си кажа,друго е като има любов.
2
0
Анонимен
Анонимен
14.11.2013 11:58
Няма възраст за секс, има обществено мнение за секса и кога той да се прави. Ако за теб е по-важно общественото мнение, отколкото твоето направи го с първия срещнат. Има жени, които са леки, лягат си със всеки и животът им е купон до 40г винаги си намират някой загорял за по няколко месеца да ги хрантути тях и децата им, които са оръжие да задържат някой по-заможен. Има жени, за които е по-важна кариерата и оставят секса и връзките на заден план и достигат възраст ,в която собственото его не им позволява да започнат връзка, защото всяка една връзка в зряла възраст е изградена не от любов, а от перспективи, влияние и компромиси. Има жени, които цял живот чакат принца на бял кон и плюят всички останали - тези най-често остават сами. Има жени, които желаят връзка, но не на всяка цена. Връзка, която от самото начало не започне с внимание и нежност към дадения човек и от двете страни, с приятно усещане в негова компания, а потъпква от самото начало собственото ти аз в името на гонене на някаква цел е обречена. Има и много други типове жени. Открадни си време да отговориш на себе си първо - каква жена си готова да отстояваш да бъдеш?
2
0
Sonq Georgieva
Sonq Georgieva
14.11.2013 08:38
Мен ако ме питаш направи го тогава когато ти се почустваш готова и си сигурна че това е човекът с който искаш да го направиш
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: